Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

TV| LIEVE NETFLIX…

TV| LIEVE NETFLIX…

Lieve Netflix volgens de factuur gegevens zijn wij vanaf vandaag 1 jaar officieel bij elkaar, en toch heb ik nooit echt een artikel zo over je geschreven. Schandalig vind je ook niet? Ik behandel wel mijn favoriete cosmetica producten, maar waarom dan niks over over Netflix en onze favorieten serie’s? En gaat alles goed met onze serie-relatie of hebben wij ook wel eens ups & downs…

De reden dat wij Netflix hebben genomen? Dat komt door Sterre zij is namelijk gek op leuke kinderserie’s en programma’s en het aanbod op tv zelf, vinden wij wat tegenvallen. Ook de avond film’s worden steeds minder en veel tv programma’s die Roy en ik kijk, zijn vaak herhalingen. Wij zagen de reclame van Netflix en hup zonder twijfelen heb ik een proef maand afgesloten, en nooit meer stop gezet.

Ik kijk vooral The Vampire Diaries…want het is jouw schuld Netflix dat ik daar helemaal verslaafd aan ben! En dat ik deze serie nu voor de vijfde (of was het de zesde keer?) opnieuw aan het kijken ben. Zonder Netflix had ik waarschijnlijk niet veel mee gekregen van de gebroeders Salvatore (#TeamStefan).

Sterre heeft door Netflix, Disney Violetta leren kennen…en daar is ze sinds het eerste seizoen helemaal fan van geworden. Haar kamer hangt inmiddels vol met diverse posters, en dan hebben we het nog niet over alle andere spullen zoals dagboeken, pennen enzovoort. Natuurlijk zijn er nog meer programma’s die ze helemaal geweldig vind zoals de nieuwe afleveringen van My Little Pony, en nog véél meer serie’s waar ik de naam niet van weet. Als het slecht weer is, zondag ochtend of als ze lekker tv kijkt dan staat Netflix bijna altijd wel aan.

Ik heb ook wel eens jongere kindjes die op bezoek komen en ook daar weet Netflix raad mee! Zo zijn de kinderen zoet aan het kijken en kunnen de mama’s even gezellig bij kletsen en theeleuten haha #loedermoeder.

Alleen Roy (mijn vriend) kijkt bijna geen Netflix, de meeste mannen films zijn volgens hem namelijk wat ouder. Daar mag misschien wel wat aan gedaan worden. Stiekem vind ik dat niet erg, want zo kunnen we dan toch nog een romantische film kijken of een komedie!

Dus lieve Netflix, proost op het 1 jarig bestaan bij ons thuis…dat wij nog maar heel wat jaartjes van je mogen genieten!

Maak jij zelf ook al gebruik van Netflix? Mocht je nog een leuke serie of film aanrader hebben…let me know!
post signature

Volg:

14 Reacties

 1. december 18, 2015 / 1:56 pm

  Wat een leuke artikel & brief aan Netflix! Ik heb zelf sinds november weer Netflix en nu volg ik Gossip Girl en Orange is The New Black. Soms mis ik wel series (zoals The Fosters en Switched at Birth), maar gelukkig heb je genoeg.

 2. december 18, 2015 / 2:20 pm

  Wij hebben ook een tijdje Netflix gehad, maar vonden het aanbod toch tegenvallen. Vaak stonden de films er niet op die wij wilden zien (of alleen deel 2 en niet deel 1), of het nieuwste seizoen was ook nog nergens te bekennen… Nu hebben wij een raspberry pi en zijn er helemaal verkocht aan! In verhouding is die ook nog veel goedkoper 😉

 3. Faat
  december 18, 2015 / 2:24 pm

  Wij hebben ook al jaren Netflix. Verslavend zijn vooral de series Homeland (seizoen 1tm 3), Breaking bad, Orange is the new black, Pretty little liars en Better call Saul! Wil nu Suits en Prison break gaan volgen, maar vampier diaries lijkt me ook wel wat (als jij al voor de 6e keer de hele serie aan het kijken bent haha) Mijn dochter is idd ook erg verslaafd aan de leuke kinderseries. Violette heeft ze wel gezien, maar vind dit nu niks meer aan. De films vind ik ook niet echt inetressant, vaak al oudere films.

 4. december 18, 2015 / 2:39 pm

  Ik vind Netflix ook erg leuk, hoewel ik het eerst helemaal niet wilde hebben. Ik kan The Walking Dead en Nashville aanraden.

 5. december 18, 2015 / 2:46 pm

  Ik heb zelf ook netflix, alleen is dit mijn laatste maandje. Vanaf deze maand hebben we namelijk ook ziggo my prime dus is netflix eigenlijk overbodig geworden. Bijna alles wat ik op netflix kan kijken kan ik ook op my prime kijken. Helaas. Hopelijk dat my prime net zo fijn is 🙂

  • december 18, 2015 / 4:10 pm

   Wij hebben ook My Prime maar staan niet dezelfde series op als Netflix. Waar Netflix sowieso in uitblinkt zijn de original series, die zijn alleen op Netflix te zien. Op My Prime wel The Killing gekeken, echt een aanrader!!

 6. december 18, 2015 / 4:03 pm

  Té veel favoriete series hier! The Bridge, Fargo, the Missing en ook van Narcos waren we helemaal weg. En natuurlijk Homeland, maar dat volgen we inmiddels op televisie. Ook echt een aanrader: Bloodline!

 7. Manon
  december 18, 2015 / 4:21 pm

  Leuk dat je dit aan netflix schrijft. Ik ben zelf ook erg blij met netflix

 8. Cindy dorssers
  december 18, 2015 / 4:29 pm

  Grimm ?

 9. december 18, 2015 / 5:57 pm

  Yeah! Vampire diaries! En ik wil het volgende seizoen! En nu nog bezig met Gossip girl. Dan weer iets anders leuks vinden

 10. december 18, 2015 / 8:59 pm

  Wij hebben ook Netflix en wat een verslaving! Ik kijk elke dag, oeps 🙂
  X

 11. december 18, 2015 / 11:03 pm

  Leuk artikel! Ik ben met Netflix gestopt nadat ik letterlijk elke serie, film of documentaire die erop stond en me wel wat leek al had gezien … (dat krijg je als je een tussenjaartje hebt)

 12. Beautycutiestyle
  december 19, 2015 / 9:34 am

  Orgineel geschreven, leest erg leuk weg en je geeft nog informatie ook! Wij twijfelen nog over Netflix, misschien volgend jaar :-} Fijn weekend ღ

  • Bianca
   Auteur
   december 21, 2015 / 8:34 am

   Denk echt dat je kinderen het heel leuk gaan vinden, en jij stiekem ook vast wel met alle mooie Disney films die er op staan 🙂 xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge