Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

NIVEA Q10 FIRMING + BRONZE BODY LOTION REVIEW

NIVEA Q10 FIRMING + BRONZE BODY LOTION REVIEW

Met de zomertijd voor de deur duurt het niet lang meer voordat de eerste warme dagen aantreden. En sun’s out betekent legs out. Met de huidige situatie misschien eerst nog even alleen in de tuin of op het balkon, maar straks hopelijk ook weer samen op het terras. De nieuwe NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion wil dat extra beetje confidence geven door het zorgen voor een stralende, zomerachtige huid.

NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion €14,99 (inhoud 400ml) o.a. te koop bij Kruidvat & Bol.com

“Met de zomer in aantocht is het tijd voor je benen om uit de schaduw te stappen. De nieuwe NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion helpt de huid weer te laten stralen. De hydraterende formule combineert de bekende en verstevigende kracht van Q10 met een geleidelijke bronzer. Het product levert intensieve hydratatie na één keer smeren, een natuurlijk gebruinde look en een verbeterde huidelasticiteit in 10 dagen. En dat met een frisse zomerse geur!”

In de zomer probeer ik altijd wat bruiner te worden, mijn benen zijn namelijk spierwit. Alleen mislukt dit vaak, omdat ik helemaal niet zo van het zonnen ben. Daarom gebruik ik sinds 1,5 jaar liever verzorgingsproducten die mij een zomers tintje kunnen geven. En hoe makkelijk is het nou om een body lotion aan te brengen die daar voor zorgt?! NIVEA heeft ooit eerder zo’n product gehad, jaren geleden…en ik denk dat dit een soort verbeterde update-versie is.

Ik breng de NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion één keer per dag aan, meestal in de avond na het douchen. Gewoon als een normale body lotion, want dit product is ook nog eens lekker verzorgend voor de drogere huid.

Via Instastories kreeg ik de vraag hoe de geur is van dit product, dus daar ben ik extra op gaan letten. Nou is het omschrijven van een geur soms best lastig, want wat ik lekker vind ruiken kan een ander helemaal niks vinden. Het is een zachte geur, doet mij een beetje denken aan de zomer en ik vind het niet muffig of een typisch zelfbruiner-geur hebben.

Verstevigend Q10 & geleidelijke bronzer

Q10 is een coenzym dat van nature in elke huidcel voorkomt. Naarmate de huid ouder wordt, neemt het Q10-gehalte af. Doordat de NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion het 100% huideigen ingrediënt Q10 bevat, wordt de voorraad van deze stof in de huid aangevuld en helpt het daarmee de huidelasticiteit te verbeteren. Daarnaast bevat de body lotion de stof DHA (Dihydroxyaceton); een suiker met drie koolstofatomen. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, reageert het met het oppervlak van de huid – zo wordt deze heel geleidelijk bruin.

Op de bovenstaande foto heb ik het effect zo goed mogelijk vast proberen te leggen. Links zijn mijn benen voor dat ik ben begonnen met het testen en rechts is na ongeveer 7-8 dagen. Zie ik verschil? Ja! Dit product is niet te vergelijken met een écht zelfbruiner, maar deze body lotion is veel makkelijker in gebruik en geeft een natuurlijk resultaat.

Hou er wel rekening mee dat de NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion geen zonbescherming bevat. En ik vind het zelf fijner om steeds een beetje aan te brengen, zodat dat body lotion sneller intrekt. Vergeet niet om de lastige plekjes zoals de knieholte, elleboog en je voeten ook goed in te smeren 😉

Ik ben aangenaam verrast, wat een leuk product! Sowieso als body lotion zelf is dit een aanrader en daarnaast geeft het ook nog een zomers tintje aan je lichaam.

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Je nagels verzorgen, makkelijk vanuit huis
Unboxing The Royal Box Lookfantastic Limited Edition
Milk Makeup Watermelon Brightening Face Mask

Volg:

5 Reacties

 1. april 18, 2020 / 8:03 pm

  Het effect is subtiel, maar toch vind ik het wel mooi 🙂 Als je dit gewoon na elke douchebeurt aanbrengt krijg je denk ik wel een mooi kleurtje.

 2. chucky1012
  april 19, 2020 / 6:43 am

  Prachtig resultaat….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge