Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

MASK MONDAY | THE INCREDIBLE FACE MASK

MASK MONDAY | THE INCREDIBLE FACE MASK

Zwarte gezichtsmaskers zijn een hype in beautyland, deze maskers staan vooral bekend om het verwijderen van mee-eters. Een paar weken geleden ben ik in contact gekomen met MayBeauty.nl, en heb ik een set ontvangen van The Incredible Face Mask. Alleen al door de naam wordt mijn interesse al opgewekt! Maar er zijn zoveel van dit soort zwarte gezichtsmaskers verkrijgbaar, en veel komen hun belofte niet na…zou The Incredible Face Mask wel een goed resultaat geven?

maskmonday2
“The Incredible Face Mask reinigt de poriën diep en verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden, waardoor je huid weer stralend en schoner dan ooit wordt.”

Ik heb een set van 5 x The Incredible Face Mask & een masker kwast ontvangen. De kwast oogt wat goedkoop, maar doet wel goed zijn werk. Het aanbrengen van dit masker, gaat ook vele malen gemakkelijker als je de kwast gebruikt.

De ingrediënten:
Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Diazolidinyl, Diazolidinyl Urea, Algin, Lodopropynyl Butylcarbamate.

maskmonday3
Je brengt het masker aan op een gereinigde huid, probeer het wel zo gelijkmatig mogelijk te doen i.v.m. de droogtijd van het masker. Vermijd het gebied rondom je ogen, en pas op met gezichtsbeharing (je kan haartjes eruit trekken, en dat kan een beetje pijnlijk aanvoelen). Als je het masker hebt aangebracht laat je het 30-45 minuten drogen. Ik heb in tussentijd wat Youtube video’s gekeken, en de was opgeruimd. De tijd klinkt lang, maar is zo voorbij. Ik heb het masker 45 minuten erop gehad en ik kon merken dat het masker zo goed als droog was (behalve een stukje op mijn wang…eigen schuld!).

maskmonday4
Als het masker goed is opgedroogd, kan je het eigenlijk heel gemakkelijk verwijderen. Bij mij ging dit masker alleen iets lastiger er af op mijn wang, omdat ik dit gebied wat dikker had aangebracht. Ik heb met de andere vier maskers er rekening mee gehouden, en toen had ik er geen last meer van. Als het masker opdroog voelt je huid iets strakker aan, niet schrikken dit is heel normaal voor zo’n masker.

Het gebied rondom mijn neus, is écht een probleem gebied. Ik heb daar altijd last van mee-eters en andere onzuiverheden. Bij het verwijderen van dit masker, schrok ik een beetje van het resultaat. Ik zag gewoon aan de masker resten dat er héél veel viezigheid eruit was gekomen. Normaal laat ik overal wel foto’s van zien, maar dit vieze (maar enorm goede) eind resultaat heb ik even achterwegen gelaten. Na het gebied van The Incredible Face Mask is mijn gezicht schoon, ik heb mijn huid nog wel even extra verwend met een serum en nachtcréme.

The Incredible Face Mask testpakket (vijf maskers + masker kwast) kost €25,- en is verkrijgbaar bij Maybeauty.nl. Als je een bestelling plaatst via deze link dan krijg je 30% korting (disclaimer: ik krijg hier verder niks voor, deze korting is gewoon speciaal voor jullie!).

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

8 Reacties

 1. Sanne
  juli 11, 2016 / 7:15 am

  mooi dat het goed werkt 🙂

 2. juli 11, 2016 / 11:47 am

  Haha, geweldige foto!! Ik heb gelukkig niet zo heel veel onzuiverheden, maar als het wel een keer raak is weet ik waar ik naar moet grijpen. 😉

 3. juli 11, 2016 / 1:26 pm

  Fijn dat deze masker goed zijn werk doet, je hebt mij nieuwsgierig gemaakt 🙂
  X

 4. juli 11, 2016 / 6:16 pm

  Hey Bianca,

  Ow dit klinkt echt zeer geschikt voor mij! Deze MOET ik hebben! Sinds mijn zwangerschap heb ik echt veel last van onzuiverheden etc, ik ben nu al wekelijks een masker aan het gebruiken. Zodra ze op zijn, wil ik deze zeker bestellen! 🙂

  Liefs!

 5. juli 11, 2016 / 7:17 pm

  Fijne review. Ik ben zelfs met mijn 45+ nog toe aan dit soort maskers. Ik schok laatst van een close-up ?
  Mooie prijs voor een mooie set.

 6. Nikita
  juli 27, 2016 / 2:34 pm

  Ook deze ga ik onthouden, mijn neus en gebied er omheen is ook zo’n drama.

  Wat zie jer oraxhtig uit, het is nog geen tijd voor zwarte piet hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge