Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

PERSONAL | EVEN GEZELLIG KLETSEN #5

PERSONAL | EVEN GEZELLIG KLETSEN #5

Het is alweer even geleden dat ik een gewoon klets artikel heb geschreven, Maar na alle reviews en de gekte/drukte van de afgelopen weken, is het er wel weer tijd voor…

Het Coronavirus

Ook al ben ik inmiddels een beetje Corona-moe, dit onderwerp speelt bij ons allemaal al weken/maanden. Na de persconferentie sloeg bij mij de angst toe en nu 8 weken later, ben ik iets rustiger en hoop ik op het beste. Sterre is vandaag voor het eerst weer een paar uur naar school. Aan de ene kant vind ik het leuk voor haar, maar aan de andere kant vind ik het best spannend voor de kinderen, docenten en ons allemaal. Want wat als er zo weer een nieuwe grote uitbraak komt?

Wij proberen zoveel mogelijk uit iedereen zijn buurt te blijven, maar Roy moet nog wel elke dag naar zijn werk. En op Moederdag heb ik eindelijk ook weer even mijn ouders gezien (op gepaste afstand). Dat deed ons allemaal trouwens wel even goed, al maak ik mij nog elke dag zorgen over hun gezondheid.

Sterre is 12 geworden

Gisteren is mijn kleine, grote meid 12 geworden. Wat een mooie leeftijd en wat vliegen de jaren toch voorbij. Ondanks alles heeft ze een mega leuke dag gehad, veel kaartjes en berichtjes/telefoontjes. Leuke cadeau’s en wederom op gepaste afstand ook wat visite. Doordat Sterre zoveel weken thuis heeft gezeten, merk ik dat onze band nog hechter is geworden. Gisteren mocht ze zelf beetje bepalen hoe de dag ging verlopen: Sushi, haren deels blauw verven (helaas niet helemaal gelukt, volgende keer koop ik betere verf haah) en spelletjes spelen.

Mijn werk

Ik ga er niet omheen draaien of er om liegen, maar door de Coronacrisis merk ik dat het een stuk stiller is qua opdrachten en nieuwe lanceringen. Natuurlijk koop ik al jaren veel producten zelf, maar mijn potje is een stuk leger en daarom moet ik ook zuiniger aandoen. Betere keuze’s maken en niet zo streng zijn voor mezelf. Er zijn mensen en bedrijven die het een stuk moeilijker hebben en dat vind ik vele malen vervelender.

Ook ben ik de laatste weken iets minder consequent met het publiceren van artikelen. Het komt wel eens voor dat ik één of meerdere dagen niks publiceer en andere dagen weer drie artikelen op een dag. Ik ben gewoon een beetje uit mijn ritme en soms staat mijn hoofd er niet naar. Maar dat begrijpen mijn lezeressen/volgers vast wel en anders staat er nog genoeg leesvoer online 🙂

Ik ben vooral benieuwd wat wij de komende weken nog allemaal kunnen gaan verwachten, maar dat weet (helaas) nog niemand. Er is nog zoveel onzekerheid en onduidelijkheid, maar wij proberen het beste er van te maken.

Hoe gaat het met jullie? Redden jullie het nog allemaal een beetje met (thuis)werk, schoolgaande kinderen? Of andere zorgen rondom het virus?

Misschien ook interessant om te lezen:
Dior Forever Summer Skin
Hourglass Ambient Metallic Strobe Lighting Palette
Elemis Superfood Cica Calm Cleansing Foam & Hydratin Juice

Volg:

3 Reacties

 1. Anneleen Geukens
  mei 12, 2020 / 12:31 pm

  Die corona-moeheid voelt echt heel erg bekend! Ik hoop ook echt op een positieve evolutie de komende weken zodat in juni hopelijk de volledige lockdown voorbij zal zijn.
  En met moederdag was het inderdaad fijn om mijn ouders eindelijk nog eens te zien! Dat heeft niet alleen hun maar ook mezelf heel erg deugd gedaan en terug energie gegeven 🙂

 2. mei 13, 2020 / 10:09 am

  Nog gefeliciteerd met Sterre! In mijn werk merk ik steeds meer de gevolgen van Corona, het wordt steeds zwaarder op mijn werk (ondanks dat er op mijn afdeling geen Corona clienten verblijven)
  Tessa onlangs geplaatst…Review: Soap & Glory Melty TalentedMy Profile

 3. chucky1012
  mei 14, 2020 / 5:27 am

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie dochter ?
  Moeilijk want ik ben al bijna 4 mnd binnen…….
  Maar hou vals ??

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge