Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

Ben je op je huidige badkamer uitgekeken? Er zijn meer dan voldoende redenen om in dat geval voor een compleet nieuwe badkamer te kiezen. Zo verhoog je je wooncomfort en ga je je weer thuis voelen in je woning. Maar hoe kun je nou je badkamer op de best mogelijke manier inrichten? Dit doe je, volgens experts, vooral door naar je eigen wensen te luisteren.

Daarbij heb je echter wel met bepaalde zaken te maken. Wist je dat tegels de beste keuze zijn voor in een badkamer? Daar kun je feitelijk gezien niet om heen, terwijl dit bij veel andere onderdelen van een badkamer een ander verhaal is. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe wastafelkraan bestellen? Dan heb je de keuze uit erg veel varianten om uit te kiezen. Dat is voor de vloer en wanden in de badkamer niet het geval; kies altijd voor tegels. De belangrijkste redenen daarvoor vind je hieronder.

Waterbestendig

Tegels zijn volledig waterbestendig. Dit geldt niet voor andere opties voor op de vloer en de muur, zoals hout en laminaat. Tegels passen hierdoor uitstekend bij badkamers. Door tegels in je badkamer neer te leggen, geniet je van de gewenste waterbestendigheid. Dit houdt in dat de tegels bijzonder goed bestand zijn tegen water en vocht. Het is daarom de beste vorm van wand- en vloerbekleding, voor bijvoorbeeld een inloopdouche.

Relatief voordelig

Wil je je badkamer volledig laten stucen? Dan moet je al snel rekening houden met een vrij forse investering. Bij tegels kopen hoef je niet zozeer de knip te trekken. De tegels zijn relatief goedkoop, terwijl je ook nog eens meer dan voldoende keuze hebt. Die combinatie zorgt ervoor dat je relatief voordelig de gewenste tegels voor in je badkamer kunt kopen.

Fraaie uitstraling

Dat tegels de beste optie zijn, is ook te danken aan de fraaie uitstraling. Tegels hebben van zichzelf al een fraaie uitstraling, kleden de badkamer perfect aan en zijn ook nog eens in ontelbaar veel varianten te verkrijgen. Het voordeel daarvan is dat je met de juiste tegels de badkamer volledig naar je wens kunt maken. Je creëert met de juiste tegels zonder enige moeite de gewenste stijl in je badkamer.

Makkelijk te reinigen

In een badkamer ontstaat vanzelf vuil en stof. Hier doe je niks tegen, behalve door af en toe je badkamer goed schoon te maken. Een belangrijk voordeel van tegels is dat je ze makkelijk kunt reinigen. Eigenlijk heb je alleen een vochtig doekje en mogelijk een geschikt schoonmaakmiddel nodig. Doordat de tegels volledig vlak zijn, is het vervolgens een fluitje van een cent om ze te reinigen.

Al met al geniet je met tegels in de badkamer van talloze voordelen. Het is zelfs zo erg dat er géén geschikt alternatief voor tegels in de badkamer bestaan. Je kunt dus eigenlijk maar één juiste vervolgstap zetten: op zoek naar de beste en mooiste tegels voor in jouw badkamer gaan.

Lees ook: Wanneer moet ik op zoek naar een trouwjurk?

Volg: