Nieuwe artikelen:

 • ESCADA FLOR DEL SOL

  ESCADA FLOR DEL SOL
 • DOUGLAS ESSENTIAL SKINCARE REVIEW

  DOUGLAS ESSENTIAL SKINCARE REVIEW
 • CHOPARD HAPPY LEMON DULCI

  CHOPARD HAPPY LEMON DULCI
 • DÉCAAR OXYGEN SCRUB

  DÉCAAR OXYGEN SCRUB
 • MIJN SNEAKER WISHLIST 2020

  MIJN SNEAKER WISHLIST 2020
 • NEW STANDARD BRONZER REVIEW

  NEW STANDARD BRONZER REVIEW
 • SKINACADEMY ZERO 100% NATUURLIJKE HUIDVERZORGING (VEGAN)

  SKINACADEMY ZERO 100% NATUURLIJKE HUIDVERZORGING (VEGAN)
 • DIOR BACKSTAGE EYE PALETTE AMBER NEUTRALS

  DIOR BACKSTAGE EYE PALETTE AMBER NEUTRALS
 • NIEUW | MEXX FRESH SPLASH FOR HER & HIM

  NIEUW | MEXX FRESH SPLASH FOR HER & HIM
 • PERRIS SKIN FITNESS BEAUTY MICELLAR WATER & CLEANSING MILK

  PERRIS SKIN FITNESS BEAUTY MICELLAR WATER & CLEANSING MILK

VISEART PETIT PRO CHOU CHOU REVIEW

VISEART PETIT PRO CHOU CHOU REVIEW

Het is alweer een jaar geleden dat ik voor het eerst kennis maakte met Viseart, ik gebruik het Rosé Edit Eyeshadow Palette nog steeds regelmatig. Maar er zijn weer heel wat nieuwe lanceringen en één kreeg ik maar niet uit mijn hoofd, namelijk het Viseart Petit Pro Chou Chou palette. Gelukkig gewoon in Nederland verkrijgbaar, mijn bestelling was dus weer zo geplaatst.

Viseart Petit Pro Chou Chou Eyeshadow Palette €29,95 o.a. te koop bij Boozyshop

“Inspired by summertime travels, meet our latest charming colourful confection: Petit Pro Chou Chou!  An adorable addition to the Petit Pro family, Chou Chou is sweet, playful, and evokes memories of tiny coastal villages in the South of France where blooming bougainvillea caress every dwelling and white sandy beaches are seconds away! Picture those magical hot days spent under a bright cotton-candy-colored parasol where sun-kissed skin glistens and everyone frolics in the silver-blue sea! Lovers lie on the beach whispering ‘mon chou chou’ whilst vendors down-shore bellow “Chou Chou!!”

Viseart is Frans (dierproefvrij) merk dat door veel make-up artiesten gebruikt wordt. Er zijn hele grote palette verkrijgbaar, diverse finishes en kleuren. Maar ook kleinere paletten zoals de Petit Pro lijn, dit palette heeft het formaat van een credit card. Zo neemt het niet te veel ruimte in beslag, makkelijk om mee te nemen en alsnog bevat het palette 8 mooie oogschaduws.

Bovenste rij kleuren v.l.n.r.: Sand Castle, Creamsicle, Sangria & Popsicle
Onderste rij kleuren v.l.n.r.: Icy, Melon, Cotton Candy & Sorbet

Het palette “vouw” je open en bevat een spiegeltje en 8 prachtige tinten. De namen staan niet op het palette, maar op de achterkant van het doosje (die bewaar ik alleen zelf nooit). Er zitten drie verschillende finishes in het palette: matte, shimmer & metallic.

Laat ik beginnen met het vergelijken van de swatches, zoals jullie ook duidelijk kunnen zien is de onderste rij goed aanwezig. De bovenste rij bevat wat meer basic matte oogschaduws, die je ook nodig hebt om een ooglook te creëren.

Er is één oogschaduw die ik écht minder vind (niet alleen tijdens het swatchen maar ook in gebruik) en dat is Sand Castle. Gelukkig zijn de andere oogschaduws wel super én onwijs fijn in gebruik. Het blenden gaat gemakkelijk en amper tot geen last van fall out. De oogschaduws in dit palette zijn vrij van parabenen, siliconen, gluten en minerale oliën

Ik ben vooral verliefd op de combinatie van Creamsicle, Sangria, Melon & Sorbet (deze kleur heeft zo’n gave glans en shift van kleur!). Het Viseart Petit Pro Chou Chou palette is weer een mooie aanwinst voor mijn collectie en gelukkig neemt ie ook niet zoveel ruimte in beslag 😉

Misschien ook interessant om te lezen:
NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion
Marc Jacobs Daisy Daze Eau So Fresh
Fenty Beauty Snap Shadows

Volg:

5 Reacties

 1. chucky1012
  april 19, 2020 / 3:03 pm

  Pretty look 😍

  Xoxo

 2. april 20, 2020 / 9:51 pm

  Hoi, Sand Castle is misschien een goede oogschaduw om de eyeprimer mee vast te zetten. Dan gaat het blenden van de andere kleuren nog gemakkelijker.
  Mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion
NIVEA Q10 FIRMING + BRONZE BODY LOTION REVIEW

Met de zomertijd voor de deur duurt het niet lang meer voordat de eerste warme dagen aantreden. En sun’s out betekent legs out....

Close