Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

INSTA DIARY #2

INSTA DIARY #2

Er is alweer een week omgevlogen dus tijd voor een nieuwe Insta Diary, het is een selectie van foto’s die op Instagram zijn geplaatst en op Facebook om zo een soort weekoverzicht te hebben. Deze week was het vooral erg rustig in huis Sterre is namelijk veel aan het logeren en ze is nu tot zaterdag bij mijn ouders, ben blij als ze weer lekker gezellig thuis is.

insta1De week begint met product foto’s maken dit is de eerste ronde van de producten die allemaal op de foto zijn gegaan. Ik maak het liefst twee keer per week heel veel foto’s zodat ik die vast kan bewerken en gelijk kan gebruiken als ik ze nodig heb. Op de foto staan een aantal producten van o.a. Cenzaa, Yves Rocher en GOSH. Binnenkort kunnen jullie de reviews en artikelen hier van gaan verwachten.

insta2Mijn ontbijt is elke dag anders zoals Weight Care shakes, crackers, broodje of net zoals nu yoghurt met wat cruesli…ook erg lekker!

insta3Sterre was met haar opa en oma (ouders van haar vader) een dagje op pad naar de Apenheul en daarna zijn ze naar de MC Donald’s gegaan hier vlakbij, haar opa stuurde mij even deze leuke foto door.

insta4Eenmaal weer thuis ligt er een tasje vol met Minion poppetjes die haar andere opa en oma (ouders van Roy) voor haar hebben gespaard. Het is toch wat met al die lieve opa’s en oma’s! Er waren een paar dubbele Minions en die heeft ze verdeeld aan de kinderen hier in de straat.

insta5De komende twee weken word ons huis echt een chaos wij gaan namelijk de keuken verbouwen (en de vloeren van de beneden verdieping). Vanaf vrijdag (vandaag als jullie dit lezen) gaat Roy beginnen met klussen. Op de plek waar de mand van Fee ligt stond een kastje die heb ik leeg gehaald en naar de schuur gebracht. Deze foto stuurde ik naar Roy om te kijken of het hem zou opvallen dat het kastje weg is…en ja hij had het gelijk door haha.

insta6Deze body lotion van Dr. Bronners is echt heerlijk als jezelf hier mee insmeer dan ruik je lekker naar een pepermuntje <3

insta7Ondanks dat ik alle delen van Twilight al uit mijn hoofd ken werd ik helemaal blij dat Eclipse op de tv was, dus hoppa voor de 101x dit deel kijken en zwijmelen bij Edward, Bella en Jacob…zijn jullie ook gek op Twilight?

insta8Sterre zag de trailer van de nieuwste kinderfilm Binnenste Buiten en daar gaan wij volgende week samen heen, lekker naar de bioscoop en de stad in. Het lijkt mij zelfs een super leuke film en stiekem hoop ik ook dat het een beetje informatief is voor Sterre. Misschien ga ik hier over nog een apart artikel schrijven.

insta9Woensdag avond gaan wij richting Eck en Wiel naar de opa en oma van Sterre (mijn ouders) ze gaat daar namelijk een paar nachtjes logeren. Tijdens de heen rit (eigenlijk tien minuten na vertrek) ligt Sterre al te slapen in de auto. En even na deze foto ben ik zelf ook als een blok in slaap gevallen.

insta10Mijn moeder is niet zo handig met haar telefoon (met dit toestel kan je alleen bellen en smsen) ze weet hoe ze moet bellen, maar smsen? In haar schermpje stond een enveloppe de hele tijd te knipperen en ik kreeg de vraag of ik daar iets aan wilde doen. Tsja dat krijg je als er 53 ongelezen berichtjes zijn! Allemaal van die standaard smsjes van de voicemail enzovoort, plus een paar vriendinnen van mijn moeder die haar smsen die wachten al weken op antwoord (ze weten eigenlijk allemaal dat mijn moeder niet weet hoe dat werkt dus geen idee waarom ze smsen) haha.

insta11Sterre vind het super leuk om mij te helpen met Pinkit en ze vond deze fotosessie ook super om te doen. Ik ben enorm trots op haar wat een mooie foto’s zijn het geworden, net een model. Ik heb niet alle foto’s in het artikel van terStal geplaatst, maar ik ga de foto’s wel goed bewaren *trots*.

insta12Donderdag bestaat vooral uit heel veel werken eenmaal thuis knal ik gelijk even Youtube aan om wat video’s te bekijken, vind dat erg leuk en rust gevend om te doen.

insta13Mijn nieuwe hardcase voor de Iphone 4s kwam binnen, deze heb ik besteld via AliExpress en ben helemaal gek op dit lieve zachte printje. Er is er nog één onderweg en ik was ongeveer een euro kwijt per hoesje…super goedkoop!

Dit was de Insta Diary van de afgelopen week volgende week word het vast wat drukker, maar heb er helemaal zin in! Wat hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan?

post signature

Volg:

11 Reacties

 1. Jorinda
  juli 17, 2015 / 7:26 am

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Je nieuwe hoesjes is echt heel leuk!
  Liefs Jorinda

 2. juli 17, 2015 / 7:28 am

  Leuke foto’s en sterkte met de verbouwing van de keuken! Die van ons komt begin september binnen en ik ben benieuwd hoeveel ‘last’ dat gaat geven!

 3. Madeleine
  juli 17, 2015 / 9:08 am

  Leuk overzicht!!! Succes met klussen. Wat leuk dat Sterre Zoveel opa’s en oma’s heeft. 🙂

 4. Jonne
  juli 17, 2015 / 11:53 am

  leuk om te zien!
  liefs. Jonne

 5. juli 17, 2015 / 2:12 pm

  Heerlijk, al die logeerpartijtjes! Maar ik kan me voorstellen dat het voor jou dan wel heel stil is in huis. Over Inside Out las ik een recensie vanochtend, moet een heel goede film zijn!

 6. Manon
  juli 17, 2015 / 2:26 pm

  Succes met klussen! Wat leuk al die logeerpartijtjes voor Sterre, maar voor jou af en toe wel stil ja.

 7. juli 17, 2015 / 3:14 pm

  Succes hoor met de verbouwingen! Leuke week heb je gehad, AliExpress is een superhandige site he!

 8. juli 17, 2015 / 9:17 pm

  Leuke diary! En de film Binnenste Buiten lijkt zo’n leuke film, ik wil deze ook enorm graag zien (ook al ben ik 22 haha) 😀 En godzijdank ben ik dus blijkbaar niet de enigste die Twilight al 1000 keer opnieuw heeft gekeken, ik begon mijzelf een beetje weird te vinden 😀 Liefs! x

 9. juli 20, 2015 / 6:58 pm

  Leuke Diary, de foto van Sterre aan de McDonalds vind ik er ook leuk uitzien 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge