Nieuwe artikelen:

  • BATH & BODY WORKS SHOPLOG

    BATH & BODY WORKS SHOPLOG
  • NIEUW FOREO BEAR

    NIEUW FOREO BEAR
  • YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK

    YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK
  • ARIANA GRANDE CLOUD

    ARIANA GRANDE CLOUD
  • GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR

    GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR
  • WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO

    WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO
  • CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY

    CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY
  • THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING

    THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING
  • AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES

    AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES
  • HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN

    HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN

MASK MONDAY: H&M Grapefruit Deep Pore Cleansing Face Mask

MASK MONDAY:  H&M Grapefruit Deep Pore Cleansing Face Mask
Vandaag laat ik weer eens een maskertje zien van de H&M veel mensen weten namelijk nog niet dat de H&M ook producten zoals maskertjes verkoopt. Er zijn verschillende soorten en ik heb gekozen voor de variant met Grapefruit. Dit masker moet er voor zorgen dat je gezicht echt lekker schoon gaat zijn en aanvoelen, zal dat ook echt gebeuren?

De ingrediënten:
Voor dat je de substantie op je gezicht gaat aan brengen reinig je eerst goed de huid daarna laat je het masker 10-15 inwerken. Je merkt dat het masker begint op te drogen waar door je ook niet echt meer kan praten of kan lachen het is dus echt even een rust momentje. Daarna haal je met lauw warm water de substantie van je gezicht af en zie je het resultaat. Wat mij gelijk op valt als ik het maskertje open knip is de frisse zuurdere lucht van de Grapefruit, en ook al ben ik meer van de zoetere geuren dit vind ik ook echt heerlijk ruiken. Daar naast zit er ruim voldoende in dus kan je het masker lekker royaal op je gezicht aan brengen.
Mijn huid is de hele week nog gevoelig van vorige week (heb een peeling gehad die blijkbaar iets te hardnekkig was voor mijn huid). Ik was dus een beetje aan het twijfelen of ik voor vandaag wel een maskertje zou doen of dat ik mijn huid met rust ging laten. Natuurlijk heb ik wel een maskertje genomen en achter af ben ik daar ook erg blij mee. Mijn huid voelt namelijk schoner, het masker was weer lekker verkoelend (mijn huid maakte nog net niet zo’n tsss geluid toen ik het masker aanbracht) en mijn huid voelde goed schoon aan. Ik ben weer verbaas dat de H&M zo’n goed masker heeft uitgebracht en vind dit zeker een aanrader om eens te gaan proberen. Ik heb gewoon niks negatiefs over dit masker te zeggen, dat wilt ook wat zeggen toch?
De H&M Grapefruit Deep Pore Cleansing Face Mask kost €1,99,- en is o.a. hier te koop.
 
Heb jij dit maskertje wel eens geprobeerd?

post signature

Volg:

29 Reacties

  1. oktober 6, 2014 / 4:41 am

    Wat goed dat dit masker zo fijn is! Ik heb nog nooit een masker van H&M getest.

  2. Lizzy
    oktober 6, 2014 / 7:19 am

    Wat een fijn masker! Mooi dat het verkoelend werkt! 🙂 Heel goed dat je niks negatiefs te zeggen hebt! Ik wil dit masker van de H&M ook wel proberen hoor!

  3. Saartje
    oktober 6, 2014 / 8:07 am

    Klinkt heel goed! Ik heb ze ook weleens zien liggen, maar ik vergeet ze de hele tijd om te kopen. Toch maar eens doen! Je ziet ook wel goed resultaat vind ik, je huid ziet er rustiger en egaler uit. x

  4. Maaike | missmaai
    oktober 6, 2014 / 8:43 am

    Jaaa het is weer Mask Monday! 😀 Klinkt als een prima masker, die ga ik de volgende keer eens van dichterbij bekijken!

  5. oktober 6, 2014 / 6:44 am

    Klinkt erg goed, en dat voor een lekker prijsje!

  6. oktober 6, 2014 / 7:04 am

    Wat een fijne review, ik was altijd al benieuwd naar de maskers van H&M. Als ik volgende keer weer daar ben ga ik deze meenemen, lijkt me heerlijk!

  7. oktober 6, 2014 / 7:09 am

    Oei, vervelend dat je gezichtshuid nog steeds last heeft van de peeling. Knap dat je het aandurft om een maskertje te gebruiken. Ik ben dan bang dat mijn huid nog gevoeliger wordt. Het klinkt als een heerlijk masker! H&M verkoopt zulke toffe beautyproducten.

  8. oktober 6, 2014 / 7:20 am

    Ik heb ook nog nooit wat van H&M beauty geprobeerd, helaas verkopen ze dit bij ons in het filiaal amper. Klinkt als een fijn maker.

  9. Mandy4you
    oktober 6, 2014 / 7:34 am

    heb alleen kleding van de h en m dit ziet er ook lekker uit!

  10. oktober 6, 2014 / 7:51 am

    Klinkt als een heel fijn masker! En al helemaal als hij ook zo fijn aanvoelt wanneer je huid wat gevoeliger is dan gewoonlijk! x

  11. oktober 6, 2014 / 8:04 am

    Hahah je zou nog gek op kijken als je huid wel echt een tsss geluidje maakte.. Dat zou niet goed zijn!
    Het klinkt als een erg fijn masker, vind het leuk als een masker kleur heeft zoals die hahah

  12. oktober 6, 2014 / 8:44 am

    Klinkt als een fijn masker =)
    Fijne review !!
    Liefs Jorinda

  13. oktober 6, 2014 / 9:02 am

    Ik wist niet dat H&M ook maskers hadden maar het klinkt erg goed! 🙂

  14. oktober 6, 2014 / 10:18 am

    Zelf wist ik wel dat h&m cosmetica en verzorgingsproducten verkocht, helaas heeft niet ieder filiaal ze..jammer is dat!

  15. oktober 6, 2014 / 10:39 am

    Vervelend dat de peeling te hardnekkig was voor jouw huid. Lijkt me trouwens echt een heerlijke masker! Ik ben ook wel benieuwd naar de geur :).

  16. oktober 6, 2014 / 12:31 pm

    Klinkt als een fijn maskertje! Zeker ook omdat je huid zo gevoelig was door de peeling. Echt vervelend is dat, ik heb het ook heel snel, daarom houd ik er niet zo van!

  17. oktober 6, 2014 / 5:44 pm

    Oeh ik ben verkocht! Ik ben al dol op H&M… Maskertjes heb ik nooit geprobeerd! Maar dit zal ik zeker onthouden 😉 PS. Ik heb je getagd voor de 5 reasons why I smile tag 🙂 Ik zou het leuk vinden als je mijn allernieuwste blogpost leest, daar staan mijn reasons why I smile en de regels! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt, en de tag overneemt (hoeft niet natuurlijk) X liefs

  18. oktober 6, 2014 / 5:48 pm

    Heerlijk! Ja, ik ben best benieuwd naar de maskers van H&M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
REVIEW: Dr Hauschka Rouge Powder 02

Van het merk Dr Hauschka heb ik inmiddels al wat producten geprobeerd, zo is de bronzer nog steeds een product...

Close