Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

Tips voor het verwijderen van mee-eters

Tips voor het verwijderen van mee-eters

Heb je ook wel eens last van mee-eters? En nee dan heb ik het niet over mensen die ongewenst aanschuiven om mee te komen eten, maar over zwarte stipjes op je gezicht. Ik heb zelf meestal last van mee-eters op en rondom mijn neus en daar heb ik ook mijn skincare routine op aangepast. In dit artikel deel ik een aantal van mijn persoonlijke tips voor mee-eters verwijderen.

Een mee-eter (comedonen) is een ander soort vorm van het bekende puistje -een milde vorm van acne-, te herkennen aan het zwarte puntje. Ik heb ze voornamelijk rondom en op mijn neus, maar ook wel eens net bovenop mijn lip. Mee-eters laat ik meestal tijdens een beauty behandeling in een salon weghalen en thuis ga ik dan aan de slag met producten om weer nieuwe tegen te gaan. Er zijn namelijk diverse producten tegen mee-eters, je kan het beste producten gebruiken met salicylzuur zoals The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution. Een mee-eter ontstaat door een verstopt haarzakje, je hebt dan namelijk last van een talg ophoping en ze kunnen voorkomen over je gehele lichaam. Mocht je nog opzoek zijn naar huidverzorging voor een betaalbare prijs check dan zeker ook even de producten van CeraVe (mijn dochter en ik zijn beide fan van dit merk en daarnaast zijn de producten ook nog eens leuk betaalbaar).

Op Tiktok is momenteel een vacuüm gezichtsreiniger enorm trendy voor o.a. mee-eters te verwijderen. Ik heb zelf geen ervaring met deze gadget en kan dus ook niet 100% oordelen of dit ook écht goed werkt. Mocht iemand van mijn lezers hier ervaring mee hebben, laat dat dan vooral even achter in een reactie.

Wat voor mijn huid vooral goed helpt is twee keer per dag goed te reinigen en ik gebruik alleen producten die goed bij mijn huidtype passen. Ongeveer 1x per maand gebruik ik een neusstrip, ook al schijnt dit niet heel goed te zijn voor je huid…ik vind het resultaat wel de moeite waard 🙂

Lees ook: Atelier des Ors Pink Me Up

Volg: