Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

REVIEW| MISS SPORTY PRECIOUS SHINE 3D LIP GLOSS

REVIEW| MISS SPORTY PRECIOUS SHINE 3D LIP GLOSS

Miss Sporty is één van de eerste beauty merken waar ik in mijn tienertijd mee in aanraking ben gekomen, leuk dat het nog steeds zo’n goed merk is! Miss Sporty blijft zich leuk vernieuwen want er zijn weer nieuwe producten uitgebracht namelijk de Precious Shine 3D Lip Gloss, verkrijgbaar in drie varianten. Ik heb twee kleuren ontvangen, in totaal zijn er zes kleuren verkrijgbaar. Zelf ben ik meer een lipstick-meisje, maar wie weet kan deze nieuwe lipgloss daar wel verandering in gaan brengen!

misssporty2
“Sexy, glamorous en sophisticated. Miss Sporty introduceert dé nieuwe beauty ´must have´ voor elke party: de Precious Shine 3D Lip Gloss. Speciaal voor prachtige, volle lippen en een stralende lach. De lipgloss is voorzien van een unieke, multidimensionale technologie, wat zorgt voor een glanzend en volumineus 3D-effect. De romige textuur van de gloss zorgt tevens voor een hydratatie boost, met als resultaat mooie, zachte en onweerstaanbare lippen.”

Ik heb de kleuren 210 Splendid Pink (nude/roze) en 320 Eternal Ruby (opvallend rode kleur). Qua design ziet het er prima uit, basic en toch opvallend. Je kan precies zien om welke kleuren het gaat, alleen moet je vaak bij een lipgloss rekening houden dat het minder opvallend is dan in de verpakking. Er is al een hele tijd een hype dat vollere lippen in zijn, en daar speelt Miss Sporty met de Precious Shine 3D Lip Gloss mooi op in.

misssporty3
Bling up your lips – met één van de zes tinten lipgloss uit de nieuwe Precious Shine collectie. Kies de Precious Coral voor een romantische date of de Rough Diamond als je oogverblindend wilt stralen op de dansvloer. Deze transparante gloss is zowel alleen, als in combinatie met een van de andere tinten te gebruiken voor nog meer glans. Een glamorous look met lippen om te zoenen creëer je vanaf nu met een matching gloss, zonder uren voor de spiegel te hoeven staan. ´Keep calm and shine like a diamond´!”

misssporty5
misssporty6
De applicator is vrij basic, maar werkt wel gewoon fijn en prettig. Tijdens het swatchen op mijn hand was ik een beetje verbaasd, vooral vanwege de kleur 320 Eternal Ruby. Wat een pigmentatie! In tegenstelling tot 210 Splendid Pink dat is echt een lipgloss, een beetje kleur met veel glans. Zo zie je maar beide producten komen uit dezelfde lijn, maar zijn qua pigmentatie toch heel anders.

misssporty7Nog niks op mijn lippen zo zien jullie het verschil beter vooral met de kleur 210 Splendid Pink.

misssporty8210 Splendid Pink.

misssporty10320 Eternal Ruby

Beide kleuren zijn erg mooi, en toch hartstikke verschillend! Vooral de kleur 210 Splendid Pink is erg mooi om zo alleen te dragen, of over een lipstick heen. Je kan de kleur 320 Eternal Ruby gewoon lekker alleen dragen, die knalt namelijk goed van mijn lippen…heerlijk zo’n pigmentatie!

Zoals verwacht voelt de Miss Sporty Precious Shine 3D Lip Gloss, wel een beetje plakkerig aan (zoals bijna elke lipgloss). Het is geen vervelend gevoel en ze dragen fijn en prettig. Wat ik vooral een pluspunt vindt is de lekkere zoete geur! Bij mij blijven ze gemiddeld twee uur netjes zitten, maar dat ligt ook een beetje aan je eigen eet/drink patroon. Na een maaltijd of wat drinken, is het wel mooier om de kleur even een beetje bij te werken.   Qua vollere lippen zie ik zelf geen verschil, jullie wel? Desondanks zijn het wel leuke en fijne producten om te gebruiken.

De kleuren die verkrijgbaar zijn:
#100 Rough Diamond
#130 Magnificent Rose
#210 Splendid Pink
#300 Precious Coral
#320 Eternal Ruby
#410 Bling Plum

De Miss Sporty Precious Shine 3D Lip Gloss kost €2,99,- per stuk en zijn verkrijgbaar diverse drogisterijen.

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

4 Reacties

 1. Simpel, met een snufje liefde
  februari 12, 2016 / 6:10 am

  Mooie kleurtjes. De 2de kleur staat je heel erg mooi!

 2. februari 12, 2016 / 10:05 am

  De kleurtjes staan je mooi! Heb zelf al zo lang niets van miss sporty gehaal ..

 3. Astrid
  februari 12, 2016 / 12:43 pm

  Hey Bianca,

  Wat een leuke kleurtjes, vooral 210 Splendid Pink vind ik echt mooi! Ik zie inderdaad geen vollere lippen, maar de kleuren staan je wel echt goed. Fijn ook dat ze prima prettig dragen.

  Liefs!

 4. februari 12, 2016 / 1:30 pm

  Ik vind ze beide leuk en ze staan je alletwee prachtig 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge