Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

WEEKLY DIARY WEEK 48 2020

WEEKLY DIARY WEEK 48 2020

Goedemorgen! Hopelijk hebben jullie een gezellig weekend gehad? Ik heb de afgelopen week weer diverse foto’s gemaakt, voor een nieuwe Weekly Diary. Het was vooral een week met het combineren van werk, leuke nieuwe lanceringen en het van zolder halen van onze kerstboom.

Maandag

Al redelijk vroeg ben ik aan het werk op kantoor, maar gelukkig was ik in de middag weer op een leuke tijd thuis 🙂 Terwijl ik aan het koken ben, komt er een pakketje met deze Louis Widmer producten binnen. Ik ben vooral benieuwd naar de getinte dagverzorging, daar komt binnenkort nog een review over online.

Dinsdag

Al maanden zijn bijna alle events online te volgen, al mis ik mijn blogcollega’s wel…dit is best ideaal zo vanaf de bank haha!

Woensdag

Bij Boozyshop zag ik de nieuwe Catrice 5 In A Box Mini Eyeshadow Palette, deze bestelde ik alle varianten voor een review. Ik probeer al weken zo min mogelijk te shoppen, maar dat is deze week mislukt…en niet zo’n beetje ook!

Donderdag

Na een dag werken ben ik in de avond wat in huis aan het rommelen en gaat Sterre aan de gang voor haar Sinterklaas Surprise. Gelukkig gaat dit op school wel gewoon door, dit is voor de kinderen van alle groepen toch wel gezellig en leuk.

Vrijdag

Een paar maanden terug was het wat stiller qua nieuwe lanceringen, maar deze periode is het juist super druk. Zo komen er deze dag weer verschillende pakketjes binnen, zoals deze nieuwe producten van TreacleMoon. Ook plaatste ik vanwege Black Friday wat bestellingen, zoals een nieuwe laptop 🙂

Zaterdag

Roy en ik gaan samen even de stad in (Sterre was dit weekend bij haar vader), ook al proberen wij de drukte zoveel mogelijk te vermijden…ik had toch echt een andere winterjas nodig. Shoppen in deze tijd voelt gewoon anders en totaal niet gezellig. Normaal maak ik tussendoor foto’s enzovoort, maar we waren zo weer thuis.

Zondag

Na een ochtend lekker uitslapen (tegenwoordig is 09.30 uur uitslapen haha), staat DHL voor de deur. Ik had bij Douglas een M.A.C Fix+ Coconut gekocht en die werd dus blijkbaar zelfs op zondag bezorgd. Dit was trouwens weer zo’n aankoop die ik totaal niet nodig had.

Roy had het hele weekend al zin in rollade, dus die ging ik even halen bij de Lidl en dat zag ik ook deze té gekke kerstballen.

En tadaa na wat gezucht en gemopper (die lampjes ook elk jaar haha) staat onze kerstboom ook weer. Eigenlijk was het de bedoeling om een nieuwe boom en versiering te kopen, maar dat komt volgend jaar wel 🙂

Dat was alweer onze week! De dagen vliegen voorbij en wij blijven zoveel mogelijk thuis, gelukkig kunnen we het hier ook erg gezellig maken 🙂 Ik wens jullie een fijne week toe <3


Misschien ook interessant om te lezen:
Maison Margiela Replica Bubble Bath
NIVEA Naturally Good Shower Gel
Unboxing Douglas Luxury Adventskalender

Volg:

2 Reacties

 1. november 30, 2020 / 10:19 am

  Het shoppen nu is inderdaad niet zo leuk, ik probeer ook zoveel mogelijk online te shoppen, maar voor een winterjas is het wel zo handig om naar de winkel te gaan. We zijn hier met de kamers boven bezig dus alles spullen uit die kamers staan nu beneden, we hebben nog helemaal geen plek voor een kerstboom;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Zó ziet mijn schoonmaakroutine van de badkamer eruit!My Profile

 2. Thea
  november 30, 2020 / 6:41 pm

  Wat een lekkere zoete kerstboom! Ik wil ook al een boom maar denk dat het pas aankomend weekend gaat worden. Onze surprise is intussen ingeleverd op school, fijn dat ze daar nog wel plezier mee kunnen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge