Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

VERANDERINGEN AAN ONZE WONING

VERANDERINGEN AAN ONZE WONING

Momenteel zitten veel mensen thuis en zie ik diverse home make-overs voorbij komen. Ik krijg hier zelf zoveel inspiratie van, dat wij ook weer in huis bezig zijn. In dit artikel vertel ik over een aantal veranderingen aan onze woning, die binnenkort op de planning staan.

Top down bottum up!

Omdat ik vanuit huis werk zit ik 9 van de 10 keer aan onze eetkamertafel. Alleen merk ik dat mensen die langslopen steeds naar binnen gluren. Om de gordijnen de hele dag dicht te laten zitten, vind ik een beetje ver gaan dus ging ik samen met mijn vriend naar een andere oplossing. Zo kwam hij met het idee voor een Top down bottom up.

Mijn eerste reactie was eigenlijk “huh wat?”, maar dit zijn plisse gordijnen waarmee je zelf kan bepalen hoe je ze gebruikt. Je kan zelf bepalen hoeveel lichtinval en privacy en met de boven- en onderkant van het plisségordijn bedienen. Zo creëer  je banen op het raam. Mijn schoonouders hebben dit ook (ik wist alleen niet dat daar een speciale naam voor was) en onze bestelling is inmiddels ook onderweg. Zo kan ik thuis weer lekker rustig aan het werk, zonder me ongemakkelijk te voelen omdat er mensen weer naar binnen gluren #nieuwsgierigebuurt.

Meer kleur in huis

Op twee muren na zijn alle muren in onze woning wit en daar zijn wij allebei wel een beetje op uitgekeken. Mijn werkkamer gaan we behangen en op onze slaapkamer komt één groene muur. Nu niet gelijk schrikken, want ik heb een mooie diep groene kleur gezien en dan met mooie goudkleurige en zwarte accessoires staat dat heel tof! De inspiratie komt trouwens van een dekbedovertrek die ik vorige maand voor een prikkie scoorde. Dit is overigens ook een grote trend dit jaar, meer kleur in huis en combineren met diverse accessoires en materialen.

Zodra dit project af is zal ik een foto delen via Instastories of in een Weekly Diary, tenminste als het goed uitpakt en het geen grote flop gaat worden haha!

Komen er nog nieuwe klusprojecten?

Ons laatste klusproject was Sterre haar slaapkamer, super geslaagd want ze is er enorm blij mee. Maar er zijn nog genoeg andere dingen die wij aan onze woning willen veranderen. Al is de kans aanwezig dat we over een jaar of anderhalf toch gaan rondkijken voor een andere woning. Als onze vakantie niet doorgaat dan gaat Roy een nieuwe overkapping bouwen, zodat we met de zwoele zomeravonden gezellig buiten kunnen zitten. De badkamer moet ook hoognodig opgeknapt worden, maar dat is zo’n grote klus dat we die een beetje blijven uitstellen.

Ik heb trouwens ook wat nieuwe home & lifestyle items gekocht zoals diverse kaarsen, accessoires, plantjes enzovoort. Misschien dat ik daar binnenkort nog een aparte shoplog over online plaats, als daar interesse in is?

Misschien ook interessant om te lezen >> Van kinderkamer naar een tienerkamer

Volg:

1 Reactie

 1. juni 17, 2020 / 10:48 am

  Ja, leuk een shoplog van je nieuwe aankoopjes! Wat knap dat Roy zelf een overkapping gaat maken, onze overkapping is net af, echt enorm blij mee. Ik ben ook erg benieuwd naar je groene muur. Ik ben zelf ook heel lang op zoek geweest naar groen behang, en uiteindelijk ben ik gegaan voor smaragdgroen behang van Eiffinger, verf durfde ik niet goed aan, omdat het toch anders uit kan pakken. Ik heb het groen ook gecombineerd met goud en zwart, staat echt prachtig.
  bychristiana onlangs geplaatst…Gevoelige hoofdhuid? Dít zijn de dingen die je daar aan kunt doen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge