Nieuwe artikelen:

  • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

    Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
  • Nog meer tips om te bloggen

    Nog meer tips om te bloggen
  • Clarins Adventskalender 2021

    Clarins Adventskalender 2021
  • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

    Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
  • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

    L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
  • Weekly Diary Week 40 2021

    Weekly Diary Week 40 2021
  • Tips voor zachte en verzorgde handen

    Tips voor zachte en verzorgde handen
  • Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021

    Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021
  • Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

    Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas
  • Weekly Diary week 39 2021

    Weekly Diary week 39 2021

REVIEW: Dr Hauschka Rouge Powder 02

REVIEW: Dr Hauschka Rouge Powder 02
Van het merk Dr Hauschka heb ik inmiddels al wat producten geprobeerd, zo is de bronzer nog steeds een product wat ik dagelijks gebruik. Vandaag heb ik een blush om te laten zien in de kleur 02 “natuurlijk rood”. De verpakking ziet er erg netjes uit ik vind de uitstraling wat luxer, je krijgt wel snel wat vieze vingers op het doosje zoals op de foto te zien is (oops).

Door de binnenkant van het doosje word ik echt heel erg blij, ziet er zo mooi uit! Er zit een spiegeltjes bij, een mooie blush en een kwastje. Het kwastje zelf gebruik ik niet zoals ik al vaker heb aangegeven gebruik ik liever mijn eigen kwasten. De kleur van de blush is iets anders dan hier te zien is helaas heb ik soms wat problemen met de juiste licht inval gelukkig klopt de volgende foto wel.
Even een foto van dichterbij nu valt het licht ook beter en zie je de “echte” kleur van de blush. De naam van de blush is “Naturel Red” en ik geef toe ik vond het nog al eng klinken want een rode blush is helemaal nieuw voor mij. Gelukkig vind ik de blush minder rood dan gedacht ik vind het meer een oud-roze kleur, maar dat kan aan mij liggen. Bij de bronzer en lipstick van Dr Hauschka zat een soort kruiden geur en dat zit bij deze blush ook, ik denk dat het een soort kenmerk van dit merk is.
De ingrediënten:
Talc, Kaolin, Diatomaceous Earth, Magnesium Stearate, Anthyllis Vulneria Extract, Rosa Damascena Flower Extract, Simmondsia Jojoba Seed Oil, Witch Hazel Bark/Leaf Extract, Silk Powder, Mica, Salvia Officinalis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum, Citronellol*, Geraniol*, Linalool, Citral*, Eugenol*, Silica, Tocopherol, Ascorbyl Dipalmitate, Carmin Iron Oxides, Titanium Dioxide, Ultramarines. *Grondstoffen uit biologische teelt.
De swatch op mijn hand laat ook weer zien dat dit een product is met een hele mooie en goede pigmentatie, dat betekend wel dat ik de blush “voorzichtig” moet aanbrengen en niet gelijk heel enthousiast (vanwege het clowns-effect).
Hier draag ik deze mooie blush en ik heb een klein beetje aangebracht voor een subtiele look. Mocht je het allemaal iets opvallender willen dan kan je de blush gewoon opbouwen met nog een laagje. Dit is weer een blijvertje voor in mijn stash, waar ik heel erg blij mee ben.
De Dr. Hauschka Rouge Powder in de kleur 02 “natuurlijk rood” kost €16,95,- en is o.a. hier te bestellen.
 
 
Heb jij wel eens wat geprobeerd van dit merk?

post signature
*Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:

24 Reacties

  1. Daniëlle
    oktober 4, 2014 / 5:55 am

    Dit merk heb ik nog niet in de winkels gezien, helaas. Maar wat een mooie kleur en pigmentatie. Deze moet ik hebbe hebbe 😉

  2. oktober 4, 2014 / 5:22 am

    Fijn merk is het hè 🙂 ik vind de blush erg mooi en de geur prettig. En je krijgt er een gezond, stralend koppie van 🙂

  3. oktober 4, 2014 / 6:27 am

    Ik vind deze kleur je heel mooi en natuurlijk staan zeg!

  4. oktober 4, 2014 / 6:47 am

    Ziet er heel mooi uit en het is ook en erg natuurlijke kleur!
    Liefs

  5. CosmeticsNL
    oktober 4, 2014 / 10:57 am

    Ziet er mooi uit
    xoxo
    cosmeticsnl.nl

  6. oktober 4, 2014 / 9:09 am

    wat is ie mooi…zelf heb ik nog niets van Dr. Hauska geprobeerd, maar dat komt vast wel eens binnenkort….
    Ik heb pas staan kijken bij de winkel bij ons in de buurt waar ze dit merk verkopen en tjeetje dat was beheersen hoor…
    het ziet er echt heel goed uit!

  7. oktober 4, 2014 / 10:22 am

    Mooi kleurtje! Dr. Hauschka lijkt mij ook een fijn merk, al heb ik er zelf nog nooit wat van geprobeerd.

  8. Marlayne Vermeulen
    oktober 4, 2014 / 2:50 pm

    Mooi kleurtje!

  9. Infinity
    oktober 4, 2014 / 5:48 pm

    Mooi subtiel kleurtje!
    Staat je goed!

    Liefs,
    Eva

  10. Sara - lovelowbudget
    oktober 4, 2014 / 8:48 pm

    Echt een super mooie blush zeg! Wauw.

  11. oktober 4, 2014 / 6:56 pm

    Ik heb ook een blush van dit merk en ben er dol op!

  12. Jouvence
    oktober 5, 2014 / 12:08 pm

    erg mooie kleur, staat je goed ♥

  13. oktober 5, 2014 / 2:52 pm

    Lijkt op de swatch een beetje een koraalkleur, gelukkig geen rood inderdaad! Staat je wel goed 🙂

  14. oktober 6, 2014 / 10:42 am

    De kleur lijkt inderdaad meer oud-roze dan rood :). Ziet er mooi uit! Staat je goed :D!

  15. oktober 21, 2014 / 8:27 pm

    Die kleur is erg mooi en staat je prachtig! Wel jammer dat Dr Hauschka best prijzig is trouwens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge