Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

NIEUW | MOROCCANOIL COLOR COMPLETE

NIEUW | MOROCCANOIL COLOR COMPLETE

Gisteren was ik aanwezig bij het Moroccanoil Color Complete event, tijdens deze middag heb ik meer informatie gekregen over de nieuwste haarverzorgingslijn speciaal voor geverfd haar. In dit artikel deel ik wat algemene informatie over deze nieuwe lijn, hopelijk maak ik jullie net zo enthousiast als dat ik ben!

Moroccanoil, de iconische wereldwijde marktleider op het gebied van met arganolie verrijkte beauty- en haarproducten, lanceert medio september* de nieuwe Moroccanoil Color Complete Collection. Moroccanoil zet hiermee de eerste stap in het kleuruniversum met een revolutionaire 360° graden aanpak wat betreft kleurverzorging: Color Complete omvat een complete routine van producten, zowel voor de salonbehandeling als voor thuisgebruik. Hiermee pakt Moroccanoil kleurdegradatie, kleurveranderingen en kleurvervaging aan.

Deze baanbrekende kleurverzorgingsroutine is de eerste in zijn soort met geavanceerde gepatenteerde technologieën om alle dagelijkse invloeden van kleurverlies aan te pakken – waaronder synthetische schade, mechanische schade, en invloeden van oxidatie en warmtestyling; allemaal factoren die de intensiteit en sprankeling van gekleurd haar kunnen beïnvloeden.

Voortbordurend op de expertise van met arganolie verrijkte formules, introduceert Moroccanoil met Color Complete nu voor het eerst een nieuwe, exclusieve technologie: ArganID™. Deze technologie bevat een afgiftesysteem waardoor de arganolie diep in de cortex wordt opgenomen en het haar tegelijkertijd wordt verzegeld en hersteld. Deze technologie, die is verwerkt in alle vijf producten binnen Color Complete, sluit als laatste stap de haarschubben voor een optimale kleuropname.
Moroccanoil Color CompleteVOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK IN SALONS:
De baanbrekende Moroccanoil Color Complete routine start in de salon met professionele behandelingen die in perfecte synergie samenwerken voor een maximale kleuropname en -behoud:

STAP 1:  Moroccanoil ChromaTech PRIME
De eerste stap van de salonbehandeling is ChromaTech PRIME, die de kleurafgifte bevordert en de porositeit egaliseert voor een meer gelijkmatig resultaat. Hierbij wordt ook op milde wijze de hoofdhuid gekalmeerd om het onprettige gevoel te verminderen dat tijdens een kleurbehandeling kan ontstaan.

STAP 2:  Moroccanoil ChromaTech POST
Na de kleurbehandeling is ChromaTech POST een essentiële stap om de kleur in te sluiten voor een optimaal kleurbehoud op lange termijn, zowel door synthetisch als mechanisch herstel. Deze belangrijke nazorgbehandeling sluit de kleur beter in het haar door middel van gepatenteerde COLORLINK technologie. Deze technologie helpt crosslinks te creëren die door de gehele keratinestructuur van het haar lopen, die kleur insluiten en tegelijkertijd een beschermend laagje over het haar vormen om kleurverlies te voorkomen.

VOOR DE THUISBEHANDELING:
Om het resultaat van de professionele behandeling te verlengen, kun je de routine thuis eenvoudig voortzetten om de kleur te behouden, te ondersteunen en te beschermen.

STAPPEN 3 & 4: Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner | per stuk 250ml € 29,80
Als een onmisbaar onderdeel van de Color Complete routine voor thuisgebruik, bevatten de Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner eveneens de exclusieve COLORLINK™ technologie, die voortdurend het haar repareert en herstelt na kleurbehandelingen. Het krachtige duo werkt in synergie om intense voeding te geven en de haarkwaliteit te verbeteren, voor een superieur resultaat qua kleurbehoud.

STAP 5: Moroccanoil Protect & Prevent Spray | 160ml € 33,90
Ten slotte, voor een maximale preventie van kleurvervaging en vergeling/vale uitstraling, werkt de Moroccanoil Protect & Prevent Spray als een leave-in conditioner en beschermer, waardoor de vrije radicalen geneutraliseerd worden die door luchtvervuiling en andere schadelijke omgevingsinvloeden ontstaan, terwijl de schadelijke UV-straling wordt geabsorbeerd. Bij elk gebruik wordt het haar verrijkt met een stralende glans en een kleur die fris en helder blijft.

Moroccanoil Color Complete
De Moroccanoil Color Complete lijn is speciaal bedoeld voor alle soorten geverfd haar, zodat je kleur langer mooi blijft. Moroccanoil heeft in deze lijn vijf producten uitgebracht (zie stap 1-5) waarvan 2 producten tijdens een salonbehandeling worden gebruikt en 3 producten kan je zelf thuis gebruiken. Wil je dus optimaal resultaat behalen met deze producten, dan is het ook een must om naar een professionele salon te gaan zoals The Color in Amsterdam. Gebruik je alleen de producten voor thuis? Dan kan Moroccanoil niet het optimale resultaat garanderen.

In mijn goodiebag zaten de drie producten voor thuis gebruik en die ga ik zeker de komende maanden gebruiken. Ook ga ik even uitzoeken of hier een salon in de buurt zit, want ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar het optimale resultaat voor mijn geverfde lokken (mocht dit lukken dan hou ik jullie via InstaStories op de hoogte)

Moroccanoil Color Complete
Ik wil Moroccanoil ontzettend bedanken voor de uitnodiging en de gezellige middag. Tijdens het event waren er allemaal lekkere hapjes en drankjes, veel informatie en gezellige collega bloggers zoals Mariska met wie ik daarna nog een hapje ben gaan eten 🙂

post signature

Volg:

6 Reacties

 1. Sonja
  oktober 17, 2018 / 7:37 pm

  Was leuk je even te zien! En Mariska natuurlijk! ❤️
  Ik vond het jammer dat ik hier geen uitnodiging van had, want hier wilde ik graag meer over weten!
  Gelukkig heb jij er een fijn artikel over geschreven.

 2. Tonnia
  oktober 17, 2018 / 8:06 pm

  dit wil ik wel proberen

 3. chucky1012
  oktober 17, 2018 / 9:24 pm

  Mooie haarverzorgingsproducten.
  Ben heel benieuwd naar je ervaringen hiermee….
  Leuk verslag.
  Je ziet er zo goed uit.

  Xoxo

 4. oktober 18, 2018 / 8:23 am

  Wat een leuke foto van jou, ik vond het leuk om je weer even te zien! Ik ben ook razend benieuwd naar de producten. Ik had thuis ook direct gekeken naar een salon bij mij in de buurt, en wonder boven wonder zit er een vlakbij die die Chromatech behandeling dus doet!
  bychristiana onlangs geplaatst…Moroccanoil introduceert Complete color haarverzorgingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge