Nieuwe artikelen:

 • Het is weer tijd om je goed in te smeren

  Het is weer tijd om je goed in te smeren
 • Still Beating by Jennifer Hartmann

  Still Beating by Jennifer Hartmann
 • Make-up merken die ik al een tijdje niet meer heb gebruikt

  Make-up merken die ik al een tijdje niet meer heb gebruikt
 • Nieuw Tefal Pure POP kledingstomer

  Nieuw Tefal Pure POP kledingstomer
 • Nieuw Soapbars van Yves Rocher

  Nieuw Soapbars van Yves Rocher
 • The Wardrobe Staples: tijdloze en basic kledingstukken die elke kast zou moeten …

  The Wardrobe Staples: tijdloze en basic kledingstukken die elke kast zou moeten hebben
 • Waarom het niet erg is als je niet meteen een passende babynaam …

  Waarom het niet erg is als je niet meteen een passende babynaam vindt
 • Nieuw | Mon Bourjois geurcollectie

  Nieuw | Mon Bourjois geurcollectie
 • Fashion inspiratie Protest Sportswear Spring/Summer 2023 + kortingscode

  Fashion inspiratie Protest Sportswear Spring/Summer 2023 + kortingscode
 • FOREO LUNA 4 Body

  FOREO LUNA 4 Body

BEAUTY | L.O.V LOVROSE EYEVOTION EXTENDED EDITION & LOVROSE SCULPTING VOLUME MASCARA

BEAUTY | L.O.V LOVROSE EYEVOTION EXTENDED EDITION & LOVROSE SCULPTING VOLUME MASCARA

Een paar weken geleden was ik aanwezig bij een L.O.V event, daar maakte ik kennis met diverse prachtige make-up producten die nieuw aan het assortiment zijn toegevoegd. Ik was gelijk al nieuwsgierig na de LOVrose Sculpting Volume Mascara en een paar dagen later maakte ik kennis met een oogschaduw palette uit dezelfde lijn: L.O.V LOVrose EYEvotion Extended Edition. Beide producten komen uit dezelfde lijn en wilde ik dus ook tegelijk gaan testen!

L.O.V LOVrose EYEvotion Extended Edition €19,95 verkrijgbaar bij de DM

“Oh l’amour! Love, Liefde, Rakkaus – the language of love is borderless: everyone knows it, everyone speaks it. All over the world. It always sounds new and exciting. As if it were the first time. Over and over again. Just like the 15 captivating rose shades in the EXTENDED LOVROSE EDITION Eyeshadow Palette. Each color speaks its own language. In matte, shimmering, pearly and metallic. For warm, radiant looks from a subtle look to a grand, eye-catching appearance. Always new, always different, always you.”

Tijdens mijn laatste bezoek aan de DM (een Duitse drogisterij) viel mijn oog op dit prachtige oogschaduw palette. Ik kon dit exemplaar natuurlijk niet weerstaan en ik dacht dat is leuk voor een review in combinatie met de bijpassende mascara (aangezien beide producten uit de LOVrose lijn komen). Op dit moment is het LOVrose EYEvotion Extended Edition oogschaduw palette nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar er zijn genoeg lezeressen die regelmatig een tripje naar de DM plannen 😉


Het L.O.V LOVrose EYEvotion Extended Edition oogschaduw palette bevat 15 kleuren, passend in het roze/liefdes thema met diverse finishes zoals matte, parelmoer en metallic. Ik vind het een leuk detail dat elke kleur dezelfde naam heeft, alleen in een andere taal (dat had ik pas veel later door toen ik eenmaal thuis was haha).

Swatches bovenste rij

Swatches middelste rij

Swatches onderste rij

Tijdens het swatchen merk ik wel dat er een verschil is qua pigmentatie, dit komt ook mede door dat het verschillende finishes zijn. Maar ik heb bijna alle kleuren oogschaduws inmiddels al meerdere keren gebruikt en wat is dit een prachtig palette! Ik ben niet alleen verliefd op de mooie verpakking, maar ook op de formule en kwaliteit…hopelijk komt dit pareltje ook ooit naar Nederland.

L.O.V LOVrose Sculpting Volume Mascara €16,99 verkrijgbaar bij geselecteerde Etos filialen

“De eerste mascara in een glazen flacon die niet alleen visueel de mooiste bloem ter wereld viert. De roségouden huls met een prachtige gravure behelst een diepzwarte textuur verrijkt met rozenbloesemextract en provitamine B5. Aangebracht met het zachte vezelborsteltje worden de wimpers direct voorzien van een dramatisch en perfect gevormd volume, zonder hun flexibiliteit te verliezen.”

Tijdens het L.O.V event lagen er diverse nieuwe make-up producten op tafel en bijna alle aandacht ging eigenlijk wel naar de nieuwe LOVrose Sculpting Volume Mascara. Dit komt mede door de prachtige huls, maar ook door de subtiele geur van rozen! Dit heb ik nog nooit eerder gezien of eigenlijk geroken bij een mascara 😉 Deze mascara blijft bij mij de hele dag netjes te zitten, zonder te brokkelen.


Natuurlijk heb ik beide producten verwerkt in de bovenstaande look en ik kan alleen maar zeggen…WAUW! Het oogschaduw palette is prachtig, maar de échte winnaar is vooral de L.O.V LOVrose Sculpting Volume Mascara. Deze mascara doet wat ie beloofd, ziet er luxe uit en is gewoon verkrijgbaar in een drogisterij #loveit.

Zijn jullie al bekend met de L.O.V producten uit de LOVrose collectie?

post signature
*Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een merk/bedrijf en wat zelf is gekocht.

Volg:

4 Reacties

 1. oktober 17, 2018 / 1:53 pm

  Dat palette is echt prachtig! En leuk dat alle kleuren dezelfde naam hebben maar dan in een andere taal. Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar die mascara!

 2. chucky1012
  oktober 17, 2018 / 9:25 pm

  Zo een fijn merk.
  Prachtige look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge