Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

PERSBERICHTEN WEEK #51

PERSBERICHTEN WEEK #51

In deze wekelijkse persberichten rubriek laat ik jullie een selectie zien, van de persberichten die ik de afgelopen tijd heb ontvangen. Deze persberichten kunnen over diverse onderwerpen gaan zoals: beauty, kids, fashion, food …eigenlijk over alles waar ik zelf over schrijf en wat ik leuk vind om te delen met mijn lezeressen.

pers5
For those who prefer timeless glamour to all-out flash, matte reigns supreme. M∙A∙C has created an innovation on this classic texture with 15 robustly saturated shades of Retro Matte Liquid Lipcolour. Whether you choose the intense fire truck red of Fashion Legacy, the vivid fuchsia of Tailored to Tease or the tantalizing nude of Lady-Be-Good, all these lipcolours promise one thing: a big splash of colour in a liquid-suede finish that transforms lips instantly and lingers, impossible to forget.

pers4Beschikbaar: 9 januari 2016 bij alle M.A.C verkooppunten en op www.maccosmetics.nl verkoopprijs €24,50,-


pers3


pers2The Best Skin of Your Life Starts Here
Alle details voor de perfecte persoonlijke huidverzorgingsroutine.

Na bestsellers als Don’t go to the Cosmetics Counter without me en The Original Beauty Bible is Amerika’s meest bekende cosmetica expert Paula Begoun terug met een nieuw boek. The Best Skin of Your Life Starts Here beschrijft alle feiten over huidverzorging en staat vol professionele make-upgeheimen die Paula en haar team van schoonheidsexperts door de jaren heen hebben onderzocht, ervaren en verzameld. Van puistjes tot rimpels en alles daartussen lees je terug in The Best Skin of Your Life Starts Here.

The Best Skin of Your Life
Zijn serums de sleutel tot eeuwige jeugd? Is exfoliëren een noodzakelijke stap in de avondroutine? Is een huidverzorgingsroutine überhaupt nodig en wat is hier dan het nut van? Het antwoord op deze en vele andere vragen over huidverzorging worden uitvoerig behandeld in The Best Skin of Your Life Starts Here. Dit boek, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, onderscheidt hypes van feiten en biedt concrete handvatten aan iedereen die wil weten wat dé manier is om de beste huid te krijgen en te behouden. Samen met co-auteurs Bryan Barron en Desiree Stordahl legt Paula Begoun de waarheid op tafel. Huidtype, huidproblemen, cosmetische behandelingen en tientallen hardnekkige mythes over cosmetica van de moderne tijd worden uiteen gezet. Daarnaast delen de auteurs de meest verrassende make-uptips die de experts tijdens hun carrière ontdekten.

Valse beloften
Naast een gedetailleerd advies voor een persoonlijke huidverzorgingsroutine beschrijven Paula, Bryan en Desiree in dit boek ook de misvattingen over huidverzorgingsproducten en geven zij antwoord op de brandende vraag waarom zoveel producten de beloften niet waarmaken. 300 van de meest voorkomende, effectieve en controversiële ingrediënten in huidverzorgingsproducten komen uitvoerig aan bod in een feitelijke analyse.

The Best Skin of Your Life Starts Here is dé handleiding naar de beste huid van je leven. Na het lezen van dit boek durft iedereen de zoektocht naar de ideale huidverzorgingsproducten vol zelfvertrouwen aan.

Adviesverkoopprijs: €19,90. Verkrijgbaar o.a. via www.paulaschoice.nl


pers1

Happy hair days met Kruidvat Nieuwe producten Professional Styling

Met de nieuwe producten van Kruidvat Professional Styling haal je de haarexpert in huis. De kwalitatief hoogwaardige producten, ontwikkeld en getest door kappers, zorgen ervoor dat haar net zo gemakkelijk te stylen is als een professional dat doet. De producten bevatten Provitamine B5 en hebben een heerlijke luxe geur. Take control en geef pluizig haar geen kans met de Styling Wax Control Cream Strong, creëer een nonchalante stijl die altijd werkt met de Professional Matte Putty of ga voor een boost aan volume all day long met de Professional Styling Gellac Ultra Strong. Net als bij de kapper, maar dan van Kruidvat.

Nonchalant & under control
Voor kort tot half lang haar is de Professional Styling Matte Putty ideaal om op gemakkelijke en snelle wijze een nonchalant kapsel mee te creëren. Deze flexibele, kneedbare styling paste geeft extra versteviging en een mat effect aan je haar. Het blijft langdurig in model zonder te verharden. De verstevigende Professional Styling Wax Control Cream Strong is perfect voor onhandelbaar en pluizig haar. Het houdt krullen of lokken onder controle en accentueert ze op speelse wijze. De flexibele styling wax verzorgt zonder uit te drogen en geeft haar een prachtige glans. Met de ultrasterke verstevigende Professional Styling Gel Clear Ultra Strong style je je haar gemakkelijk met een all day long effect. Het product is speciaal voor mannen en houdt met een onzichtbare fixatie elke lok onder controle, zelfs onder vochtige weersomstandigheden.

Krachtig & on hold
De Professional Styling sprays bieden extra versteviging. De Professional Styling Spray Keratine versterkt daarnaast het haar. De Professional Styling Spray Volume geeft meer volume aan het kapsel. Beide sprays geven 24 uur lang fixatie zonder het haar te verzwaren. De Professional Styling Gellac Ultra Strong combineert het gemak van een spray en de sterkte van een gel om het haar gecontroleerd in model te brengen. De gellac biedt vervolgens een ultra sterke versteviging. Breng de gelspray voor extra volume en versteviging aan vanaf de haaraanzet.

Kruidvat Professional Matte Putty €2,99,-
Kruidvat Professional Styling Wax Control Cream Strong €2,99,-
Kruidvat Professional Styling Gellac Ultra Strong €2,79,-
Kruidvat Professional Styling Spray Keratine €2,39,-
Kruidvat Professional Styling Spray Volume €2,39,-
Kruidvat Professional Styling Gel Clear €2,99,-

De Kruidvat Professional Stylingproducten zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en online via de www.kruidvat.nlDit zijn weer een aantal persberichten van de afgelopen week, waar ben jij zelf het meeste benieuwd naar?

 

 

post signature

Volg:

3 Reacties

 1. december 19, 2015 / 1:06 pm

  Leuk overzichtje! Ik ben het meest benieuwd (en ja echt heeeel erg benieuwd) naar die MAC matte lipcolors!

 2. Sanne
  december 20, 2015 / 8:36 am

  dat cleansing systeem van kruidvat lijkt mij wel interessant

 3. irene
  december 21, 2015 / 12:35 am

  Oehh ben benieuwd naar die van MAC!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge