Nieuwe artikelen:

 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS
 • VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

  VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

HET VIEREN VAN DE LIEFDE

HET VIEREN VAN DE LIEFDE

Nee het is geen Valentijnsdag, maar het vieren van de liefde hoeft toch niet alleen maar op één dag in het jaar? Sowieso ben ik echt een romantische kneus en zeg ik het liefst elke dag tegen mijn vriend hoe gek ik op hem ben. Natuurlijk heeft elke relatie wel eens zijn ups en downs, maar het is zo fijn als je dat samen beleeft en er (hopelijk) sterker uitkomt.

Ook al ben ik nog niet in de fase van bruidsjurken passen en trouwringen uitzoeken, wie weet ooit…alles op zijn tijd. Ik heb op social media gevraagd hoe jullie de liefde vieren en online kwam ik ook heel wat originele manieren tegen. Uit de reactie’s die ik heb ontvangen zie ik een duidelijk verschil tussen mensen die dagelijks hun liefde uiten, maar ook mensen die het niet zo vaak zeggen…maar het wel laten blijken door daden (een lief gebaar, favoriet eten klaarmaken enzovoort). Natuurlijk is het vieren van de liefde niet alleen met je partner, dit kan ook met je kind, een goede vriend(in) of met je trouwe viervoeter.

Ik sta hier de laatste tijd wat meer bij stil dit komt door meerdere factoren zoals mijn leeftijd, dat er mensen in mijn omgeving die veelte jong zijn gestorven en nog wat privé dingen waar ik het verder niet over wil hebben (Bianc waarom begin je er dan over!). Je weet nooit wat er allemaal kan gebeuren, daarom is het belangrijk zoveel mogelijk van het leven te genieten. Dit is misschien ook wel één van de redenen dat ik dagelijks tegen mijn dochter en vriend zeg dat ik van hun houdt.

Natuurlijk blijft het niet alleen bij die lieve woorden en het fijne is dat ik dit ook terugkrijg. Het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn, maar soms is het wel belangrijk om bij zulke dingen stil te staan en het vieren van de liefde…

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  mei 17, 2018 / 7:24 am

  Helemaal waar⋰❥⋱❥⋰❥⋱❥⋰❥⋱❥ Liefs H ღ

 2. mei 17, 2018 / 12:46 pm

  Wat een mooi, lief en waar artikel. Sinds we verloofd zijn zit ik echt op een roze wolk, maar om eerlijk te zijn was ik vlak erna wel een behoorlijke tijd super emo. Gewoon het gevoel van’ Ik ben ZO gelukkig, hoe lang gaat dat nog duren???’. Gek hè? Nu is die emo tijd voorbij en geniet ik volop van het vooruitzicht. Nog maar twee maanden….
  bychristiana onlangs geplaatst…Cosmetische ‘claims’ die éigenlijk niets zeggenMy Profile

 3. chucky1012
  mei 17, 2018 / 6:31 pm

  Prachtig geschreven…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Het is weer bbq weer
HET IS WEER HEERLIJK BBQ WEER!

Zodra de temperatuur stijgt en het zonnetje te voorschijn komt, gaat bij ons de bbq aan. Vooral Roy (mijn vriend)...

Close