Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

PERSONAL: WAT VOOR BLOGGER BEN IK VOLGENS JOU?

PERSONAL: WAT VOOR BLOGGER BEN IK VOLGENS JOU?

Inmiddels ben ik alweer bijna een jaar aan het bloggen op Pinkit en de artikelen zijn in mijn ogen steeds een beetje anders. Zo plaats ik beauty reviews, shoplogs, unboxings, persoonlijke artikelen en soms wat over fashion. Daar naast komt er ook nog eens wat voor kinderen voorbij, en natuurlijk eten/drinken. Als ik het zo opnoem komt volgens mij alles wel een beetje voorbij, dit doe ik met opzet omdat ik niet alleen maar over lipsticks wil schrijven (al ben ik er wel gek op), of niet alleen elke dag een PLOG wil delen…ik hou gewoon van een beetje afwisseling.

Zo kan ik als ik een dag geen zin heb in beauty over hele andere producten/onderwerpen schrijven en raakt mij inspiratie (hopelijk) nooit echt op. Daar naast ben ik ook geen echte beauty blogger want er zijn genoeg andere dames die veel beter zijn in looks en tutorials. Ik vind het gewoon leuk om producten te testen en daar eerlijk mijn mening over te geven, en ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat mensen mijn artikelen echt leuk zouden gaan vinden.

Ook ben ik geen lifestyle of mama (moeder?)blogger want daar komen niet echt vaak artikelen over en tips over opvoeden enzovoort dat laat ik denk ik maar over aan de deskundige (vaak weet je als ouder zijnde zelf wel heel goed wat je wel en niet moet doen voor je kindje of wat wel en niet goed is).

Wat voor blogger ik dan wel ben? Daar ben ik gewoon zo onwijs nieuwsgierig naar over het feit hoe jullie mij zien als wat voor blogger. Ik weet niet of je mij echt in een categorie kan noemen ik heb zelf altijd gezegd “een beauty blog met een persoonlijk tintje”, maar ik schrijf gewoon graag over alles wat ik leuk/mooi vind en waar ik een mening over heb. Omdat Pinkit inmiddels nog al gegroeid is qua bezoekers (en daar ben ik jullie elke dag nog heel erg dankbaar voor, vind het zo onwijs gaaf en leuk) ben ik toch wel heel benieuwd hoe jullie mij zien, als wat voor “soort” blogger.

Dus dit is gewoon een vraag aan jullie (puur uit nieuwsgierigheid), hoe zien jullie mij als wat voor een blogger?


PS: Ik wil iedereen een hele leuke en gezellige Sinterklaas middag/avond toe wensen!!

post signature

Volg:
Share:

26 Reacties

 1. Inge | blogboutique
  december 5, 2014 / 12:43 pm

  Jij bent gewoon jezelf en je blog ook. Je plaatst heel veel verschillende artikelen, nooit iets van hetzelfde! Dat maakt het echt leuk. Je schrijft wel veel beautyartikelen, maar dat zijn dan weer meer reviews. Je merkt het al, het is vreselijk moeilijk om jou in een categorie te plaatsen. Blijf lekker dicht bij jezelf, dan blijven mensen het, net zoals nu, goed lezen! 🙂 xxx

 2. december 5, 2014 / 12:23 pm

  Ik denk zelf dat je net zoals mijn blog, meer een persoonlijke blog bent. Ik schrijf dan wel het meeste over beauty, maar ik heb mezelf geen beauty naam gegeven omdat ik over van alles wil schrijven wat ik leuk vind. Je kan mijn blog ook niet echt in een categorie plaatsen en ik denk dat dat bij Pinkit ook het geval is. En dat geeft natuurlijk helemaal niet, zolang jij het maar leuk vindt om te schrijven. Met meerdere categorieën spreek je natuurlijk ook verschillende mensen aan. Iedereen blij!

 3. december 5, 2014 / 12:29 pm

  Eigenlijk ben je volgens mij niet in een hokje te plaatsen en ga ik dit ook lekker ook niet doen….volgens mij is niemand echt alleen maar iets en heeft elke blogger diverse facetten in zich…jij bent lekker uniek en enig in haar soort en daarom is het ook erg leuk om je te volgen…

 4. december 5, 2014 / 12:30 pm

  Ja, ik lees je blog graag.
  Je schrijft diverse artikelen. Toch vindt ik wel dat je een beautyblogger bent want tegenwoordig schrijft elke blogger wel over de dingen dien men in zijn/haar vrije tijd doet.
  Dus op vakantie gaan voor een aantal weken, een city trip, concerten, festivals, make-up, huisdieren.
  Maar ook persoonlijke dingen, zoals verhuizen, zwangerschap etc..

  Xoxo

 5. agneta
  december 5, 2014 / 1:36 pm

  Ik zou je plaatsen onder persoonlijke beautyblogger. Je brengt persoonlijke updates en ook de beauty artikelen schrijf je op jou manier. Op bloglovin scroll ik je artikelen er op een oogslag uit dus dat jij je eigen manier hebt gevonden is duidelijk. Ik ben super trots op je en wat je hebt bereikt! Je bent zo gegroeid met je blog, maar denk ook je persoonlijke ontwikkeling. Wees trots op wie je bent en wat je doet en ik ben blij dat ik je heb leren kennen! Dikke knuffel van mij! <3

 6. december 5, 2014 / 1:30 pm

  Je hebt denk ik echt een persoonlijke blog; je schrijft over wat jij leuk vindt en dat kan van alles zijn! Zelf vind ik het alleen maar leuk dat je dichtbij jezelf blijft! 🙂

 7. december 5, 2014 / 1:44 pm

  Ik denk dat je inderdaad niet één categorie valt en zelf vind ik dat juist heel erg positief. Ik volg wel een paar echte beautyblogs, maar de meeste die ik volg zijn toch net even wat anders. Juist de afwisseling vind ik heel erg leuk en ik denk dat daardoor mensen ook minder snle uitgekeken raken op een blog.

 8. december 5, 2014 / 1:49 pm

  Gewoon een beetje van alles! Ik vind het erg leuk, zo kun je ook zien vanuit welke invalshoek je reviews bijvoorbeeld komen 🙂

  Keep up the good work!

  Liefs,

  Astrid

 9. december 5, 2014 / 1:56 pm

  Omdat ik zelf nog lang niet aan kinderen denk, vind ik vooral de beauty artikelen bij jou heel leuk. En daarvoor kom ik ook graag op je blog! 🙂 Maar shoplogs vind ik natuurlijk ook altijd heel leuk. Ik kom terug voor jou als persoon en ik zie jou als een beauty blogger 🙂

 10. december 5, 2014 / 2:01 pm

  Wat, blog je nog geen jaar? Je hebt zoveeeeel volgers? Hoe doe je dat :O Respect! Maar dat ter zijde. Ik vind jou als persoon erg leuk, dus daarom kom ik vooral terug! Ik vind beauty en fashion zoo leuk, maar persoonlijkheid is ook echt belangrijk! Ik kan mezelf ook niet echt in 1 categorie duwen, maar ik vind ook niet dat dat persé moet!

 11. december 5, 2014 / 3:32 pm

  Ik denk ook dat je inderdaad niet in één categorie valt! 🙂 Keep up the good work! Je bent erg goed bezig met je blog 🙂

 12. december 5, 2014 / 3:35 pm

  Ik dacht dat je veel langer aan het bloggen was. Je doet beauty en een stuk persoonlijk leven, van allebei wat. Er is hier geen label voor. Blijf vooral je ding doen want je doet het heel leuk.

 13. december 5, 2014 / 3:37 pm

  Ik zie jouw blog als een lifeblog met de nadruk op beauty! Dus eigenlijk niet echt een blog met één vast thema, maar meer afwisselende thema’s. Dit moet je zeker opvatten als een goed punt (vind ik dan), haha want zo is er voor ieder wat wils! Ga zo door en fijne Sinterklaas middag/avond. 🙂

 14. december 5, 2014 / 6:41 pm

  Wat een leuk artikel. Het is lastig om te zeggen wat voor blogger je bent, want je blogt over verschillende onderwerpen. Ik denk dat ik je zie als een beauty blogger met een persoonlijk kantje. Heb je een nieuwe lay-out? Mooi!

 15. december 5, 2014 / 9:41 pm

  Leuk om over na te denken! Ik heb eigenlijk net hetzelfde als jou. Ik blog over zoveel verschillende dingen (beauty, lifestyle, persoonlijke lijstjes…) waardoor ik bijvoorbeeld niet alleen een beauty blogger ben. Volgens mij is onze blog vooral lifestyle aangezien we bloggen over wat we leuk vinden, met de nadruk op beauty. X

 16. Daniëlle
  december 6, 2014 / 7:40 am

  Leuk artikel! Zelf vind ik dat ook een lastige vraag! Ik denk dat je een beauty, lifestyle blogger bent met een toefje persoonlijkheid.

 17. december 6, 2014 / 8:12 am

  Ik zie je als een warme blogger die gepassioneerd is met beauty. En daarnaast nog veel liefde steekt aan haar gezin. Ik hou wel van je afwisseling in artikels.

 18. nailsforfun.nl
  december 6, 2014 / 10:37 am

  Ik vind je ook moeilijk in een “hokje” te plaatsen. Ik denk dan toch beauty/lifestyle blogger. Je doet het goed meis 🙂

 19. december 6, 2014 / 10:49 am

  Leuk zo’n artikel! Ik denk ook dat je niet in één categorie valt, een beetje van alles eigenlijk. Je doet het goed!

 20. Anonymous
  december 6, 2014 / 10:25 pm

  Ik volg je nog niet zo heel lang, 2 maanden. Je artikelen vind ik heel divers, dat is leuk! Jouw blog is ook heel eigen, ik denk dat dit komt omdat jij heel ‘gewoon’ bent. Heel toegankelijk.
  De categorie waar je blog in valt is voor mij toch wel beauty. Je laat mooie, diverse producten zien.
  Toppie dus!
  Sabrina

 21. december 8, 2014 / 11:58 am

  Ik denk ook niet dat je in 1 bepaalde categorie past, ik denk dat jouw blog een beetje hetzelfde is als die van mij, erg divers met mooie, leuke, grappige en interessante onderwerpen. Maar ook jouw persoonlijke artikelen vind ik erg leuk om te lezen en jouw filmpjes echt top om te bekijken! Ga gewoon zo door meid :), echt top!

 22. december 8, 2014 / 9:30 pm

  Ik zie het meer als een persoonlijke beautyblog omdat het niet alleen maar over beauty gaat maar ook persoonlijke dingen en die afwisseling vind ik juist leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge