Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

KIDS| DE SNEEUWKONINGIN 2 + WIN

KIDS| DE SNEEUWKONINGIN 2 + WIN

Vandaag wil ik een nieuwe kinderfilm in de spotlight zetten, plus ik mag ook weer wat leuks weggeven! Het gaat om de film De Sneeuwkoning 2, een film die zowel leuk is om te zien voor jong en oud. Ik mag ook twee Itunes codes weggeven, zodat je samen met je kindje(s) deze film zelf kan gaan bekijken.

De Sneeuwkoningin lijkt verslagen te zijn en de trollen vinden het heerlijk om eindelijk vrij te zijn. De jonge trol Orm heeft een belangrijke rol gespeeld in de overwinning en vertelt daar graag in geuren en kleuren over. Het hele dorp ziet hem zodoende als een held. Dat smaakt naar meer, vindt Orm, en daarom worden zijn verhalen steeds sterker. Na verloop van tijd beweert hij zelfs dat hij hoogstpersoonlijk heeft afgerekend met de Sneeuwkoningin.

Intussen is de werkelijkheid minder rooskleurig. Orm en zijn oma kunnen de huur van hun huisje niet meer betalen en worden door de huurbaas op straat gezet. Tot overmaat van ramp verdwijnt de prinses plotseling spoorloos. Haar vader belooft dat degene die zijn dochter veilig thuisbrengt met haar mag trouwen. Orm zet alles op het spel om de prinses te vinden en zo een rijk leven te kunnen leiden. Maar met zijn stoere gedoe brengt hij wel zijn vriendschap met Gerda in gevaar…

In deze spannende en avontuurlijke film ontdekt Orm dat je geen vriendschap, geluk en ware liefde kunt vinden als je iedereen voor de gek houdt.

Hoe maak je kans op één Itunes code (er zijn twee winnaars) voor De Sneeuwkoningin 2:
Je hoeft alleen een reactie achter te laten (met een geldig e-mail adres), om kans te maken. Het zou leuk zijn als je Pinkit volgt via social media zoals:  YoutubeFacebookInstagram & Twitter (deze stap is niet verplicht, maar word wel gewaardeerd) Mee doen kan tot 19-02-2016 met de winnaar word contact opgenomen per e-mail, graag binnen 48 uur terug reageren anders gaat de prijs naar iemand anders.

De voorwaarden (goed lezen aub):
“De code vervalt op 6 maart 2016 en kan gebruikt worden bij de Nederlandse I-Tunes Store. Vereist een iTunes account, onderworpen aan uw voorafgaande aanvaarding van de licentie- en gebruiksvoorwaarden. Om een account te openen dient u ouder dan 13 jaar en in Nederland te zijn. Compatible software en hardware en toegang tot internet zijn vereist. Niet voor wederverkoop. De gehuurde films moeten binnen 30 dagen nadat zij gedownload zijn bekeken worden. De algemene voorwaarden en Apple privacy policy zijn integraal en van toepassing. Zie www.apple.com/legal/itunes/ww en www.apple.com/nl/privacy/ . Voor verdere informatie, zie www.apple.com.support/itunes/ww . Als je codes wil invoeren, moet je dat doen via “redeem” onderin iTunes. De film wordt u aangeboden door Just entertainment.”

 

post signature
*Dit is een samenwerking.

Volg:

4 Reacties

 1. februari 12, 2016 / 2:15 pm

  Oei, ik heb de sneeuwkoning één zelfs niet gezien.

  Hier zijn ze op netflix in de ban van ‘The Pirate Fairy’ 🙂

  Geen itunes account, dus ik doen niet mee, maar wel super voor al diegenen die kunnen!
  Succes iedereen.

 2. Manon
  februari 12, 2016 / 4:23 pm

  Oh wat leuk!

 3. februari 13, 2016 / 3:27 pm

  Leuk actie, lijkt me een super leuke film en mijn zoon James ook. Dus we doen graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge