Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

WEEKLY DIARY WEEK 36 2020

WEEKLY DIARY WEEK 36 2020

Dit keer is er een nieuwe Weekly Diary en dat eigenlijk een dagje te vroeg. Omdat ik dit keer tot en met zaterdag foto’s heb gemaakt, komt dit artikel op zondag online. Het was een drukke week qua werk en ik was jarig…

Maandag

Om de week goed te starten, was ik lekker productief aan het werk. Ik kan goed merken dat overal de vakantie’s voorbij zijn en dat er toch nog wat nieuwe beauty lanceringen zijn. Er komen diverse toffe (pers)pakketjes binnen en ook mijn Douglas bestelling met e.l.f. producten zoals de Glitter Melt Liquids.

En ook een pakket van Pixi Beauty kwam onverwachts binnen…kijk dan hoe mooi <3

Dinsdag

Na wat werken en het huishouden, heb ik met Sterre na schooltijd nog even wat gedronken en om 16 uur had ik een online event. Online nam ik deel aan het GoSeeBeauty event en kreeg ik meer te horen over nieuwe producten van: Zenner, Kruidvat en Collistar. Ook al mis ik de “gewone” events wel een beetje, zo online deelnemen is ook wel erg makkelijk…ik heb geen last meer van 5-6- reistijd 🙂

Woensdag

Een paar dagen er voor hebben wij een tuinset gekregen van Roy zijn ouders (hun hadden een andere gekocht en deze tuinset was gewoon nog goed). Het was lekker weer in de ochtend en zo zat (lag haha) ik buiten even te genieten. Ik voelde mij de hele dag al niet zo fit en later snap ik ook wat de reden was…

Er kwam een pakketje van Pupa binnen alvast voor mijn verjaardag, super lief en attent!

Donderdag

Hiep hiep hoeraaa ik ben jarig! En hoe kan ik dat gelijk het beste vieren? Door vanaf 03.00 uur beneden te zitten met een migraine aanval. Gelukkig ging het na een uur of 08.00 uur en een warme douche alweer wat beter. Gek trouwens hoe ik die dag er voor al kon merken, dat er iets dwars zat. Vroeger had ik meerdere aanvallen per week, nu komt het gelukkig een stuk minder voor.

Van Sterre en Roy heb ik voor mijn verjaardag deze mooie Huawei Watch GT 2 RVS Rose goud gekregen. Echt een ontzettend mooi cadeau, waar ik héél erg bij mee ben.

Ook kwamen er een aantal lieve kaartjes binnen en heel veel berichtjes via Social Media, ik voelde mij echt jarig.

In de middag lag ik nog even op de bank, omdat ik nog moe was van de gebroken nacht en migraine aanval. En in eens zag ik mijn moeder (die 1,5 uur van ons vandaan woont) langs het raam lopen. Ik dacht eerst dat ik het verkeerd had gezien totdat de bel ging, mijn ouders zijn als verrassing langsgekomen (wij houden eigenlijk onze verjaardagen pas eind september).

Vrijdag

En na zo’n gezellige dag is het weer tijd om te werken, ondertussen kwam mijn eerste Pat McGrath bestelling binnen. Aankomende week komen nog wat make-up producten van dit merk binnen, daarna kan ik er eindelijk mee aan de slag gaan (dacht leuk voor reviews en In The Mix).

Zaterdag

Voor ons wat het weer een typische zaterdag, met het thema boodschappen doen. Omdat wij het hele weekend visite krijgen, moet er natuurlijk wel genoeg in huis zijn haha! Ook zijn Roy en ik (Sterre was bij haar vader) even naar de Makro geweest.

In de avond kwam mijn zwager, schoonzus en pasgeboren neefje (inmiddels 2,5 maand oud) Thomas op visite…wat is het toch een schatje! Ik heb genoeg leuke foto’s, maar die deel ik natuurlijk niet i.v.m. privacy.

Omdat wij op zondag (vandaag als het artikel online komt) in de avond gaan fonduen, plaats ik de Weekly Diary iets eerder online. Aankomende week staan er ook weer diverse leuke dingen op onze agenda, maar daar vertel ik volgende week meer over 🙂

Ik wens jullie allemaal een mooie week toe en pas allemaal goed op jezelf en elkaar <3

Misschien ook interessant om te lezen:
Zara parfum A Mochi Atelier in Tokyo & A Sweet Pastry in Paris
Sola Look Charmed Eyeshadow Palette
MEXX Fresh Splash For Her & Him

Volg:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge