Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

REVIEW| CLINIQUE SMART TREATMENT OIL

REVIEW| CLINIQUE SMART TREATMENT OIL

#sp Eind Oktober heeft Clinique een nieuw product uitgebracht, de Clinique Smart Treatment Oil. Dit is een olie die bedoeld is om de droge huid flink te verzorgen, en een oppepper te geven. Mijn droge huid (gezicht), kan zo’n wondermiddel goed gebruiken. Normaal gebruik ik niet graag een olie-substantie, maar misschien is deze wel fijn om te gebruiken.

cliniqueoil1
“Voeg een olie aan je beautyroutine toe, dat is pas slim. NIEUWE Clinique Smart Treatment Oil is een lichtgewicht olie vol anti-ageing ingrediënten die de droge beschadigde huid tot in de diepere lagen verzorgen.  Deze voedende, niet vette olie geeft de huid direct een mooie glans en laat haar zacht aanvoelen. Ondertussen zullen krachtige antioxidanten de huid op den duur beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.”

cliniqueoil3
De flacon zelf ziet er heel netjes uit, en is van hard plastic (ik dacht zelf dat het van glas zou zijn, geen idee waarom haha). Als je de dop opendraait zie je een grote pipet, hoe dat werkt weet iedereen denk ik wel toch?! Je hebt eigenlijk maar een paar druppeltjes nodig, dus wees niet gelijk té enthousiast. Ik heb zelf twee á drie druppeltjes gebruikt voor mijn gezicht, als ik meer zou doen dan heb ik het idee dat de olie op mijn huid blijft “liggen”. Dit product is zuinig in gebruik, dat vind ik dan wel weer een groot voordeel.

cliniqueoil5
“Na het reinigen verwarm je 2 tot 3 druppeltjes in je handpalmen en druk je de olie zachtjes in de huid. Vermijd de oogzone. De lichtgewicht olie glijdt gemakkelijk over de huid, wordt snel opgenomen en laat geen vettig waasje achter. Voor toegevoegde glans kunnen een paar druppeltjes olie in je handen met een dagcrème gemengd worden, ook voor een extra voedende boost.”

cliniqueoil6
Eigenlijk gebruik ik de Clinique Smart Treatment Oil in plaats van een serum, voor mijn dagcrème. Ik merk dat mijn huid er goed op reageert, en vind het een heerlijk product om te gebruiken. Sinds ik dit product bij mijn huidverzorgingsroutine heb geplaatst zie ik gewoon echt een verschil…een verbetering!


De Clinique Smart Treatment Oil kost €35,95 (inhoud 30 ml) bij Douglas. Op Acties.nl vind je verschillende kortingscodes waarmee je de prijs nog wat aantrekkelijker kunt maken.


Ben jij al bekend met deze Smart Treatment Oil van Clinique?

post signature

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. jeapiebel
  december 18, 2015 / 7:31 am

  Leuke tip over kortingcode. Ik geloof in dit merk. Ik heb zelfs drie dingen geprobeerd. Ze zijn goed, schijnt ook dat Clinique erg goed is voor gevoelige huid.

 2. Loes
  december 18, 2015 / 9:02 am

  Heb deze ook even mogen testen en vond hem super fijn, merkte ook duidelijk verschil met droge plekjes en lijntjes. Fijne review!

 3. Northflix
  december 18, 2015 / 11:56 am

  Wat fijn dat je verbetering ziet! Ik heb wel eens olies voor mijn gezicht gebruikt, maar ik blijf het altijd te vet vinden.

 4. december 18, 2015 / 1:27 pm

  Fijn dat je verbetering ziet, dus lijkt dit wel een fijne Gezichts olie 🙂
  X

 5. december 18, 2015 / 2:28 pm

  Ik zou echt bang zijn dat het te vet voor mij zou zijn. Misschien ga ik gewoon eens om een tester vragen, het klinkt toch wel erg fijn 🙂

 6. december 18, 2015 / 3:16 pm

  Klinkt fijn, dit product wil ik wel eens een keer uitproberen!

 7. december 18, 2015 / 7:00 pm

  klinkt goed. Ben net met de cark spot corrector in de weer maar dit als basis zou we wat zijn.De verpakking alleen al is mooi.

 8. december 20, 2015 / 11:13 pm

  Klinkt als een heerlijk product, fijn ook dat het zuinig in gebruik is. En ik vind het ook een voordeel dat de verpakking niet van glas is, vooral met olie vind ik dat altijd zo eng haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge