Nieuwe artikelen:

  • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

    KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
  • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

    MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
  • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

    HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
  • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

    NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
  • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

    CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST
  • PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

    PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE
  • VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR

    VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR
  • MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE

    MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE
  • ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

    ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID
  • QUEEN TARZI PREMIUM EYE PENCIL + WIN

    QUEEN TARZI PREMIUM EYE PENCIL + WIN

100% Bananarama banaan-wortel-appelsap

100% Bananarama banaan-wortel-appelsap
Tegenwoordig zijn “gezonde” sapjes een hele hype waar onder ook de sappen van Bananarama. Er zijn diverse varianten zoals met bietjes, maar die heb ik toch maar laten staan. Ik heb gekozen voor de variant met banaan,wortel en appelsap. Het klinkt allemaal erg gezond vooral ook omdat er 100% sap op staat, maar is het wel zo gezond? Ik ben daar niet de juiste expert in om te vertellen of dit sapje juist heel gezond is, of niet. Toch wilde ik deze sap gaan reviewen, gewoon om te kijken of het echt zo lekker is!

100% Bananarama over deze sap:
 
“Een fruitige mix van banaan, appel, sinaasappel, wortels en citroen. Deze bestaat uit: 12% sappige sinaasappel + 12% blije banaan + 40% actieve appel + 34% waanzinnige wortel + 2% charmante citroen!”
 

 

Het klinkt natuurlijk heerlijk en de verpakking vind ik er zelf ook heel vrolijk uit zien. Als ik naar het lijstje hier boven kijk vind ik het er niet verkeerd uit zien, maar volgens mij zitten hier wel veel suikers in, of is dat een laag percentage? Ik ben in ieder geval heel nieuwsgierig geworden dus laten we het eens gaan testen!

 

Wat mij gelijk opvalt is natuurlijk de oranje kleur, maar ook de wortel geur die ik als eerste herken. Als ik deze sap heb geproefd herken ik ook een beetje banaan erin terug, maar de wortel is sterker aanwezig. Dit is een prima sap ik moet een beetje denken aan het drankje “multivitamine”, maar dan met een sterkere wortel smaak. Ik vind dit een prima sap om zo af en toe eens te drinken, voor mij is deze goed gekeurd.
De Bananarama banaan/wortel/appelsap 500ml kost €1,29,- (dit kan nog wel eens per filiaal verschillen) en is o.a. te koop bij de Big Bazar.
 
Ben jij bekend met de sapjes van 100% ?
 

post signature

Volg:

23 Reacties

  1. Marion
    augustus 6, 2014 / 6:02 am

    Ik pers ook meestal zelf en anders haal ik bij de groenteboer verse sapjes. Dit ziet er inderdaad wel erg oranje uit!!!

  2. augustus 6, 2014 / 4:58 am

    Ik drink elke ochtend een ‘gezond’ sapje. Momenteel staat er een aardbeien sapje naast me 😉

  3. augustus 6, 2014 / 5:34 am

    Of het gezond is, weet ik ook niet. Het allergezondst is volgens mij om van vers fruit zelf een sapje te persen, maar dit is vast geen slechte variant. Wel veel koolhydraten, lijkt het.

  4. agneta
    augustus 6, 2014 / 7:43 am

    Volgens mij is vers fruit en zelf blenden toch nog het ‘veiligste’ qua gezond zijn. Ik vind dat er in deze verpakking nog wel aardig wat suikers zitten. Een glas per dag zal nooit geen kwaad kunnen als je het lekker combineert met water drinken kun je best genieten van een sapje zoals deze.

    • augustus 6, 2014 / 8:02 am

      Ik ben het met Agneta eens: er zitten erg veel suikers in dit pak sap. 100% Sap, nee ik geloof dit niet. Iedere week ga ik naar de markt om fruit en groenten te kopen waar ik vervolgens zelf (groene) smoothies van maak. Lekker en gezond! Zonder toevoegingen.

  5. Nicky
    augustus 6, 2014 / 7:58 am

    Klinkt niet verkeerd maar zelf ben ik niet dol op wortelsappen. En moet eerlijk zeggen dat ik niet snel eet en drink producten bij een winkel als big bazar koop.

  6. augustus 6, 2014 / 7:04 am

    Ik maak ook mijn eigen sapjes elke ochtend. Haal lekker fruit bij de groenteboer. Misschien is dit voor tussendoor weleens lekker.

  7. Saskia mywickedweirdlife
    augustus 6, 2014 / 10:50 am

    HAHAHA we zijn goed bezig jij en ik!! ook ik heb deze liggen om te reviewen! de foto’s al gemaakt! ze zijn lekker heh en niet duur! je kan ze ook bij action kopen! Ik vond ze lekker budget en er leuk uit zien!

    • augustus 6, 2014 / 11:04 am

      Ohh wat leuk we hebben een beetje dezelfde smaak haha! Ik ben benieuwd naar jouw review hier over 🙂 x

  8. augustus 6, 2014 / 8:53 am

    Ik denk dat ik het wel lekker zou vinden. Ik vond wortelsap echt heerlijk ben wel benieuwd naar de banaansmaak erbij!

  9. augustus 6, 2014 / 9:28 am

    Hmmm interresant artikel…Zelf kijk ik altijd heel bewust naar de calorieen…en dat is per 100 ml…. 45 calorieen…Dat klinkt niet veel, maar een beetje leuk glas heeft al gauw een inhoud van 200 tot 250 ml…..Dat word dan dus 2.5 x 45 calorieen … dan word het wel veel vind ik….Ik zou zelf het niet te vaak doen , lekker een glaasje water nemen en een appeltje…een stukje fruit zelf uit persen…Of wat ik ook wel eens doe als ik helemaal flauw ben van het water ….er lekkere smaakvolle ijsblokjes voor in het water maken….leuk artikel…groetjes Petra

  10. Infinity
    augustus 6, 2014 / 2:57 pm

    Deze sapjes zijn overheerlijk!

    Liefs,
    Eva ♥

  11. augustus 6, 2014 / 2:02 pm

    Lijkt me erg gezond voor je, het is ook heel belangrijk dat je voldoende vocht binnenkort. Heel leuk artikel!

  12. augustus 6, 2014 / 6:04 pm

    Klinkt erg lekker! Maar inderdaad: bij vruchtensappen is het wel altijd goed op de calorieën letten. Maar voor een keertje moet dit best kunnen, toch?

  13. augustus 6, 2014 / 6:30 pm

    Dit lijkt me wel een lekker sapje! En het lijkt me prima om af en toe eens een keer een glas hiervan te drinken, maar door het aantal calorieën en suikers dat hier in zit zou ik het niet te vaak nemen. Zelf drink ik het liefst water en thee doordeweeks en dan in het weekend bijv. een keer zoiets als dit of een alcoholisch drankje als ik daar zin in heb 🙂

  14. augustus 7, 2014 / 10:41 pm

    Suikers zitten er natuurlijk altijd in, het is tenslotte fruit du shet zijn fruisuikers. Fruitsapjes zonder suiker bestaan er eenvoudig niet.

  15. styleandstilettos
    augustus 8, 2014 / 11:47 pm

    naaaauw het ziet er wel erg gezond uit zodra wij in nederland zijn zullen wij deze uitproeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Rainpharma sugar scrub “A Zest Of Happiness”

Ik moet iets bekennen ik lees overal hoe goed het is voor je huid om ongeveer 2 keer per week...

Close