Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

WELKE KLEUR PAST HET BESTE BIJ JOU?

WELKE KLEUR PAST HET BESTE BIJ JOU?

Als je aan de zomer denkt, denk je al vaak aan felle kleurtjes en veel vrolijkheid. Het zomerseizoen staat volop in het teken van deze gekleurde gezelligheid en bieden voor jouw veel mogelijkheden om lekker op te vallen. Weet jij al welke kleuren jou goed staan of is het altijd nog een beetje zoeken naar die perfect match? Lees dan snel verder!

Welke kleurentype ben jij?
Op het gebied van kleur worden er vier verschillende types onderscheiden. Aan de hand van deze typen weet jij precies welke kleuren je goed staan en waar jouw ogen, huid en haar stralend in uitkomen. Het wintertype wordt gekenmerkt door midden blond tot donker askleurig haar, in combinatie met bruine, groene, blauwe of grijze ogen. Daarbij word jij ontzettend snel bruin óf heb je een uiterst lichte of blanke huidskleur. Het lentetypje heeft licht- tot donkerblond haar met bruine, groene of blauwe ogen. Jouw huid verkleurt nauwelijks in de zon. Als zomertypje heb jij licht- tot donkerblond askleurig haar met groene, bruine, grijze of blauwe ogen. Je huid verkleurt helaas ook niet tot nauwelijks in de zon. Tot slot heeft het herfsttype midden tot donkerblond haar met een gouden of rode gloed, in combinatie met groene, blauwe or bruine ogen. Jouw huid verkleurt makkelijk in de zon.

Warme of koele kleuren
Als jij jouw type hebt bepaald, weet je precies welke kleuren voor jou weggelegd zijn en welke wellicht wat minder. Als herfst- en lentetype ben je aangewezen op de wat warmere kleuren, zoals marineblauw, auberginepaars, tomaatrood en mosterdgeel. De zomer- en wintertypen komen beter uit bij de koelere kleuren. Denk hierbij juist aan fuchsia, citroengeel, turquoise en helderrood. Vind jij het een hele stap om zulke felle kleurtjes te dragen? Shop dan altijd in een fysieke winkel. Je kunt verschillende kleuren uitproberen, kijken hoe ze je staan en hoe jij je erbij voelt. Weet jij als geen ander welke felle kleuren jouw mooi staan? Dan shop jij een stuk efficiënter in een online shop. Dankzij de kleurenfilters kom je direct bij de juiste producten uit en staat alles overzichtelijk op een rijtje. Ditzelfde geldt voor producten die je wellicht niet eerst in de winkel hoeft te proberen, zoals sieraden, tassen, een telefoonhoesje of een tof horloge.

Finish in stijl
Accessoires maken of kraken je outfit! Daarbij komt nog dat accessoires zich perfect lenen voor felle kleurtjes en laten ze zich makkelijk combineren. Statement sieraden, zoals oorbellen en kettingen, zijn komend seizoen erg hot en kunnen goed in een felle kleur aangeschaft worden. Zo’n accessoire is tevens zeer geschikt als jij een felgekleurd kledingstuk too much vindt, maar wel graag meedoet aan de laatste trends. Neem bijvoorbeeld het hoesje voor je Huawei P7. Met een felblauwe case geef je die opvallende touch aan je outfit, maar maak je het niet gelijk over de top. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een iPhone SE hoesje, die je in de meest leuke en felle kleuren hult.

Wat voor kleurtype ben jij?

post signature
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Volg:

3 Reacties

 1. juli 10, 2016 / 6:27 pm

  Ik ben het hendige type… Zwart! Altijd goed, nooit uit de tijd! ?

 2. juli 11, 2016 / 6:52 pm

  Ik krijg zin om allemaal felgekleurde kledingstukken te shoppen nu haha! Ben zelf een winter type die stiekem toch vaak grijs of zwart draagt ?

 3. Nikita
  juli 27, 2016 / 2:35 pm

  Maakt niet uit welk type ik ben, de lelijke kleuren die ze aanraden zal ik van mijn levensdagen niet dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge