Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

ALISSI BRONTË PURISSIMO DIAMOND HYALURONIC ACID

ALISSI BRONTË PURISSIMO DIAMOND HYALURONIC ACID

Nieuw van Alissi Brontë is het Purissimo Diamond Hyaluronic Serum. Dit paradepaardje op het gebied van huidverzorging heb ik al enkele weken in gebruik. Zoals jullie vast wel weten neem ik voor huidverzorging graag wat langer de tijd en ik kan alvast verklappen dat ik erg enthousiast ben over deze nieuwe lancering!

Alissi Brontë Purissimo Diamond Hyaluronic Serum €59 (inhoud 30ml)

Laat ik beginnen met de uitstraling, verpakking & flacon. Zoals ik het inmiddels gewend ben van Alissi Brontë ziet dit er weer netjes en luxueuze uit. Ik heb van dit merk al een serum getest en ik was heel nieuwsgierig of deze nieuwe variant nou écht anders is.

Het Purissimo Diamond Hyaluronic Serum bevat voor maar liefst 93% Hyaluronzuur en diamant poeder. Vooral dit laatste klinkt wel interessant, want wat doet het precies?

Hyaluronzuur:

Een molecuul dat uniform, lineair en vertakt is, samengesteld uit meerdere disaccharide-eenheden (twee suikers) die herhaald worden en voortdurend een krulaspect krijgen. Deze suikereenheden zijn hydrofiel en hebben een groot vermogen om water te absorberen en vast te houden. Ze kunnen meer dan tienduizend keer hun gewicht aan water vasthouden. Dankzij deze functies heeft het eigenschappen die de hydratatie, huidspanning en soepelheid van de huid verhogen. Verzacht, herstelt, regenereert en beschermt de huid.

Belangrijkste functie van hyaluronzuur: Binden van vocht. Spectaculaire toename van vocht en volume in de huid. Purissimo is het meest innovatieve Hyaluronzuur product op dit moment, dankzij het unieke verwerkingsproces.

Diamant poeder:

Verbetert de huidteint en textuur. Werkt revitaliserend. Door het fijne diamantpoeder krijgt de huid een subtiele shimmer. Hierdoor verdwijnen fijne lijntjes en rimpels ook optisch. Het is een delicate huidvernieuwer, een geschenk van moeder aarde om huidveroudering tegen te gaan en frisheid en zachtheid te herstellen

Hoe gebruik je een serum? Je brengt een serum aan op de gereinigde huid, voor de dag- of nachtcrème. Ik gebruik zelf twee pompjes en breng het serum niet alleen aan op mijn gezicht, maar neem gelijk ook mijn hals mee. Eenmaal aangebracht voelt je huid een klein beetje plakkerig aan, maar dit vind ik persoonlijk niet storend. Het heeft verder geen invloed op bijvoorbeeld het aanbrengen van je foundation.

Inmiddels gebruik ik het Alissi Brontë Purissimo Diamond Hyaluronic Serum al ruim 5/6 weken. En zoals ik in het begin al verklapt, gebruik ik ook dit serum weer ontzettend graag.

Ik merk dat mijn huid minder droog aanvoelt, er daardoor beter en rustiger uitziet en ik merk een soort van “voller” plump-effect. Na het aanbrengen van dit serum gebruik ik graag het Alissi Brontë Serenity Orchid Cream, dit is voor mijn huid echt een perfecte duo #loveit.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
M2 BEAUTÉ Hair Activating Serum
Zelfbruiners die ik momenteel test
Guerlain Météorites Pearl Dust Palette

Volg:

1 Reactie

 1. Babs
  mei 29, 2020 / 5:36 pm

  Hij is inderdaad fijn hè? Die van mij is op en ik merk best wel dat ik hem nu mis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge