Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

UNBOXING | HEALTHBOX OKTOBER EDITIE

UNBOXING | HEALTHBOX OKTOBER EDITIE

Door Nikita – Het is alweer oktober, wat vliegen de maanden toch voorbij vinden jullie ook niet? Van de week is de Healthbox oktober editie binnen gekomen, en die mocht ik weer van Bianca gaan unboxen. Deze maand staat de Healthbox in het teken van me-time, en dat klinkt natuurlijk al heerlijk.

foto-2-healthbox-oktober-2016
Het boekje vind ik altijd erg leuk om te lezen, maar dit doe ik pas na het unboxen zodat het een verrassing blijft. Vooral door het me-time thema ben ik extra nieuwsgierig naar de producten…dus unboxen maar!
foto-3-healthbox-oktober-2016Vaseline Aloe Soothe Spray Moisturiser

Dit vind ik gelijk al een heerlijk product, inmiddels heb ik er al meerdere flacons van opgemaakt. Deze body lotion trekt razendsnel in en is niet vettig. Heb je geen tijd om jezelf in te smeren, maar wil je je huid toch een beetje hydratatie meegeven dan is deze spray van Vaseline ideaal.

foto-4-healthbox-oktober-2016Verival – Muesli Noten

De 100% biologische muesli wordt door lokale boeren duurzaam verbouwd in de Tiroler Alpen. Noten zijn gezond en geven je ontbijt een lekkere bite, hier kan ik mezelf een goede start geven. Ik weet nu al dat ik dit zelf niet ga eten, maar Bianca en Sterre gaan dit zeker proberen.
foto-5-healthbox-oktober-2016Miracle Clay Facial Bamboo Sheet Mask – 2 stuks

Deze maskers zijn proefdiervrij waar ik wel happy van wordt, helaas zat er maar eentje in de box (edit: het tweede maskertje is later per post opgestuurd). Een masker is voor mij echt even me-time, meestal lees ik ondertussen een boek terwijl het masker zijn werk doet.

foto-6-healthbox-oktober-2016Squalan – Huidverzorging Samples

Ik vermoed dat ze de maskers van hierboven te kort kwamen en deze samples er bij hebben gedaan ter compensatie. Ik ken het merk niet en ga deze met plezier uittesten.

foto-7-healthbox-oktober-2016Orthica – Vitamine D-50

Ook het inwendige heeft een beetje extra me-time nodig. Vitamine D komen heel veel mensen chronisch tekort, ik zelf heb het gevaarlijk laag gehad en met het sombere weer moet ik echt weer wat extra slikken. Dit komt dus héél handig van pas!

foto-8-healthbox-oktober-2016Erica – Zilver Deo Lente Fris

Je oksels hebben zwaar te lijden van alle deodorant met chemicaliën op de kwetsbare huid, ik had al vaker gehoord van zilver deodorant en was er wel nieuwsgierig naar. Wederom leuk om een nieuw product en merk, eens te gaan testen.

foto-9-healthbox-oktober-2016BitesWeLove – Bite no.51 Choco Raisin

Alles met chocolade gaat er hier wel in, straks tijdens een aflevering Gossip Girl (ben aan het bingewatchen op Netflix) ga ik deze lekker op smikkelen. Mocht je meer willen weten over BitesWeLove, hier op Pinkit.nl staan diverse unboxing artikelen online.

foto-12-healthbox-oktober-2016Eat Natural – Coffee & Chocolate

De repen van Eat Natural zijn natuurlijk erg bekend, helaas vind ik ze zelf niet zo lekker dus maak ik er iemand anders blij mee.

 

foto-10-healthbox-oktober-2016ICD – Showergel Aloë Vera (ik heb Argan ontvangen)

Geen idee wat er deze maand met de box aan de hand is, maar volgens het boekje had ik Aloë Vera variant moeten ontvangen (en er zit Argan in). Gelukkig heeft Argan mijn voorkeur en dit wordt een heerlijk douche momentje.

foto-11-healthbox-oktober-2016Aspire Healthdrink – Mango

Licht bruisende frisdrank zonder calorieën en suiker, ben benieuwd. De drankjes van Aspire zouden je moeten helpen met afvallen, maar zal dit echt helpen?

De Healthbox oktober editie vind ik zelf een leuke inhoud hebben, veel producten die ik daadwerkelijk zal gebruiken. Alleen wel een beetje slordig met incomplete producten of een andere variant dan staat aangegeven. En de informatie zoals prijzen per product mis ik dit keer ook in het boekje. Daarom kan ik ook niet aangeven wat de waarde is deze maand, maar Healthbox kennende is dat dik in orde! Mocht je ook deze box willen bestellen voor €24,95,- per maand, dan kan dat via de website van De Healthbox.

Liefs Nikita
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

 

 

Volg:

4 Reacties

 1. oktober 15, 2016 / 11:21 am

  Ik vind de inhoud superleuk! Ik eet graag muesli bij het ontbijt. Leuk dat er ook enkele beauty items in zitten zoals de Vaseline spray en maskertjes. En vitamine D is super handig voor dit najaar. Ik neem daar ook supplementen voor X
  Vanessa onlangs geplaatst…PLOG: Etentje & comedyshow Gunter LamootMy Profile

 2. oktober 15, 2016 / 11:21 pm

  Leuke inhoud hé? Apart dat je Argan had, ik had wel de Aloe Vera. Ik had Argan liever gehad, haha! 😉 Squalan is trouwens een heerlijk merk, dus snel uitproberen die samples! 😀
  Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Monster’s Ball Bath BombMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge