Nieuwe artikelen:

  • Weekly Diary week 42 2021

    Weekly Diary week 42 2021
  • Hema lanceert nieuwe 100% vegan geurlijnen

    Hema lanceert nieuwe 100% vegan geurlijnen
  • Teaology Rose Quartz Vibrating Face Roller

    Teaology Rose Quartz Vibrating Face Roller
  • Swatches Pink Gellac Uncovered7 collectie

    Swatches Pink Gellac Uncovered7 collectie
  • IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN 1944 PARIS

    IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN 1944 PARIS
  • Vloerverwarming populair bij stijgende energieprijzen

    Vloerverwarming populair bij stijgende energieprijzen
  • Lancôme Adventskalender 2021

    Lancôme Adventskalender 2021
  • Weekly Diary Week 41 2021

    Weekly Diary Week 41 2021
  • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

    Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
  • Nog meer tips om te bloggen

    Nog meer tips om te bloggen

MASK MONDAY: YVES ROCHER 3 MINUTEN GEZICHTSMASKER MET GRANAATAPPEL

MASK MONDAY: YVES ROCHER 3 MINUTEN GEZICHTSMASKER MET GRANAATAPPEL
Mocht je gek zijn op maskertjes of dit eens willen proberen, maar geen kwartier willen wachten dan is dit masker van Yves Rocher een uitkomst voor jou. Dit is namelijk een masker die maar 3 minuten nodig heeft. Zelf had ik al vaker naar deze maskers gekeken van Yves Rocher (deze variant is online niet meer te koop, maar nog wel twee andere zoals met Cranberry). Alleen dacht ik steeds “ik heb genoeg eerst dat maar eens opmaken” inmiddels zijn mijn maskertjes bijna allemaal op en vorige week had ik geluk! Dit is namelijk een item wat ik heb gewonnen (samen met nog veel meer mooie producten), deze wilde ik dus gelijk gaan testen.

De ingrediënten: 
Aqua, Hamamelis Virginiana Flower Water, Urea, Glycerin, Methylpropanediol, Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Oleth-20, Oleth-10, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Allantoin, Parfum, Ethylparaben, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Punica Granatum Fruit Extract, CI 19140, CI 17200.
Het masker kan je 1 a 2 keer per week gebruiken en zou voor een stralende frisse huid moeten zorgen die als nieuw aanvoelt, dat is best een belofte! Voor dat je de substantie aanbrengt reinig je eerst je gezicht daarna breng je het aan (kan gewoon heel makkelijk met je vingers) en laat je het 3 minuten inwerken. Als de 3 minuten om zijn dan verwijder je de substantie met lauw warm water en dan ben je helemaal klaar.
Voor dat ik ging beginnen met het masker was mijn huid eigenlijk heel goed (voor mijn doen) het was niet droog, gewoon normaal en rustig. Als ik de substantie heb aangebracht merk ik gelijk de verkoelende werking het voelt namelijk lekker fris aan daarnaast is de geur ook heerlijk fris je ruikt de granaatappel goed. Na 3 minuten verwijder ik het masker en merk ik dat mijn huid lekker zacht aanvoelt en ook lekker schoon. Verder zie ik weinig verschil, maar misschien zien jullie dat wel beter op de foto’s? Vind het masker prima om te gebruiken vooral vanwege het frisse en schone effect.
Deze variant is helaas niet online meer te koop, misschien wel in de winkels van Yves Rocher. De andere varianten lijken mij ook erg lekker en die zijn te koop voor €6,90,- (50ml). Vaak zijn de producten nog in de aanbieding en met zo’n tube kan je vaak plezier hebben aangezien je maar een beetje nodig hebt.
 
 
Heb jij wel eens een masker van Yves Rocher geprobeerd ?

post signature

Volg:
Share:

20 Reacties

  1. december 8, 2014 / 5:32 am

    Oepsie. nu je het zegt, ik heb er eentje in de kast staan en die was best wel lekker….die moet ik toch eens opgraven…deze klinkt ook wel erg lekker! fijn dat dit masker zo goed aanvoelde bij je, tenslotte is dat wel erg prettig als de huid even niet zo heel lekker doet wat wij willen….

  2. december 8, 2014 / 5:55 am

    Ik heb ook al maskertjes van Yves Rocher gebruikt, ze zijn heerlijk zacht en verfrissend, maar voor de rest zie je er inderdaad niet zo veel verschil mee. Wel fijn als oppeppertje voor je huid!

    X Sara

  3. december 8, 2014 / 6:04 am

    Ik heb nog nooit een masker van Yves Rocher gebruikt. De geur lijkt me heerlijk en fris. Maar toch zoek ik iets meer in een maskertje dan een schoon en fris gevoel.

  4. Madeleine
    december 8, 2014 / 7:23 am

    Lijkt me een erg fijn masker, vooral de geur klinkt heerlijk!

  5. nailsforfun.nl
    december 8, 2014 / 7:49 am

    Ik heb zelf nog nooit een masker van Yves Rocher geprobeerd. Deze klinkt wel heel fijn.

  6. december 8, 2014 / 7:05 am

    Lijkt me een heerlijk geurtje. De verpakking ziet er ook mooi uit. Op zich vind ik het wel leuk om lekker even de tijd te nemen voor een masker, maar dit is ideaal als je die tijd even niet hebt!

  7. december 8, 2014 / 7:15 am

    Klinkt goed en fijn dat het je huid niet uitdroogt. Ik vind Mask Monday altijd leuk om te lezen 😉

  8. Cindy
    december 8, 2014 / 9:17 am

    Volgens mij is deze al best oud, ik heb ‘m zelf ook ooit eens geprobeerd.

  9. december 8, 2014 / 9:39 am

    Dit klinkt erg goed! Wat is dat ook de laatste tijd met al die Yves Rocher reviews? Ik word er helemaal gek van en moet mijzelf echt inhouden om niet te gaan bestellen, want alles klinkt zo fijn en leuk hihi! Vind alleen dat ik eerst weer wat dingen op moet maken.

  10. december 8, 2014 / 12:03 pm

    Wat goed dat die je huid niet uitdroogd, ben wel benieuwd geworden naar dit masker

  11. december 8, 2014 / 2:02 pm

    Drie minuten is wel erg kort, dan heb ik mijn thee nog niet eens op 🙂 maar verder klinkt ie wel heel erg lekker!

  12. Sas
    december 8, 2014 / 7:30 pm

    Wat een fijne tip is dit! Ik zoek al een tijdje zo iets..

  13. december 8, 2014 / 10:53 pm

    Ik ben dol op deze masker & gebruik het onder de douche ik laat het inwerken terwijl ik me inwrijf met douchegel :)!
    Alleen spijtig dat ze hem niet meer verkopen 🙁
    X

  14. Miss Sentinelli
    december 9, 2014 / 11:59 am

    Oe 3 minuten maar! Dat klinkt echt goed :). Je ziet inderdaad niet echt verschil op de foto’s, maar wel fijn dat het je huid zacht en schoon maakt en fris aanvoelt :). Deze wil ik wel eens gaan uitproberen!

  15. december 10, 2014 / 11:21 pm

    Ik heb ook zo’n soort masker gekocht, maar dan met Cranberry! 🙂
    Toch maar eens gaan proberen binnenkort, klinkt als snel en fris! 😀

  16. december 14, 2014 / 2:27 pm

    Ik heb serieus geen idee hoe granaatappel ruikt *schaam* Wel een lekker snel maskertje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge