Nieuwe artikelen:

 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024
 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024

BATH & BODY WORKS SHOPLOG

BATH & BODY WORKS SHOPLOG

Het merk Bath & Body Works zie ik steeds op Youtube voorbijkomen en is vooral in Amerika ontzettend populair. Gelukkig kan je ook een aantal items gewoon in Nederland bestellen en dat heb ik vorige week dus ook gedaan. Ik zag een aantal nieuwe geurkaarsen en kocht gelijk ook nog wat andere producten…tja als ik dan toch een bestelling plaats…

Zoals ik al zei zijn er een aantal producten van Bath & Body Works bij een aantal Nederlandse webshops te koop. Al deze items heb ik zelf gekocht bij Cozy-Favorites.nl, deze webshop verkoopt ook nog andere leuke merken en producten die in Nederland wat lastiger verkrijgbaar zijn.

Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle €27,95

“The warm, sweet fall treat you’ll come back for again & again (& again). Candle comes topped with a decorative lid.”

Fragrance: Warm Sugar Cookies, Ground Cinnamon, Fresh Nutmeg, Sprinkled with Sugar with Essential Oils.

Op Facebook had ik gezien dat Cozy-Favorites de nieuwste herfst kaarsen van Bath & Body Works binnen had gekregen. Ik moet eerlijk zeggen dat het lastig was een keuze te maken…ik wil ze namelijk allemaal 🙂 Na lang twijfelen ben ik als eerste gegaan voor Pumpkin Snickerdoodle, dit klinkt al heerlijk toch?! De geurkaars ruikt naar een combinatie van herfst, koekjes en kaneel. Onze hele woonkamer ruikt op dit moment ook naar deze geur, ik krijg spontaan zin in wat lekkers…

Bath & Body Works Sugared Pecan Pie €27,95

“This nutty, bakeshop delight’s the taste of fall you’ll crave all season long. Candle comes topped with a decorative lid.”

Fragrance: Gooey Brown Sugar Filling, Toasted Pecans, Homemade Pie Crust with Essential Oils.

Ik blijf even in de gourmand geuren, want ook deze geur ruikt heerlijk naar zoet eten. Ik ruik koekjes, taart, pecan noten…oh wat lekker allemaal! Het fijne aan de Bath & Body Works kaarsen is dat de geur ook écht aanwezig is of je de kaars brand of niet #loveit.

Bath & Body Works Blueberry Maple Pancakes €27,95

“Who says flapjacks are just for breakfast? Enjoy them anytime with this sweet & fruity candle. Topped with a decorative lid.”

Fragrance: Wild Blueberries, Griddle Fresh Pancakes, Warm Maple Syrup with Essential Oils.

En omdat twee geurkaarsen natuurlijk niet genoeg zijn (ahum), kocht ik ook nog Blueberry Maple Pancakes. Deze combinatie klinkt niet alleen heerlijk, maar ruikt ook super. Ik snap inmiddels wel waarom de kaarsen van Bath & Body Works zo ontzettend populair zijn.

Bath & Body Works Beaded Pedestal €27,95

Op Facebook zag ik een foto voorbijkomen waar iemand haar kaarsen in een gave standaard had staan, die bestelde ik dus ook gelijk! Dit ziet er toch gelijk super uit? Ik heb nu Pumpkin Snickerdoodle (helaas geen foto van kunnen maken, omdat het op dit moment al donker is) er in staan, zo’n standaard ziet er ook gelijk tof uit op foto’s maar ook gewoon als decoratie voor je interieur.

Bath & Body Works Gentle Foaming Hand Soap Pumpkin Cupcake €9,95

Onze handzeep was op (inmiddels heb ik alweer een flinke voorraad in huis) en de combinatie klinkt verrukkelijk dus ook deze ging mijn online winkelmandje in. Het is gewoon een foaming handzeep met een aanwezige geur van pompoen en vanille, maar omdat wij nu allemaal 100x per dag onze handen wassen…mag het ook wel extra lekker ruiken.

Bath & Body Works Hand Sanitizer Blueberry Crumble €3,95

Sinds begin dit jaar hebben wij overal een hand sanitizer liggen: auto, tassen enzovoort. Voor mijn werktas had ik nog een nieuwe nodig, vandaar dat ik er gelijk één mee bestelde.

Bath & Body Works Shower Gel Pink Velvet Cupcake €15,95

Volgens mij had ik tijdens het bestellen een blackout en wilde ik gewoon alles proberen, want onze hele badkamer staat vol met douchegel. Pink Velvet Cupcake is een nieuwe geur met o.a. rode bessen, marshmallow en praline. Dit product heb ik nog niet geprobeerd, maar staat klaar om vanavond te gebruiken 🙂

Dit was alweer mijn BBW shoplog, ik ben vooral onwijs blij met mijn nieuwe geurkaarsen. Omdat alles zó lekker ruikt wil ik gelijk weer een nieuwe bestelling plaatsen, maar ik moet eerst maar eens iets gaan opmaken haha!

Misschien ook interessant om te lezen:
Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray
Zara Parfum A Mochi Atelier in Tokyo & A Sweet Pastry in Paris
Unboxing Estée Lauder Blockbuster 2020

Volg:

6 Reacties

 1. Ling
  oktober 24, 2020 / 6:37 pm

  Ja, in Amerika ga ik graag langs bij Bath & Body Works. Hun koopjes 3+2 zijn heel aantrekkelijk. Ik probeer daar ook graag verschillende geuren uit zoals bodylotions en douchegels. Ik heb nog nooit een geurkaars gekocht want het is zwaar voor mijn koffer.

 2. ling
  oktober 24, 2020 / 7:14 pm

  3+3 bedoel ik

 3. Manuela
  oktober 28, 2020 / 12:22 pm

  Ik ben nu echt erg benieuwd naar de Pumpkin Snickerdoodle, zoals je schrijft klinkt het al heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge