Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

NIEUW FOREO BEAR

NIEUW FOREO BEAR

Al jaren gebruik en test ik producten van FOREO, hier op Pinkit.nl staan ook meerdere reviews online. En een paar weken geleden kreeg ik de vraag of ik misschien het nieuwste product van FOREO zou willen testen, namelijk de BEAR. Wat dit precies voor tool is? Daar vertel ik in dit artikel wat meer over…

FOREO BEAR €299 & BEAR Mini €199 exclusief te koop bij de Bijenkorf

“De BEAR en de BEAR mini gebruiken een combinatie van microstromen en T-sonic™ pulsaties voor een jeugdige en strakke huid. De stimulerende microstromen verstrakken de huid, terwijl FOREO’s bekende T-sonic™ pulsaties ervoor zorgen dat de gezichtsspieren zich ontspannen, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. BEAR heeft sterkere intensiteiten van microstromen dan de BEAR mini, waardoor BEAR geschikt is voor het hele gezicht, terwijl BEAR mini geschikter is voor onder de ogen, wenkbrauwen en lachlijntjes.”

De BEAR heeft een prachtige fuchsia kleur en in de verpakking zit verder een kabeltje om deze tool mee op te laden en een zakje om alles in te bewaren. Net zoals de andere producten van FOREO kan je de BEAR samen met de app gebruiken, om jouw skincare workout zo goed mogelijk bij te houden. Ik geef eerlijk toe dat ik de app soms gebruik, het kan dus ook prima zonder…vooral als je even me-time wilt inlassen zonder mobiel.

Wat ik zelf enorm prettig vind is dat deze skincare tool, makkelijk in gebruik is. Je begint met een schone en droge huid, breng een geleidend serum aan (het FOREO Serum Serum Serum) en dan ga je aan de slag met de BEAR.

Na het aanzetten voel je een zachte pulsatie en het apparaat gebruik je vanaf het midden van je gezicht, naar buiten toe. Let er wel op dat de twee zilver kleurige bollen tijdens de behandeling goed in contact zijn met je huid. Voel je tussendoor een klein schokje (niet schrikken dit is absoluut niet pijnlijk), dan heb je te weinig van het geleidend serum aangebracht.

Het Serum Serum Serum gebruik ik zelf ook al een tijdje, ook nog voordat ik de BEAR ging testen. Inmiddels is dit mijn derde flacon, dit product is dus wat mij betreft ook écht een aanrader.

Maar werkt deze skincare tool nou ook écht? In het begin was ik redelijk sceptisch, dat geef ik (zoals altijd) eerlijk toe. Maar ik heb de BEAR nu al een aantal weken, meerdere keren per week in gebruik en vind het een hele fijne tool. Het voelt namelijk ontzettend fijn aan op de huid en zorgt ook gelijk voor een goede doorbloeding. Het is natuurlijk wel een redelijk hoog prijskaartje, maar mocht je het budget hier voor (over) hebben dan is dit absoluut een aanrader. Mocht je twijfelen dan heb je ook nog de BEAR Mini, deze tools is wat kleiner maar wel iets voordeliger qua prijs en werkt vast hetzelfde 😉

Op dit moment is van 21 oktober t/m 30 oktober een fijne aanbieding bij de Bijenkorf. Bij de aankoop van een FOREO BEAR krijg je op deze dagen het Serum Serum Serum (ter waarde van €59) gratis.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Ariana Grande Cloud
The Body Shop Kerstcollectie 2020
Pat McGrath Labs MatteTrance Lipstick Trio

Volg:

2 Reacties

 1. Manuela
  oktober 28, 2020 / 12:18 pm

  Ik ben steeds minder scheptisch over deze skincare tool, maar de prijs vind ik dan te hoog om het een kansje te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge