Nieuwe artikelen:

  • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

    Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
  • Nog meer tips om te bloggen

    Nog meer tips om te bloggen
  • Clarins Adventskalender 2021

    Clarins Adventskalender 2021
  • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

    Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
  • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

    L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
  • Weekly Diary Week 40 2021

    Weekly Diary Week 40 2021
  • Tips voor zachte en verzorgde handen

    Tips voor zachte en verzorgde handen
  • Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021

    Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021
  • Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

    Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas
  • Weekly Diary week 39 2021

    Weekly Diary week 39 2021

REVIEW| MATIS RÉPONSE JEUNESSE

REVIEW| MATIS RÉPONSE JEUNESSE

Van het Franse merk Matis, had ik in alle eerlijkheid nog nooit gehoord. Ik kreeg de kans om wat producten uit de Réponse Jeunesse lijn te proberen, deze lijn is namelijk vernieuwd qua verpakking. Matis is een luxer huidverzorgingsmerk dat vooral bekend staat om haar zachte, innovatieve texturen en verbluffende resultaten. Als ik zoiets hoor/lees word ik natuurlijk extra nieuwsgierig! Ik heb deze producten ongeveer een maand getest, zodat ik ook weet hoe mijn huid er op reageert.

matis1
De Matis Réponse Jeunesse lijn bestaat uit maar liefst 12 verschillende producten, ik heb daar drie producten van opgestuurd gekregen namelijk:

– Matis Réponse Jeunesse Climatis.
– Matis Réponse Jeunesse Optimal Moisturising Serum.
– Matis Réponse Jeunesse Essential Cleansing Foam.

matis2
De verpakkingen zien er mooi en netjes uit, ik vind het luxe uitstralen. In het persbericht zie ik een afbeelding staan van de oude verpakking, en dit is echt een goede verbetering. Elke keer als ik de producten gebruik, heb ik ook een soort luxe salon gevoel…het klinkt gek maar soms heb ik dat nou eenmaal bij producten. De eerste indruk is tot nu toe erg goed!

“De bestaande Réponse Jeunesse lijn van MATIS biedt de basis in het segment van anti-aging preventie en de bescherming van het jeugdkapitaal. De producten bieden bescherming vanaf de eerste tekenen van veroudering en zorgen dat de zichtbaarheid zo lang mogelijk uitgesteld en vertraagd wordt. Om de lijn nog toegankelijker te maken voor een jongere en dynamische doelgroep en meer karakter en persoonlijkheid te geven is de verpakking van de producten veranderd.”

matis4
Matis Réponse Jeunesse Climatis (inhoud 50ml) is een crème (balm) die de huid beschermt tegen veranderingen van het klimaat, en komt nu vooral in het najaar erg goed van pas. Het word aanbevolen voor een droge huid, maar ik denk zelf dat elke huidtype hier lekker van kan genieten. Het is een wat dikkere crème die de huid goed voed en hydrateert plus het bevat preventieve anti-aging. De geur is heerlijk zacht subtiel en vooral luxe, Climatis bevat o.a. Kokum boter, Shea boter en MS3P (Matisurvie Triple Protection). Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, dit is echt een heerlijke balm voor mijn droge huid en absoluut mijn favoriete product uit deze lijn (in ieder geval van deze drie producten).

matis5
Matis Réponse Jeunesse Optimal Moisturising Serum (links op de foto, inhoud 30ml), gebruik ik zelf twee keer per dag. Als ik mijn huid heb gereinigd breng ik een klein beetje aan (ik heb aan 1 á 2 dotjes genoeg), en laat dat even goed intrekken. Daarna breng ik een dag- of nachtcrème aan en is mijn routine weer helemaal compleet. Sinds een aantal maanden ben ik helemaal fan van serums, vooral als je een drogere huid hebt kan zo’n extra stap écht wat voor je huid betekenen . Na ongeveer een maand deze serum 2 x per dag gebruikt te hebben, kan ik ook gelijk zeggen dat dit product zuinig in gebruik is (pluspunt). Bevat o.a. Hyaluronzuur, Ureum, Paarse Orchidee (zorgt voor ontspanning en kalmering. Tevens is de huid beschermd tegen invloeden van buitenaf) en Cranberry extract (dit antioxidant zorgt voor het behoud van de jeugdigheid van de huid).Mocht je een droge tot zeer droge huid hebben, dan is dit serum misschien ook wel iets voor jou.

Matis Réponse Jeunesse Essential Cleansing Foam (recht op de foto, inhoud 150ml), is een reinigende schuim (de naam verklapt het al haha). Voor dat ik hiermee begin haal ik eerst mijn make-up er af met een andere remover, dat vind ik zelf prettiger en beter werken. Als mijn make-up er zichtbaar af is, gebruik ik deze Cleansing Foam (en warm water). Ik was netjes begonnen bij de wasbak met reinigen, maar inmiddels staat deze flacon onder de douche. Als ik aan het douchen ben, pak ik deze foam erbij en dat werkt allemaal net wat sneller (soms gun ik mijzelf niet zoveel tijd voor een heel rituaal, maar wil ik wel mijn huid goed reinigen en verzorgen). Bevat o.a. Paarse Orchidee en Geconcentreerd Rozenwater. De Essential Cleansing Foam is prettig in gebruik en doet zijn werk goed.

matis6
Dit was een zeer aangename kennismaking met het huidverzorgingsmerk Matis, vooral van de Climatis Balm ben ik helemaal fan (heerlijk product voor de droge huid). De producten van Matis worden verkocht bij diverse schoonheidssalons hier kan je een overzicht vinden.

Heb jij zelf wel eens producten van Matis gebruikt?
post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

Volg:

7 Reacties

  1. oktober 24, 2015 / 10:37 am

    Ik ken het merk niet, maar het lijken me fijne producten voor je huid. Mooie, luxe verpakkingen ook! x

  2. oktober 24, 2015 / 10:45 am

    Ik ken deze merk niet. Lijkt mij fijne producten

  3. oktober 24, 2015 / 5:29 pm

    Ik vind het echt prachtige producten, ik ben in korte tijd groot fan geworden!

  4. oktober 25, 2015 / 5:19 am

    Ik kende het merk ook niet, maar heb dit pakket ook gekregen. Eerste indruk is ontzettend goed en wat jij ook al zei: erg luxe. En dat voel/merk/ruik je.

  5. Dewi
    oktober 25, 2015 / 8:29 am

    het lijken mij hele fijne producten om te gebruiken 🙂

  6. oktober 25, 2015 / 9:56 am

    De producten die ik tot nu toe van dit merk heb gebruikt, vond ik ook allemaal heel fijn. Vooral mild en écht goed voor mijn huid.

  7. oktober 25, 2015 / 6:44 pm

    Het merk ken ik wel van naam, maar ik heb er volgens mij nog nooit iets van geprobeerd…het klinkt wel erg fijn en de verpakkingen hebben een chique uitstraling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge