Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

SKINCARE | DERMASENCE HET AHA-EFFECT

SKINCARE | DERMASENCE HET AHA-EFFECT

Good day sunshine! Gedurende de zonnigste periode van het jaar bouwt onze huid een verdikking op ter bescherming tegen UV-straling. Met deze huideigen ‘sunblock’ moeten we voorzichtig omgaan. Nu er donkere dagen in aantocht zijn, is dit hét moment om onze huid te laten wennen aan een multi-talent op beauty-gebied: fruitzuur, ook wel AHA (alpha hydroxy acids) genoemd. Ik heb deze producten van Dermasence nu al enkele weken in gebruik en eindelijk kan ik wat meer over dit merk en deze lijn vertellen.


Dermasence het AHA effect

Dermasence AHA Effects €29.20  (inhoud 50ml)

“DERMASENCE AHA Effects is een bijzonder milde fruitzuurcrème. Het product is ideaal voor een rijpe en droge huid die naar rimpels neigt (goede match mijn huid). Dankzij 8% aan natuurlijke fruitzuren – melkzuur, citroenzuur en appelzuur — is de AHA Effects zeer effectief. Het lost de bovenste laag dode huidcellen op – de “grijze waas” verdwijnt en de huid krijgt een frissere, stralende uitstraling. Bovendien stimuleert de AHA Effects de huideigen herstelfunctie stimuleert het de collageenaanmaak bij langdurig gebruik. Het verhoogt het vochtgehalte en maakt de huid gladder en egaler. Ook bevat het product Vitamine E dat als anti-oxidant dient en groene thee-extract zorgt voor een hoge verdraagzaamheid. Dit maakt het product ook geschikt voor de gevoelige of zonbeschadigde huid — ideaal dus voor fruitzuur-beginners die na de zomer willen beginnen met AHA-verzorging.”

Ik breng de Dermasence AHA Effects elke avond (fruitzuren dienen alleen in de avond gebruikt te worden) aan na het reinigen van mijn huid, op mijn gezicht en hals. De pompflacon is hygiënisch in gebruik en de crème heeft een subtiele geur. Na het aanbrengen trekt het product redelijk snel in en na ongeveer 3-4 weken merkte ik een positief resultaat met mijn huid. Het product doet wat ie beloofd en heeft een vaste plek gekregen in mijn skincare routine.

Dermasence het AHA effect

Dermasence AHA Body & Face Lotion €25,90 (inhoud 200ml)

“De DERMASENCE AHA Body & Face Lotion is een hydraterende fruitzuurlotion die geschikt is voor zowel lichaam als gezicht. Het toegevoegde fruitzuur (10% glycolzuur) activeert de regeneratie van de huid en zorgt voor een egale uitstraling en ureum (4%) werkt vocht inbrengend. Dit maakt de AHA Body & Face Lotion de ideale verzorging voor zowel de rijpe als onzuivere huid. Ook kan de lotion uitkomst bieden bij keratosis pilaris.”

Wil je gezicht en lichaam onderhanden nemen? Dan kan dat met de AHA Body & Face Lotion. Ik gebruik deze variant voornamelijk voor mijn lichaam en de Dermasence AHA Effects voor mijn gezicht. Mocht je niet alle producten willen kopen, dan is de AHA Body & Face natuurlijk dé uitkomst. Ik breng deze lotion in de avond aan na het douchen in plaats van een body butter. Na enkele weken ziet mijn huid er een stuk frisser uit, ook dit product blijf ik dus zeker gebruikt.

Dermasence het AHA effect

Dermasence AHA Effects Plus C €25,90 (inhoud 30ml)

“Wie behoefte heeft aan een echt power-product, hoeft niet verder te zoeken. De DERMASENCE AHA Effects plus C combineert glycolzuur (8%) en vitamine C voor een intens effect. Glycolzuur dringt diep door in de huid om zo tekenen van huidveroudering effectief te bestrijden. Vooral ’s nachts terwijl we slapen, is onze huidregeneratie in volle gang. Dit is ook het moment waarop de combinatie van glycolzuur en vitamine C in actie komt: dode huidcellen worden verwijderd waardoor de huidstructuur verbetert en de hydratatie van de huid wordt bevorderd. De huid wordt egaler, stralender en behoudt een jeugdige uitstraling. Ureum en glycerine zorgen daarnaast voor intensieve hydratatie, rode druivenextract werkt anti-oxidatief. Groene thee extract zorgt voor een goede huidverdraagzaamheid en glycolzuur beschermt tegelijkertijd effectief tegen vrije radicalen.”

Zoals de naam het al verklapt gaat dit product van Dermasence net een stapje verder dan de AHA Effects crème. Helaas merkte ik alleen dat mijn huid niet zo goed op dit product reageerde, mijn huid is op het moment redelijk droog en gevoelig…de Dermasence AHA Effects Plus C was voor mij iets te veel power. Mocht je een normale/vettere huid hebben dan is dit product zeker wel het proberen waard.

Dermasence het AHA effectV.l.n.r: Dermasence AHA Effects – Dermasence AHA Body & Face Lotion & Dermasence AHA Effects Plus


Mijn eerste kennismaking met Dermasence is voornamelijk positief! De verpakkingen zien er clean en basic uit en de werking is top. Dat mijn huid niet zo goed reageert op één product wil ik natuurlijk wel eerlijk vermelden, maar soms gebeurt zoiets nou eenmaal. Gelukkig kan ik wel van de overige twee producten blijven genieten en dat zijn in mijn ogen zeker aanrader. De producten van Dermasence zijn o.a. verkrijgbaar Apotheek&Huid.nl.

Zijn jullie al bekend met deze producten van Dermasence?


post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

2 Reacties

 1. chucky1012
  oktober 18, 2018 / 9:54 am

  Dit merk ken ik niet.
  Ben er heel benieuwd naar…
  Huidverzorgingsproducten die beschermend werken tegen zon vind ik in de
  herfst en winter net zo belangrijk als zomers…..

  Xoxo

 2. Tonnia
  oktober 18, 2018 / 10:20 am

  dit merk ken ik nog niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge