Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

HOME | VERLICHTINGTRENDS VOOR DE KERSTDAGEN…VAN 2017!

HOME | VERLICHTINGTRENDS VOOR DE KERSTDAGEN…VAN 2017!

Je zult er nu niet al te snel aan denken, maar de trendwatchers zijn alweer bezig de trends voor kerst 2017 te ontdekken. Zeker op het gebied van kerstverlichting is er veel nieuws te ontdekken in 2017. We laten de trends van 2016 achter ons en richten ons op mooie en heldere nieuwe kerstverlichting voor de kerstdagen van 2017…
Wat zijn de trends? Waar moet ik op letten? En hoe zorg ik er voor de laatste trends in huis te hebben zonder mijn gehele inboedel aan kerstversiering weg te hoeven gooien? Creatief zijn is in dit geval erg belangrijk. In deze blog zullen de tips van de beste designers van de kerstdagen gegeven worden.

De boom optuigen in de sferen van 2017
In 2017 worden bepaalde kleuren erg belangrijk. Dat is handig om te weten, zodat je je kerstboom precies kan aanpassen aan deze kleur. De kleur van 2017 is Denim Drift. Dit is een donkerblauwe kleur die iets weg heeft van een kleur die je vaak op jeans ziet. Het handige van deze kleur is dat het donker genoeg is om alles ermee te kunnen combineren. Zo staat crème er erg mooi bij, maar ook andere pastelkleuren passen prima bij deze kleur. Mocht je besluiten je huis dit jaar in een vorm van Denim Drift te schilderen, dan is het optuigen van de boom geen enkel probleem. Zo is er voldoende kerstdecoratie te vinden die hier goed bij past. Wat dacht je van een kerstkrans voor het raam in een roze kleur? Of kerstverlichting buiten met een stoer zwart omhulsel?

Wat worden andere interieurtrends?
Andere interieurtrends zijn dat er dit jaar meer gewerkt zal worden met diepere, intense en warme kleuren. Hierbij kun je denken aan een diep bruine kleur of een warme paarse tint. Het wordt daarnaast steeds belangrijker om groen in huis te hebben. Dat is namelijk niet alleen een kleur die goed past bij de termen diep, intens en warm, het hebben van groen in huis is ook ontzettend gezond en geeft veel sfeer. In dat opzicht kunnen de kerstdagen niet snel genoeg komen. Kerstverlichting is hierbij essentieel. Kerstdecoratie kan zich daarbij aanpassen in allerlei soorten kleuren die passen in de termen diep, intens en warm. Zo is een donkerblauwe kleur erg mooi, maar ook paars, bruin of rood kan prima passen. Het hangt er dus vanaf wat je huidige uitstraling in huis is, om te bepalen welke kleur de kerstkrans dit jaar gaat hebben.

Kerstverlichting uitzoeken
Kerstverlichting buiten, kerstverlichting binnen, het is vaak best lastig om de beste dingen uit te zoeken. Dit hoeft echter helemaal niet lastig te zijn. Er zijn tegenwoordig voldoende websites die een groot aanbod van kerstverlichting voor de kerstdagen hebben. Het is één van de meest toonaangevende kerstversiering, omdat lichtjes horen bij de donkere kerstdagen. Een blik op verschillende websites die kerstverlichting voor de kerst verkopen laat zien dat er tegenwoordig nog meer te kiezen is. Het gaat niet alleen om de simpele lampjes voor in de boom, er zijn ook andere voorwerpen te bedenken met kerstverlichting erin. Wat dacht je bijvoorbeeld van kerstverlichting in de vorm van een arreslee voor in de tuin? Een konijn die verlicht is, of een kerstman? Misschien een pompoen voor bij de deur, of ben je enorm fan van een pinguïn? De keuze is gigantisch. Ga dus vooral eens op internet op zoek gedurende het jaar 2017. Je kunt namelijk ontzettend veel inspiratie op doen door het kijken naar wat er allemaal bestaat en online te vinden is. Zo wordt kerst 2017 toch iets specialer qua decoratie dan de meeste voorgaande jaren.

De keuze in kerstverlichting
Als je op een website voor kerstverlichting kijkt, zie je dat er ontzettend veel is. Dat moet ook wel, want een fanatieke fan van kerst heeft natuurlijk allerlei soorten kerstverlichting om te laten zien dat hij echt fan is van kerst. Zo is er natuurlijk kerstverlichting voor binnen. Je kunt hierbij denken aan een slinger met lampjes voor in de kerstboom, alhoewel dit ook niet meer zo maar te kiezen is. Je hebt tegenwoordig de traditionele lampjes, maar je hebt ook lampjes in de vorm van een sneeuwvlok, de kerstman of een ster. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het bestaat. Dan heb je ook nog kerstverlichting voor verder in huis, bijvoorbeeld voor bij het raam, rondom de tafel of bij een andere plant. Als je een kerststal in huis hebt, zijn daar ook objecten voor te vinden op de meeste websites. Deze objecten kunnen in de kerststal en geven ook nog eens licht. Leuker kan het dus eigenlijk niet.

Als binnenshuis klaar is, is er ook nog kerstverlichting voor buiten die geregeld moet worden. Voor buiten kun je het ook zo gek niet bedenken of het bestaat. Zo is er een groot aantal objecten te verkrijgen dat je buiten kunt zetten. Je kunt bijvoorbeeld een grote verlichte kerstman buiten zetten of een arreslee met rendieren. Je kunt ook een aantal kleinere objecten in de tuin zetten, zoals een dennenappel, een pompoen, of een pinguïn. Daarnaast kun je buiten ook allerlei lichtslingers ophangen. Deze lichtslingers hebben ook weer speciale keuzes, je hebt bijvoorbeeld de keuze in de kleur van het licht, in de vorm van de lampjes of de lengte van de slinger.

Nogal iets te kiezen dus voor kerst 2017
Bij het lezen van bovenstaande wordt het dus misschien toch eens tijd om de oude kerstverlichting weg te gooien en te kijken naar de mogelijkheden voor aankomende kerst 2017. Er kan weer iets nieuws gedaan worden met kleur, maar je hoeft natuurlijk niet alles direct weg te gooien. Het is de kunst om een mooie nieuwe kleur te gaan combineren met een kleur die je al hebt. Zilver is bijvoorbeeld zo’n kleur. Als je zilveren ballen en slingers hebt, kun je deze prima combineren met een nieuwe trendkleur van 2017. Donkerblauw past hier bijvoorbeeld erg goed bij. Qua kerstverlichting is er natuurlijk ook nog voldoende te kiezen qua kleur. Je kunt op de meeste websites wel selecteren op kleur, zo kan je de kerstverlichting ook aanpassen bij je nieuwe kleuren in de kerstboom.

Dus, voor 2017 gaan we nu alvast op zoek naar een nieuwe focuskleur die past bij de trends van 2017. We passen hier onze kerstdecoratie op aan, kopen een aantal nieuwe objecten voor de kerstverlichting en we zijn al bijna compleet klaar voor kerst 2017. Nu nog heel veel nachtjes slapen…

post signature
*Dit is een gesponsord artikel

Volg:

6 Reacties

 1. Linda
  januari 4, 2017 / 11:48 am

  Van mij mag het al wel weer kerst zijn dan ga ik voor een hele mooie gekleurde kerstboom die ik in de sale heb gekocht

 2. Tonnia
  januari 4, 2017 / 11:53 am

  ik heb niet zo veel met trends al is het wel leuk om er over te lezen

 3. januari 5, 2017 / 8:05 am

  Leuke webshop waarin alles zeer overzichtelijk is.
  Prachtige kerstboomverlichting.
  Ik vindt dat je beter vroeg kan zijn met het kopen er van…..
  Meegaan met trends doe ik niet aan mee.
  Kijk wat ikzelf mooi vindt.

  Xoxo

 4. Nikita
  januari 6, 2017 / 2:25 pm

  Weg gooien ben je mal??? Wie weet wanneer het weer trendy wordt en je kan nooit teveel licht hebben dus gewoon leuke nieuwe erbij kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge