Bianca’s Faves

Nieuwe artikelen:

  • L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum

    L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum
  • Lancôme X Emily in Paris collectie

    Lancôme X Emily in Paris collectie
  • 7 Beauty favorieten van dit moment #19

    7 Beauty favorieten van dit moment #19
  • Shop tip | Douglas Collection gift sets

    Shop tip | Douglas Collection gift sets
  • Drie nieuwe Rimmel London lanceringen

    Drie nieuwe Rimmel London lanceringen
  • Weekendje weg: welke kledingstukken neem je allemaal mee?

    Weekendje weg: welke kledingstukken neem je allemaal mee?
  • BE Creative Make Up Frosted Flakes collectie

    BE Creative Make Up Frosted Flakes collectie
  • Mijn fashion winter wishlist

    Mijn fashion winter wishlist
  • Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette & Face Gloss

    Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette & Face Gloss
  • Weekly Diary week 45 2021

    Weekly Diary week 45 2021

Rainpharma sugar scrub “A Zest Of Happiness”

Rainpharma sugar scrub “A Zest Of Happiness”
Ik moet iets bekennen ik lees overal hoe goed het is voor je huid om ongeveer 2 keer per week een scrub te gebruiken, maar ik heb dat nog nooit gedaan. Steeds had ik zoiets van “het zal wel”, maar inmiddels weet ik beter een scrub gebruiken is echt goed voor je huid. Zo verwijder je o.a. allerlei dode huidcellen en word je huid gewoon weer wat gezonder, wie wilt dat nou niet?

Van Rainpharma had ik nog een scrub staan in de variant “A Zest Of Happiness” alleen de naam klinkt al leuk, maar deze variant bevat o.a. mandarijn, citroen en sinaasappel. En zodra je de deksel er af haalt komt er al een heerlijke frisse geur je tegemoet.
Het is een suiker scrub de deeltjes zijn dus wat kleiner (dan bijvoorbeeld een zout scrub) maar de substantie voelt gewoon erg prettig aan. Soms zie je bij een scrub dat als je een beetje pakt dat alles uit elkaar valt maar dit blijft gewoon een “geheel” , zoals je ook kan zien op de foto. Zo vind ik het scrubben fijner, want het word niet gelijk een rommeltje.
De ingrediënten zijn o.a. :
Sucrose, Glycerine Soja Oil, Almond Oil, Oenothera Biennis Oil, Glycerin, Aqua, Sulphates, Silicones, Parabens, Glycols
 
 
Deze scrub heb ik nu standaard in de badkamer staan binnen hand bereik zo weet ik zeker dat ik het netjes twee keer per week ga gebruiken. Inmiddels is de scrub al bijna voor de helft op, dus dat zegt al genoeg. Ik vind het echt een heerlijk product!
De Rainpharma Sugar Scrub ” A Zest Of Happiness” kost €19,95,- en is o.a. HIER te bestellen.
 
Hoe vaak gebruiken jullie een scrub?

post signature


*Dit product is opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:

21 Reacties

  1. Bianca | Glamorous Lifestyle
    augustus 4, 2014 / 2:26 pm

    Ik scrub zelf zo’n 1 à twee keer per week! Is wel een routine waar je in moet komen, maar uiteindelijk gaat het vanzelf haha!

  2. augustus 4, 2014 / 1:31 pm

    Hij klinkt wel erg fijn! Ik scrub mezelf minstens één keer per week, vind dat ook gewoon heel fijn om te doen 🙂

  3. agneta
    augustus 4, 2014 / 3:49 pm

    Deze klinkt goed, maar ziet er ook erg fijn uit.

  4. augustus 4, 2014 / 1:55 pm

    De scrub klinkt heerlijk! Jammer dat er amandel olie in zit, daar ben ik allergisch voor 🙁 Ik scrub mijn gezicht één keer in de week met een echte scrub, de andere dagen gebruik ik een facewash die hele kleine korreltjes bevat.

  5. shoppingsarah.com
    augustus 4, 2014 / 3:59 pm

    Klinkt erg lekker! Ik schub mijn huid altijd 1 keer per week al helemaal met dit warme weer, krijg je een mooie egale bruine teint van:)

  6. augustus 4, 2014 / 2:16 pm

    De geur alleen al lijkt me heel lekker, ik hou wel van frisse geurtjes! Ik scrub zelf eigenlijk bijna nooit, maar als ik het dan wel eens doe voelt mijn huid wel meteen heel zacht en fijn aan.

  7. augustus 4, 2014 / 3:39 pm

    Het lijkt wel een stukje koraal, wat mooi! Ik scrub veel te weinig, moet het echt beter in mijn routine inbouwen..

  8. augustus 4, 2014 / 4:00 pm

    Ik scrub mijn huid ook veel en veel te weinig! Mijn gezicht doe ik wel wat vaker, maar mijn lichaam scrub ik amper haha.

  9. augustus 4, 2014 / 4:48 pm

    Wat een fijne review, lijkt me erg lekker. Ik doe altijd een lichaamsscrub even een momentje voor jezelf.

  10. Melissa
    augustus 4, 2014 / 6:59 pm

    Oh ziet er goed uit, lijkt me een fijne scrub. Zelf scrub ik mijn gezicht of lichaam 1 keer per week, anders krijg ik alleen maar irritaties. 😉

    xxx

  11. augustus 4, 2014 / 5:13 pm

    Ik scrub 1 tot 2 keer per week, ik ben verslaafd aan dat heerlijk zachte gevoel nadien…

  12. Svenja
    augustus 4, 2014 / 7:35 pm

    Oooh heerlijk ik ben echt dol op producten met citrus geuren. Zelf scrub ik regelmatig, maar met name in de zomer extra veel!

  13. augustus 4, 2014 / 6:25 pm

    Klink goed! Ik scrub eigenlijk te weinig..

  14. Saskia mywickedweirdlife
    augustus 4, 2014 / 8:36 pm

    Zo grappig, Ik heb hem ook gekregen en van de week de foto’s gemaakt alleen door de vakantie van de kids kom ik iets minder aan bloggen toe dus ik heb de blogpost nog niet gemaakt! ik heb alleen een andere variant! de geur is zo lekker!! echt een aanrader! fijne review meis! x

  15. augustus 4, 2014 / 7:16 pm

    Ohhhh, mijn routine is echt een rampeplan blijkt nu wel weer!….ik heb zo een fijne tube ergens om te scrubben , maar waar ?….mooi en leuk artikel xxx

  16. augustus 4, 2014 / 7:34 pm

    Ik scrub ook best vaak! Ik vind het echt zo fijn, je krijgt er een super mooie en zachte huid van. Soms maak ik ook zelf scrub en dat vind ik ook heel erg fijn.

  17. augustus 5, 2014 / 8:32 am

    Ooh ik HOU van scrub! Ik voel me daarna echt als ”nieuw” haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge