Nieuwe artikelen:

 • Moschino Toy 2 Bubble Gum

  Moschino Toy 2 Bubble Gum
 • Charlotte Tilbury Nudegasm Face Palette

  Charlotte Tilbury Nudegasm Face Palette
 • Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers

  Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers
 • Abysk Facial Oil & Facial Cleanser

  Abysk Facial Oil & Facial Cleanser
 • SHOP TIP | DE BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER 2021

  SHOP TIP | DE BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER 2021
 • Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter

  Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter
 • Zara Universal Oud

  Zara Universal Oud
 • Kate Spade New York Eau de Parfum

  Kate Spade New York Eau de Parfum
 • Diego Dalla Palma The Elixir

  Diego Dalla Palma The Elixir
 • Heb jij ook te veel rente betaald?

  Heb jij ook te veel rente betaald?

VISEART ROSÉ EDIT EYESHADOW PALETTE

VISEART ROSÉ EDIT EYESHADOW PALETTE

Vorige maand lanceerde Viseart twee nieuwe paletten: Rosé Edit & Warm Edit. Het bijzondere aan deze paletten zijn het formaat, klein en compact!

Viseart Rosé Edit Eyeshadow Palette €34,95 o.a. te koop bij Boozyshop.nl en Cultbeauty

“Viseart Rosé Edit Eyeshadow Palette is de favoriet van vele make-up artists vanwege de mindblowing kwaliteit. Een palette met de meest romantische tinten is een essential. Perfect voor alles! Bijvoorbeeld een date night of een andere speciale gelegenheid maar net zo mooi voor een dagje op kantoor.”

Het merk Viseart is geliefd onder veel MUA en beauty liefhebbers. Ik heb het merk een paar jaar geleden ontdekt via buitenlandse Youtubers, in Nederland hoor/lees ik er niet heel veel over. Viseart staat bekend om zijn mega goede pigmentatie, daar was ik zelf dus ook wel nieuwsgierig naar.

Zoals ik al zei, is het formaat van dit palette opvallend. Zowel het Viseart Rosé Edit als het Warm Edit palette hebben het formaat iets groter als een credit card. Elk palette bevat 12 oogschaduws met diverse finishes. Ik ben (heel voorspelbaar) gegaan voor het Rosé Edit, simpelweg omdat ik gek ben op roze/paars tinten.

Het palette kan op een gewone manier liggen, maar ook “staan” als een schildersezel. Daarnaast bevat het palette ook een spiegel.

Zoals op de bovenstaande foto’s goed te zien is, bevat het Rosé Edit ook diverse neutrale tinten gecombineerd met een aantal roze/paarse oogschaduws.

Swatches bovenste rij, middelste rij en onderste rij

De oogschaduws hebben een goede pigmentatie, vooral de onderste rij vind ik helemaal geweldig. De andere twee rijen zijn goed, maar ik ben niet gelijk omver geblazen van enthousiasme.

Met het Viseart Rosé Edit kan je meerdere kanten op, een neutrale look of spelen met kleur. De oogschaduws hebben een prima pigmentatie, zijn makkelijk te blenden en ik merk geen fall out (al zijn de oogschaduws in het palette wel wat poederig als je enthousiast met je kwast aan de slag gaat). Hou wel rekening met het formaat het gaat echt om een mini palette, handig voor bijvoorbeeld in je toilettas als je op reis gaat. Of als je wat ruimte wilt besparen in je collectie 😉

Mijn eerste kennismaking met Viseart is positief, maar ik ben om eerlijk te zijn nog niet zo laaiend enthousiast. Je kan een merk niet beoordelen vanwege één product, daarom wil ik ook nog wat andere producten van Viseart de komende maanden gaan testen.

Misschien ook interessant om te lezen:

Tom Ford Eye Color Quad Body Heat
Shopping | Voor het eerst bestellen bij Cultbeauty
No7 Airbrush Away Foundation

Volg:

4 Reacties

 1. Tonnia
  juni 26, 2019 / 4:10 pm

  mooi hoor die wil ik ook wel

 2. chucky1012
  juni 27, 2019 / 7:51 am

  Zo mooi en het staat jou goed 😉

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge