Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

WEEKLY DIARY | GRIEP, SINT SURPRISE & IKEA

WEEKLY DIARY | GRIEP, SINT SURPRISE & IKEA

Goedemorgen, welkom bij een nieuwe Weekly Diary! De afgelopen dagen waren rustig, maar toch heb ik tussendoor foto’s gemaakt. Het kan niet elke week mega spannend en druk zijn, dat zou ik zelf ook niet volhouden 😉 Na korte griep en Sint surprise stress, kwamen er ook nieuwe producten binnen en eindigde we ons weekend bij de Ikea…

Maandag

De maandag begon al vroeg omdat Sterre ineens helemaal niet lekker was. Ik zal jullie de details verder besparen, maar ze had de griep goed te pakken.

Dinsdag

Na 1,5 dag bijna niks doen en vooral veel slapen, ging het eindelijk wat beter. Sterre heeft met een beetje hulp haar Sint surprise gemaakt voor een klasgenoot. Wat een drama elk jaar als we geen van alle mega creatief zijn…

Maaaar ondanks dat het geen hele ingewikkelde surprise is (ik zie soms hele kunstwerken voorbij komen op Facebook), is deze Fortnite surprise heel leuk geworden.

Woensdag

In de ochtend ben ik vooral het huis even goed aan het poetsen, vooral na een griep-aanval vind ik dat wel zo fris. Sterre is weer naar school en dat ging gelukkig ook allemaal weer goed.

In de middag komen er leuke (pers)pakketjes binnen o.a. van Nivea. Als bedankje ontvang ik geurstokjes en een kaars met een échte Nivea-geur. Het grappige is dat ik beide producten maandag al online bij Kruidvat had gekocht #niveafan.

Ook komt mijn Mesauda Milano bestelling binnen. Nog niet zolang geleden schreef ik een review over dit merk van pr producten die ik had ontvangen. Ik was zo enthousiast dat ik zelf ook nog wat make-up van dit merk heb gekocht, binnenkort vertel ik hier wat meer over…

Donderdag

Ik ga met Sterre richting school en fiets daarna gelijk naar de Albert Heijn en Kruidvat. Het was nog vroeg dus ik moest nog een paar minuten wachten tot de winkel open was. Wat ik kocht? Anti-klit spray, maanverband en tandpasta tja geen spannende items maar wel noodzakelijk.

Eenmaal thuis ruim ik alles op, zet ik een kop thee en ga ik weer aan het werk. Ik maak een make-up look, test nieuwe make-up uit en maak deze selfie.

Vrijdag

Soms heb je van die dagen dat je 0,0 energie hebt, dat was vrijdag het geval. Ik heb nog wel wat gewerkt, maar er kwam verder niet veel uit mijn handen. Er komen nog wel wat leuke producten binnen zoals drie seasonal body butters van The Body Shop. Deze body butters had ik al ontvangen tijdens het kerst event en daarna als pr, dus ik bewaar deze producten voor in een winactie #sharethelove.

Zaterdag

Vorige week plaatste ik ook mijn eerste Nabla review online en ook dat smaakte naar meer. Ik kocht direct het Dreamy 2 palette en het Glimmer Light palette. Zaterdag kwamen beide items binnen, wat is dit een mooi merk zeg!

In de middag gaan we naar mijn zwager Kevin (broertje van Roy) en schoonzus i.v.m. zijn verjaardag. Een gezellige middag met mijn schoonouders en andere zwager en schoonzus, ondertussen hebben we ook lekker gegeten.

Eenmaal thuis zijn Sterre en ik vrijwel direct naar bed gegaan, Roy wilde nog even tv kijken maar hij was zelf ook in slaap gevallen op de bank 🙂

Zondag

Wie gaan er op zondag naar Bauhaus en de Ikea? Juist wij! Niet te doen qua drukte, maar het was wel echt nodig. Roy gaat de komende weken weer klussen: de badkamer, Sterre haar kamer en de wc beneden. En daar had hij wel wat nieuwe items voor nodig, we hebben niet alles gekocht maar wel o.a. een nieuw badkamermeubel. Daarna zijn we naar de Jumbo gegaan voor de wekelijkse boodschappen en dat was weer ons weekend.

De rest van de zondag hebben we vooral lekker rustig aan gedaan. Ondertussen zet ik deze Weekly Diary in elkaar en ga ik zo nog even een paar afleveringen Criminal Minds kijken op Videoland <3

Ik wens jullie allemaal een mooie/gezellige week toe!

Misschien ook interessant om te lezen:
Nivea Hyaluron Cellular Filler 3 in 1 Care Cushion
Nieuwe Kruidvat Beauty lanceringen #2
Alessandro Peel or Soak starter set

Volg:

2 Reacties

 1. december 9, 2019 / 9:29 am

  Fijn dat Sterre weer wat is opgeknapt. Het is er ook wel echt weer voor, om ziek te worden. Koud en nat, maar ja, het hoort er helaas vaak bij in december:-( Wij wonen vlakbij twee basisscholen, dus ik zag vorige week, naast Sinterklaas trouwens, ook een heleboel surprises voorbij komen. De een nog groter dan de andere. Pfff, ik ben blij dat ik er niet aan hoef. Wel heb ik een gedicht voor Andre gemaakt. En als ik dan eenmaal op dreef ben, haha;-) Er kwam bijna geen einde aan;) Succes met het klussen!
  bychristiana onlangs geplaatst…Hohohoho | Bij The body shop vind je genoeg inspiratie voor jouw kerstcadeau!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge