Nieuwe artikelen:

 • ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI

  ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI
 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

PERSONAL | EVEN GEZELLIG KLETSEN #5

PERSONAL | EVEN GEZELLIG KLETSEN #5

Het is alweer even geleden dat ik een gewoon klets artikel heb geschreven, Maar na alle reviews en de gekte/drukte van de afgelopen weken, is het er wel weer tijd voor…

Het Coronavirus

Ook al ben ik inmiddels een beetje Corona-moe, dit onderwerp speelt bij ons allemaal al weken/maanden. Na de persconferentie sloeg bij mij de angst toe en nu 8 weken later, ben ik iets rustiger en hoop ik op het beste. Sterre is vandaag voor het eerst weer een paar uur naar school. Aan de ene kant vind ik het leuk voor haar, maar aan de andere kant vind ik het best spannend voor de kinderen, docenten en ons allemaal. Want wat als er zo weer een nieuwe grote uitbraak komt?

Wij proberen zoveel mogelijk uit iedereen zijn buurt te blijven, maar Roy moet nog wel elke dag naar zijn werk. En op Moederdag heb ik eindelijk ook weer even mijn ouders gezien (op gepaste afstand). Dat deed ons allemaal trouwens wel even goed, al maak ik mij nog elke dag zorgen over hun gezondheid.

Sterre is 12 geworden

Gisteren is mijn kleine, grote meid 12 geworden. Wat een mooie leeftijd en wat vliegen de jaren toch voorbij. Ondanks alles heeft ze een mega leuke dag gehad, veel kaartjes en berichtjes/telefoontjes. Leuke cadeau’s en wederom op gepaste afstand ook wat visite. Doordat Sterre zoveel weken thuis heeft gezeten, merk ik dat onze band nog hechter is geworden. Gisteren mocht ze zelf beetje bepalen hoe de dag ging verlopen: Sushi, haren deels blauw verven (helaas niet helemaal gelukt, volgende keer koop ik betere verf haah) en spelletjes spelen.

Mijn werk

Ik ga er niet omheen draaien of er om liegen, maar door de Coronacrisis merk ik dat het een stuk stiller is qua opdrachten en nieuwe lanceringen. Natuurlijk koop ik al jaren veel producten zelf, maar mijn potje is een stuk leger en daarom moet ik ook zuiniger aandoen. Betere keuze’s maken en niet zo streng zijn voor mezelf. Er zijn mensen en bedrijven die het een stuk moeilijker hebben en dat vind ik vele malen vervelender.

Ook ben ik de laatste weken iets minder consequent met het publiceren van artikelen. Het komt wel eens voor dat ik één of meerdere dagen niks publiceer en andere dagen weer drie artikelen op een dag. Ik ben gewoon een beetje uit mijn ritme en soms staat mijn hoofd er niet naar. Maar dat begrijpen mijn lezeressen/volgers vast wel en anders staat er nog genoeg leesvoer online 🙂

Ik ben vooral benieuwd wat wij de komende weken nog allemaal kunnen gaan verwachten, maar dat weet (helaas) nog niemand. Er is nog zoveel onzekerheid en onduidelijkheid, maar wij proberen het beste er van te maken.

Hoe gaat het met jullie? Redden jullie het nog allemaal een beetje met (thuis)werk, schoolgaande kinderen? Of andere zorgen rondom het virus?

Misschien ook interessant om te lezen:
Dior Forever Summer Skin
Hourglass Ambient Metallic Strobe Lighting Palette
Elemis Superfood Cica Calm Cleansing Foam & Hydratin Juice

Volg:

3 Reacties

 1. Anneleen Geukens
  mei 12, 2020 / 12:31 pm

  Die corona-moeheid voelt echt heel erg bekend! Ik hoop ook echt op een positieve evolutie de komende weken zodat in juni hopelijk de volledige lockdown voorbij zal zijn.
  En met moederdag was het inderdaad fijn om mijn ouders eindelijk nog eens te zien! Dat heeft niet alleen hun maar ook mezelf heel erg deugd gedaan en terug energie gegeven 🙂

 2. mei 13, 2020 / 10:09 am

  Nog gefeliciteerd met Sterre! In mijn werk merk ik steeds meer de gevolgen van Corona, het wordt steeds zwaarder op mijn werk (ondanks dat er op mijn afdeling geen Corona clienten verblijven)
  Tessa onlangs geplaatst…Review: Soap & Glory Melty TalentedMy Profile

 3. chucky1012
  mei 14, 2020 / 5:27 am

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie dochter 🎉
  Moeilijk want ik ben al bijna 4 mnd binnen…….
  Maar hou vals 👌🏽

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Dior Forever Summer Skin
DIOR FOREVER SUMMER SKIN REVIEW

Vorige week zag ik online de nieuwe Dior Forever Summer Skin en door de woorden limited edition, kon ik de...

Close