Nieuwe artikelen:

 • IN THE MIX | HAARACCESSOIRES VAN INVISIBOBBLE

  IN THE MIX | HAARACCESSOIRES VAN INVISIBOBBLE
 • SKINNIES ZONBESCHERMING REVIEW

  SKINNIES ZONBESCHERMING REVIEW
 • 7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #15

  7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #15
 • ESCADA FLOR DEL SOL

  ESCADA FLOR DEL SOL
 • DOUGLAS ESSENTIAL SKINCARE REVIEW

  DOUGLAS ESSENTIAL SKINCARE REVIEW
 • CHOPARD HAPPY LEMON DULCI

  CHOPARD HAPPY LEMON DULCI
 • DÉCAAR OXYGEN SCRUB

  DÉCAAR OXYGEN SCRUB
 • MIJN SNEAKER WISHLIST 2020

  MIJN SNEAKER WISHLIST 2020
 • NEW STANDARD BRONZER REVIEW

  NEW STANDARD BRONZER REVIEW
 • SKINACADEMY ZERO 100% NATUURLIJKE HUIDVERZORGING (VEGAN)

  SKINACADEMY ZERO 100% NATUURLIJKE HUIDVERZORGING (VEGAN)

WEEKLY DIARY | NIEUWE LANCERINGEN, FOODYBOX & PASEN

WEEKLY DIARY | NIEUWE LANCERINGEN, FOODYBOX & PASEN

Goedemorgen, hopelijk heeft iedereen een fijne en vooral gezellige Pasen gehad? Vanwege het lange weekend heb ik ook vrij genomen en daardoor is mijn Weekly Diary ook wat later online. Vorige week kwamen er weer diverse nieuwe lanceringen binnen, zo ook de nieuwe Foodybox en was het Pasen…

Maandag

Inmiddels is het de vierde week dat Sterre thuis les krijgt en wij hebben samen onze routine al helemaal onder de knie. In de ochtend maakt zij haar schoolopdrachten en ga ik aan het werk. Rond 12 uur samen lunchen en dan is het tijd voor een spelletje zoals Keezen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit best gezellig vind, al hoop ik natuurlijk wel dat alle kinderen binnenkort weer veilig naar school kunnen <3

Dinsdag

Even snel naar de AH om een brood te halen en ik kom terug met veel meer dan de bedoeling was. Ik kocht ook alvast wat dingen voor Pasen aangezien het later in de week vast drukker gaat zijn in de winkels.

Woensdag

Vanwege het Coronavirus worden er ook diverse events afgelast (wat natuurlijk vanzelfsprekend is). Per post kwam deze mooie goodiebag binnen van een event met mooie merken als Pupa, Dr. Spiller, Pascaud, Payot enz enz…wat een verwennerij!

Het is de laatste tijd sowieso een groot feest met perspakketjes uitpakken, dat blijft een leuk onderdeel van mijn werk (al blijft mijn mening 100% eerlijk en koop ik nog steeds heel veel zelf). Van Ici Paris XL kwam er een Skincare Fridge binnen met daarin twee nieuwe body producten van het merk Only You.

Donderdag

Van deze dag heb ik niet echt foto’s gemaakt, waarschijnlijk omdat wij vooral bezig waren met schoolopdrachten en werk. Ik plaatste deze foto op Instagram met een aantal van mijn favoriete highlighters.

Vrijdag

Al vroeg in de ochtend kwam de pakketbezorger weer met leuke pakketjes. Zo ook met het merk Skinnies, dat nieuw in Nederland is (zonbescherming). Binnenkort vertel ik wat meer over dit merk en deze producten.

Ook kwam de nieuwe Foodybox Pasen-editie binnen, wat een feest zeg zoveel lekkers! Op Instastories heb ik de inhoud wat beter laten zien. Ik krijg regelmatig vragen over de Foodybox, dit kan je zelf niet zo kopen maar de producten zijn wel gewoon los te koop in de winkels enzovoort.

Zaterdag

Roy is even snel naar Bauhaus om de laatste spullen voor Sterre haar slaapkamer te kopen. Hij gaat van deze items een bureau maken en dan is alles zo goed als klaar.

Zondag

Vanwege Pasen was ik al vroeg wakker om de tafel gezellig te dekken, maar eenmaal beneden was Sterre al begonnen 🙂

Het was verder een rustige dag, maar dat is soms ook wel eens lekker. In de avond was het tijd voor Netflix en gezellig met zijn drieën te fonduen (Fee had er volgens mij ook wel zin in zo te zien haha).

Ik wens jullie allemaal een mooie week toe en pas allemaal goed op jezelf en elkaar <3

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Douglas Collection Miami Fever Eyeshadow Palette
Milk Makeup Watermelon Brightening Face Mask
Fenty Beauty Snap Shadows

Volg:

3 Reacties

 1. april 14, 2020 / 9:45 am

  Wat leuk, die skincare fridge. Echt geweldig! Wij hebben ook lekker gegeten met Pasen. Helaas zonder familie, maar uitgebreid eten mag niet ontbreken 🙂

 2. april 14, 2020 / 12:23 pm

  haha dat honden koppie op de laatste foto.. lief! En Keezenspel hoor ik regelmatig goede verhalen over, lijkt me ook een leuk bordspel! Onze eieren waren dit weekend gewoon op.. dus we hebben maar gebbq-d, lasagne gegeten en op zondag de frituurpan aan geslingerd!
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Weekvlog 174 – van Haren schoenen & shampoobarsMy Profile

 3. chucky1012
  april 15, 2020 / 6:38 am

  Leuke foto’s.
  Prachtige items.
  Zo lief dat je dochter al begonnen was met tafeldekken.
  Prachtig buro.

  Xoixo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
No7 Laboratories Skin Paste
REVIEW NO7 LABORATORIES SKIN PASTE

No7 heeft (inmiddels een paar maanden geleden alweer) een nieuw product aan het assortiment toegevoegd, namelijk Skin Paste in vier...

Close