Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

M2 BEAUTÉ HAIR ACTIVATING SERUM

M2 BEAUTÉ HAIR ACTIVATING SERUM

Een paar weken geleden zou ik aanwezig zijn bij een event, maar vanwege COVID-19 ging dit helaas niet door. Gelukkig kreeg ik het M2 BEAUTÉ Hair Activating Serum opgestuurd, zodat ik dit product alsnog zelf kon proberen. Inmiddels ben ik al een paar weken bezig met het testen en kan ik er eindelijk iets meer over vertellen.

M2 BEAUTÉ Hair Activating Serum €125 (inhoud 120ml)

“Ongeveer tien jaar na de succesvolle lancering van het EYELASH ACTIVATING SERUM brengt M2 BEAUTÉ een revolutionaire nieuwe productinnovatie op de markt: het HAIR ACTIVATING SERUM. Met zijn zeer krachtig actief werkzaam complex, gebaseerd op de onderzoeksbeginselen en de ervaring van het EYELASH ACTIVATING SERUM bevordert het zowel de haargroei als de haardichtheid. Tegelijkertijd verlengt het de haargroeifase en vertraagt het haaruitval. Het resultaat: lang, dik en natuurlijk mooi haar in slechts 6 tot 8 weken.”

Laat ik eerst beginnen met het omschrijven van mijn haar. Vanwege PCOS is mijn haar sneller vet, wat dunner aan de bovenkant en verder lang en redelijk dik. Mijn probleem gebied zit aan de bovenkant en als ik dan een beetje uitgroei heb van mijn haarverf, dan oogt het ook direct minder mooi. Daarom dacht ik meteen “dit product wil ik proberen”!

De perfect afgestemde formule van het Hair Activating Serum is gebaseerd op de laatste medische en biochemische onderzoeksresultaten en garandeert een zeer effectieve combinatie van werkzame stoffen van het allerhoogste niveau. De bestanddelen follicusan en sandelhout stimuleren de buitenste laag van de haarfollikel, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd. Recente studies tonen ook aan dat de groeifase aantoonbaar wordt verlengd wanneer haarfollikels worden blootgesteld  aan  de sandelhoutgeur.  Onder  andere  vermindert  de  geur  het  afsterven van keratinocyt cellen in de haarfollikel en wordt de productie van de groei bevorderd.

Hoe te gebruiken:

Scheid het haar en spuit het Hair Activating Serum 1x per dag gelijkmatig op een afstand van een paar centimeter op de gewassen, handdoek-droge haaraanzet. Masseer het serum met uw vingertoppen licht in de hoofdhuid. Kort laten inwerken en het haar weer zoals gewoonlijk stylen. Het Hair Activating Serum kan zowel volledig als gedeeltelijk worden aangebracht.

Zoals ik al zei ben ik inmiddels een aantal weken verder met het testen. Zie ik een mega groot verschil? Nee, het is niet zo dat ik ineens een enorme volle bos met haren heb en dat het totaal niet meer dunner is bovenop. Dat kan volgens mij ook helemaal niet met een product zoals dit verholpen worden, maar alleen met een haarstukje of transplantatie.

Wat voor verschil ik dan wel merk? Ik heb op het moment veel meer babyhaartjes en ik zie wel verschil bij mijn scheiding o.a. qua volume. Het geeft mij toch iets meer zelfvrouwen en dat is ook iets wat ik ontzettend belangrijk vind. En ik heb minder last van haaruitval, dit viel mij na een week of 5 al op. Vooral na het kammen zit er niet meer zoveel haar in mijn borstel.

Het is wel een prijzig product, maar altijd nog goedkoper dan vele andere soortgelijke producten of kuren. Mocht je dus het budget er voor over hebben en net zoals mij ook wat hulp qua haargroei enzovoort kunnen gebruiken. Dan vind ik het wel absoluut een aanrader, maar verwacht niet dat je ineens bij diverse kale plekken een hele volle bos haar krijg.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Van kinderkamer naar een tienerkamer
Clean beauty uit de tuinen van Holland & Barrett
Jil Sander Sun Summer Edition

Volg:

1 Reactie

 1. Tonnia
  mei 28, 2020 / 4:48 pm

  nog nooit van dit merk gehoord maar wil het wel een keer proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge