Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

FACETREX COLLAFILL DRINK & NATURAL FACELIFTING

FACETREX COLLAFILL DRINK & NATURAL FACELIFTING

Persbericht | Eén van de mooiste dingen die je iemand kunt geven als cadeau voor de feestdagen is een stralende, gezonde en jeugdig ogende huid. Facetrex, hét beautygeheim van bekende Nederlanders zoals Angela Groothuizen, is echter meer dan een waardevol cadeau. Het is een unieke combinatie van twee elkaar intensief versterkende producten, die zowel van buiten af als van binnen uit zorgen dat de huid op haar allermooist wordt en dat ook langdurig blijft!

Jeugdig van binnenuit

Een goed gebalanceerde en gezonde voeding komt niet alleen de gezondheid ten goede, maar uit zich tevens niet te missen in de conditie, jeugdigheid en teint van de huid. Dat geldt ook voor extra supplementen die worden ingenomen. Vanaf een bepaalde leeftijd (ca. >25 jaar) nemen bepaalde natuurlijke substanties en bouwstenen af die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit in de huid, zoals collageen. Dan is een beetje extra hulp geen overbodige luxe, wanneer je wilt zorgen voor een vitale, gezonde, stevige en vooral langdurig jeugdige huid.

Facetrex CollaFill Drink €48,35 (inhoud 30 sachets)

Facetrex CollaFill Drink sluit perfect aan op het gebruik van de Facetrex Natural Facelifting door middel van het principe van schoonheid van binnenuit. Deze handig in te nemen sachets zijn ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid, de gezondheid én de stevigheid van het bindweefsel en de hydratatie in de huid te optimaliseren én langdurig te behouden. Facetrex CollaFill drink is samengesteld op basis van jarenlang onderzoek en bevat wetenschappelijk bewezen beauty claims.

VERISOL collageen, de ‘jeugdbooster’ voor een opvallend stevige en jonge huid

De samenstelling van Facetrex CollaFill Drink bevat natuurlijke VERISOL® Collageen Peptiden. Deze gepatenteerde vorm van collageen is heel goed opneembaar door het lichaam. Het is een hoogwaardige vorm van collageen die in de diepere huidlagen terechtkomt, om daar te werken als een krachtige ‘jeugdbooster’. De collageenpeptiden van VERISOL® vullen rimpels en fijne lijntjes op een doeltreffende wijze van binnenuit op en maken de huid stevig, glad en veerkrachtig.

Met Ester-C®, de anti-aging antioxidant voor een heldere, gezonde én stevige huid

Facetrex CollaFill Drink bevat tevens Ester-C®, een heel krachtige antioxidant. Deze anti-ageing vitamine draagt eveneens bij aan de vorming van collageen en helpt bij dagelijkse inname van de Facetrex CollaFill Drink mede om de huid te verstevigen en om de teint te verhelderen.

30-daagse kuurbehandeling voor huid, nagels én haar

Facetrex CollaFill Drink zorgt niet alleen voor een mooie stevige huid, maar bij consequent dagelijks gebruik ook voor sterke nagels, mooi vol en gezond haar. Het eenvoudig op te lossen poeder van de sachets heeft een aangename smaak en kan naast aan water ook perfect worden toegevoegd aan bijvoorbeeld smoothies of vruchtensappen. Slechts één sachet van 5 gram per dag opgelost is voldoende voor een opvallende verjongingskuurbehandeling van 30 dagen!

Facetrex Natural Facelifting Day & Night €49,50 (inhoud 50ml)

Facetrex Natural Facelifting is een krachtige anti-ageing dag- en nachtcrème in één. Deze rijke crème bevat het wetenschappelijk ontwikkelde Botaline Composition op basis van de werkstof RonaCare® Ectoin. Dit is de meest krachtige, plaatselijk aan te brengen rimpelontspanner die momenteel beschikbaar is. Het zorgt ervoor dat de huidspieren zich kunnen ontspannen, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid egaal en glad wordt. In synergie met hoogwaardige peptiden bevordert deze geavanceerde werkstof de huideigen collageenproductie. Het collageentekort in de fibroblasten van de huid wordt gecompenseerd en de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt verbeterd, waardoor diepe rimpels zichtbaar verminderen. Dit alles dus zónder pijnlijke injecties!

Hoogwaardig hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een heel belangrijke, van nature in de huid aanwezige bouwstof, voor een stralend en jeugdig uiterlijk. Naarmate we ouder worden neemt deze qua hoeveelheid in de huid af en ontstaan rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping. Niet voor niets dus dat dit een prominent ingrediënt is in de Facetrex® Natural Facelifting. Het zorgt ervoor dat de huid soepel, veerkrachtig, zacht en volumineus blijft.

‘Spons-effect’ voor langdurig vochtbehoud en opvulling van rimpels en fijne lijntjes

Om de huid optimaal te laten profiteren van de unieke vochtbindende- en vochtvasthoudende eigenschappen van hyaluronzuur, heeft het hyaluronzuur in Facetrex Natural Facelifting een dusdanige moleculaire structuur, dat de huid er ook daad- werkelijk en heel effectief iets mee kan. Het hyaluronzuur in Natural Facelifting is in staat is om vocht aan te trekken en dit langdurig in de huid vast te houden. In de huid bindt hyaluronzuur zich met het daar nog aanwezige vocht. Dit ‘spons-effect’ zorgt er vrijwel meteen voor dat de huid meer volume krijgt, dat de huidstructuur aanzienlijk gladder wordt en het resulteert in een visuele opvulling van fijne lijntjes en rimpels.

Met geavanceerde peptiden en ceramiden

Facetrex Natural Facelifting bevat tevens geavanceerde peptiden en ceramiden met krachtige anti-ageing eigenschappen, die de werking van het Botaline Composition en het hyaluronzuur versterken. Deze combinatie van werkstoffen maakt de huid uitzonderlijk glad, gaaf, jeugdig en veerkrachtig. De formule bevat ook een breed scala aan intensief voedende en regenererende, natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E, shea butter, aloë vera, zeewier extract, groene thee, rozemarijn extract en natuurlijke oliën van teunisbloem, lavendel, avocado, kokos, rozenbottel, zonnebloem, jojoba en amandel.

De ingrediënten zijn van gecontroleerde biologische oorsprong, aangevuld met natuurlijke essentiële oliën. De crème dringt diep in de opperhuid en gaat huidveroudering effectief tegen, ontspant de spierspanning in het gezicht (expressierimpeltjes) beschermt de huid tegen UV- stralen, voedt én regenereert de huid. De samenstelling is vrij van synthetische- of mineralen oliën, parabenen, schadelijke hulpstoffen of toevoegingen en paraffineachtige stoffen. Facetrex Natural Facelifting is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt voor zichtbare en voelbare versteviging van het gezicht, de hals én het decolleté.

De producten van Facetrex zijn o.a. verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, Bol.com & Vedax.nl

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Mijn fall fashion wishlist
Bath & Body Works shoplog
Ariana Grande Cloud

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge