Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

MIJN WEIGHT WATCHERS AVONTUUR #2 BACK ON TRACK

MIJN WEIGHT WATCHERS AVONTUUR #2 BACK ON TRACK

In juni heb ik een artikel geplaatst dat ik ben begonnen met Weight Watchers, en ik krijg steeds heel lief de vraag hoe het gaat en of ik een update wil schrijven. De afgelopen zes weken heb ik i.v.m. zomervakantie bewust gekozen een kleine pauze in te lassen, ik wilde ook genieten en niet alleen maar bezig zijn met punten tellen. En ik wilde ook ontdekken of ik zelf bewuste keuze’s kan maken.

Mijn start gewicht was 102,9 kilo (na lang twijfelen deel ik dit toch openbaar, ik schaam mij hier best wel voor) en voor mijn vakantie was mijn gewicht 98,6 kilo. Er waren al wat kilo’s af! Afgelopen maandag stond ik na de zomervakantie weer op de weegschaal, en eigenlijk durfde ik niet te kijken…Gelukkig was mijn gewicht 98,5! Ik ben in de zomervakantie niet aangekomen (ook niet écht afgevallen). En dat terwijl wij regelmatig uit eten zijn geweest, de bbq heeft vaak aangestaan enzovoort. Blijkbaar heb ik tussendoor ook zelf gewoon goede keuze’s gemaakt.

Vanmorgen was mijn officiële weegmoment (elke woensdag ochtend) en de weegschaal geeft aan: 97,7 kilo, yes! Ik ben weer helemaal back on track. Natuurlijk heb ik nog een lange weg te gaan, maar ik ben al lekker bezig. Er is nu in totaal 5,2 kilo er af, en ik pas al broeken van maat 44. Ik draag nog broeken van maat 46 en mijn vriend zegt steeds (goed bedoeld) dat het nu echt tijd word om nieuwe broeken te gaan shoppen, ik stel dat uit omdat ik niet steeds nieuwe kleding wil blijven kopen.

Nu ik weer back on track ben kunnen jullie ook vaker updates verwachten, eetdagboekjes en als het soms even minder gaat dan schrijf ik ook lekker van mij af. Waar ik vooral blij mee ben is mijn menstruatie, dat klinkt misschien gek maar omdat ik PCOS heb is het voor mij toch wel een klein feestje.

Mochten jullie speciale verzoekjes hebben qua Weight Watchers artikelen, tips willen of vragen hebben… let me know!

Volg:

10 Reacties

 1. Roww
  augustus 31, 2016 / 2:07 pm

  Leuk om te lezen! Ik was ook voor de zomervakantie begonnen en 5 kilo kwijt. Ik ben nog even moed en zin aan het verzamelen om weer te gaan beginnen. Mijn plan is om doordeweeks proberen me er strikt aan te houden en het weekend telvrije dagen te houden (natuurlijk wel opletten, maar het leven moet ook leuk blijven ) Veel succes!!

  • Bianca
   Auteur
   augustus 31, 2016 / 2:23 pm

   Thanks jij ook veel succes! <3

 2. augustus 31, 2016 / 4:09 pm

  Leuk om een update te lezen! Ik vind het heel knap dat je je gewicht deelt, je hoeft je daar niet voor te schamen, je mag trots zijn dat je dit durft. Super dat je tijdens de vakantie niet bent aangekomen en nog beter dat je alweer een kilo kwijt bent. Je bent goed bezig, doe zo verder! X

 3. augustus 31, 2016 / 8:38 pm

  Leuk om een update te lezen, respect voor je dat je hier zomaar je gewicht deelt en je hoeft je er niet voor te schamen want jij valt af op een natuurlijk manier. Er zijn al veel mensen die een maag operatie ondergaan voor slank te worden, super dat je tijdens de vakantie niet bent aangekomen :)!
  Je bent goed bezig, doe vooral zo verder!

 4. augustus 31, 2016 / 9:01 pm

  Heel veel succes!! Gaat je vast lukken 😉

 5. augustus 31, 2016 / 9:18 pm

  Gewicht is een getal. Ben je klein dan is 100 kilo veel, ben je heel lang dan is het heel normaal. Daarom weeg ik mijzelf bijna nooit. Ik meet liever.
  Ik was op mijn zwaarste gewicht 90 kilo… En ja ik vond het ook niet iets om aan de grote klok te hangen (zou er dan ook vanaf flikkeren ?)

 6. september 3, 2016 / 5:31 am

  Pluim voor jou en je bent super goed bezig!
  Ga zo door 😉

  Xoxo

 7. september 5, 2016 / 10:10 pm

  Goed van je! Ik vind het zelf leuk om WW tips, receptjes en goede keuzes te zien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge