Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

WEEKLY DIARY | FOODYBOX & IKEA DIY PAASHAAS

WEEKLY DIARY | FOODYBOX & IKEA DIY PAASHAAS

Vanwege de drukke dagen rondom Pasen, was het iets stiller op Pinkit en ben ik ook wat later met de Weekly Diary. Ik wilde even genieten van familie en het mooie weer, maar natuurlijk heb ik afgelopen week ook weer diverse foto’s gemaakt…

Maandag

Ik was bezig met het huishouden en toen kwam er onverwachts een heel tof pakket van L’Occitane binnen. Vanwege Pasen ontving ik een maandje met diverse giftsets, deze zijn trouwens nu nog steeds verkrijgbaar op de website.

Zoals ik al zei ik was vooral even bezig met het huishouden, ook dit moet natuurlijk gebeuren. Door dat ik die week er voor zoveel weg was, moest het extra goed gebeuren.

Dinsdag

Mijn Wehkamp pakketje komt binnen, ik bestelde namelijk 3 jurkjes en wilde ze relaxt thuis passen. Over ander halve maand hebben we een bruiloft en ik heb inmiddels mijn outfit gevonden! Nu nog passende schoenen, maar daar ga ik binnenkort voor shoppen.

Woensdag

Terwijl ik Sterre naar school breng loop ik nog even de supermarkt binnen, mijn favoriete Dulce Gusto koffiecups zijn in de aanbieding. Ik had nu twee doosjes voor €5,99 (en ben later in de week nog een keer voor twee andere smaken terug gegaan).

Mijn moeder wordt binnenkort 65 jaar (feestje!!) en daar voor ben ik alvast aan het rondkijken naar wijnkoelers. Ook heb ik alvast twee statafels gekocht, die komen eigenlijk elke verjaardag wel van pas. En de wijnkoeler kan ik ook vaker gebruiken, dit jaar staan er genoeg leuke feestjes op de planning #zinin.

Donderdag

Ik begin de dag met het bewerken van heel veel foto’s. Elke dag doe ik wel iets anders bijvoorbeeld veel foto’s maken, andere dag het werken en zo verdeel ik alles een beetje. Er zijn de afgelopen zoveel nieuwe producten binnen gekomen en daar maak ik een selectie van waar ik wel of niet over wil schrijven. Voor de komende weken komt er weer genoeg beauty aan <3

De nieuwe Foodybox komt ook weer binnen, altijd weer een verrassing wat voor lekkers er in zit.

Echt weer een top box! De So Good & Veggie van Andros vind ik super lekker en de Sushi kit ga ik samen met Sterre in de vakantie uitproberen. De rest van de producten ga ik ook zeker gebruiken, lekker hoor #nomnomnom

Vrijdag

Het was de bedoeling om lekker uit te slapen, maar rond 09.00 uur waren we alledrie alweer beneden. Ik ga gelijk aan de slag met het bakken en koken van een eitje. Super gezellig om met zijn drieën buiten in het zonnetje rustig te ontbijten en niet te haasten vanwege school/werk.

Sterre gaat weer verder met Fortnite….

En ik ga weer verder met mijn werkkamer op te ruimen. Het is helemaal geen grote kamer, maar omdat wij er bijna drie maanden geslapen hebben is het echt een rommel. Ik ben gelijk al mijn make-up en verzorgingsproducten aan het opruimen, wil beginnen met een frisse start en alleen houden wat ik écht graag gebruik. Ondertussen test ik deze sample van Glow Recipe. De producten van dit merk zijn ontzettend populair, het is een fijne jelly moisturiser maar de geur is best chemisch.

Zaterdag

Roy en ik gaan samen (Sterre is inmiddels bij haar vader) naar de Ikea om een kledingkast te kopen. Alleen waren we beide zo aan het twijfelen over welke kast het zou gaan worden, dus hebben we uiteindelijk geen kast gekocht. Bij de uitgang zag ik deze DIY chocolade Paashaas, die kon ik niet laten liggen…kleinigheidje voor Sterre.

Ik ben thuis weer aan de slag gegaan met opruimen en werk, Roy is ondertussen de boodschappen gaan doen. Hij komt altijd thuis met lekkere dingen zoals dit ijsje van Kinder…mega lekker!

Zondag

Eerste Paasdag zijn we bij mijn schoonouders en gaan we met de hele groep lekker gourmetten!

Het was weer een hele leuke, gezellig en stiekem toch ook weer drukke week. Inmiddels ben ik alweer foto’s aan het maken voor een nieuwe Weekly Diary die komt (als het goed is) wel gewoon weer maandag online. Wat voor leuks hebben jullie met Pasen gedaan?

Volg:

4 Reacties

 1. april 24, 2019 / 10:53 am

  Ik wil dat Kinder-ijsje ook heel graag proberen.. maar het is nu wat minder lekker weer dan met Pasen inderdaad. Even wachten nog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge