Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

BEAUTY | MAC EXTRA DIMENSION SKINFINISH HIGHLIGHTER SOFT FROST

BEAUTY | MAC EXTRA DIMENSION SKINFINISH HIGHLIGHTER SOFT FROST

Bij het zien van de nieuwe producten uit de In The Spotlight collectie van MAC, werd ik weer ouderwets enthousiast en wilde ik het liefst alles hebben. Mijn oog was vooral gevallen op de Extra Dimension Skinfinish in de kleur Soft Frost, die heb ik dus als eerste gekocht!


“Vloeibare-poeder Highlighter met prismatisch spiegeleffect die het gezicht highlight en vorm geeft. De koele, crèmige en bijna vloeibare formule creëert een stralende en wel gedefinieerde finish. Blijft 10 uur zitten.”

Er zijn in totaal vier varianten verkrijgbaar:

Beaming Blush – Pink that breaks gold
Double Gleam – Beige that breaks silver
Show Gold – Peach that breaks pink
Soft Frost – White that breaks violet

De verpakking is eigenlijk het zelfde zoals de MAC blushes enzovoort, en dat ziet er prima uit. Ik vind het wel fijn dat het qua uiterlijk allemaal goed bij elkaar past. Omdat ik gek ben op highlighters, heb ik de andere drie varianten ook gelijk op mijn wishlist gezet. Ze zien er alleen al heel bijzonder uit, maar hopelijk is de pigmentatie ook goed…Soft Frost is een hele bijzondere highlighter, wit met een violet-kleurige glans. Het uiterlijk van de highlighter zelf is ook prachtig, en eigenlijk veel mooier dan de MAC highlighters die al in het assortiment zitten. De Extra Dimension Skinfinish komen uit de In The Spotlight collectie, maar volgens mij worden deze producten ook toegevoegd aan het vaste assortiment (pin mij er niet op vast als ik dit fout heb…).


Bij deze swatch heb ik de highlighter twee keer aan gebracht, het is vooral een highlighter die een beetje opgebouwd moet worden. Zo kan je ook gelijk zelf de controle er over houden, hoeveel glans je wel of niet wilt hebben (anders breng je gewoon nog een extra laagje aan voor meer glans).Soft Frost heeft een hele mooie, bijzondere en vooral opvallende glans! Helaas komt de mooie glans niet helemaal tot zijn recht op de foto’s, maar zo krijgen jullie toch nog een beetje een idee hoe die eruit ziet. Ik breng Soft Frost aan met een fan brush (twee laagjes). Wil je de glans nog intenser maken dan kan je eventueel ook je kwast even vochtig sprayen met een face mist. Ook andere mensen in mijn omgeving valt het op dat ik een bijzondere highlighter draag, ik krijg er veel complimentjes over en ook vragen welk product ik heb gebruikt. En dat snap ik stiekem wel een beetje Soft Frost is gewoon erg mooi!

MAC Extra Dimension Skinfinish Soft Frost kost €31,00 (inhoud 9 gram) en is o.a. te koop bij MACcosmetics.nl & de Douglas.

Hebben jullie al de nieuwe MAC Extra Dimension Highlighters geprobeerd?

post signature

Volg:

12 Reacties

 1. manon
  januari 3, 2017 / 3:51 pm

  Ik vind het er heel erg mooi uitzien

 2. januari 3, 2017 / 4:37 pm

  Hij heeft inderdaad een paarse glans, dit mag van mij altijd wel wat warmer! verder heb je een fijne review geschreven liefs en nog de beste wensen X

 3. Yvonne
  januari 3, 2017 / 5:50 pm

  Mooi zeg! Maar ik heb nu drie (dacht ik) losse highlighters en ik mag niet meer van mezelf kopen. Tenminste dat zeg ik tegen mezelf.
  Yvonne onlangs geplaatst…Mascara Maandag review #5My Profile

 4. januari 3, 2017 / 5:51 pm

  Jammer dat ik ze niet helemaal goed kan zien op je wang. Foto’s maken voor het gezicht is ook erg lastig. Hij lijkt erg een mooie glans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge