Nieuwe artikelen:

 • Beauty Pillow Luxury Silk Mask

  Beauty Pillow Luxury Silk Mask
 • nuxe super serum [10] anti-ageing

  nuxe super serum [10] anti-ageing
 • KAYALI VANILLA | 28 EAU DE PARFUM REVIEW

  KAYALI VANILLA | 28 EAU DE PARFUM REVIEW
 • 3X ORLY BREATHABLE 1-STEP MANICURE SWATCHES

  3X ORLY BREATHABLE 1-STEP MANICURE SWATCHES
 • THE BODY SHOP COOL DAISY & FRESH RASPBERRY

  THE BODY SHOP COOL DAISY & FRESH RASPBERRY
 • HOUSE OF GISADA DONNA & UOMO

  HOUSE OF GISADA DONNA & UOMO
 • ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI

  ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI
 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

MET EEN AANTAL TIPS JE WOONKAMER VERANDEREN

MET EEN AANTAL TIPS JE WOONKAMER VERANDEREN

Vorig jaar hebben wij onze woonkamer aangepakt en was het precies zoals mijn vriend en ik het beide wilde hebben. Inmiddels zijn we weer een tijdje verder en merk ik toch dat ik een aantal veranderingen zou willen doorvoeren, zonder dat het gelijk weer een hele verbouwing is of dat het veel geld gaat kosten. Dus heb ik een aantal tips & tricks verzameld en die deel ik graag met jullie in dit artikel.

Kleine accessoires

Elk seizoen kan je d.m.v kleine accessoires je woonkamer veranderen, dit is een budget optie die er voor zorgt dat je woonkamer gelijk sfeer en gezelligheid uitstraalt. Zo heb ik nu diverse herfstbakjes, geurkaarsen en ook nog een verdwaalde pompoen staan (ik weet dat het al Halloween is geweest, maar ik “mag” de pompoen van mijn dochter nog niet opruimen). Dit soort accessoires kan je al heel goedkoop shoppen bij budget winkels, maar je kan het natuurlijk zo duur maken als jezelf wilt.

Kussens, vloerkleden en lampen

Ik ben onwijs blij met onze hoekbank, maar omdat het een wat grotere meubel is vind ik het wat minder “gezellig” staan. Daarom heb ik meerdere kussentjes gekocht in de kleuren taupe, zacht roze en turquoise en die verdeel ik dan over de hoekbank heen. Dit staat gelijk wat leuker en een kussentje in je rug zit ook wat lekkerder. Ook hebben mijn vriend en ik naar vloerkleden gekeken en er één gekocht, dit is vooral in de koudere maanden iets warmer aan je voeten plus ik vind het mooier staan ipv een kale laminaat vloer. Onze grootste miskoop was een lamp, die straalde behalve licht niks uit en hebben we daarom ook weggedaan. Op dit moment is er geen nieuwe lamp nodig, met geurkaarsen komen we een heel eind!

Andere gordijnen

Als laatste verandering gaan wij kijken naar andere gordijnen, die we nu hebben zijn te zwaar en te lang (ondanks dat we de juiste maten hebben doorgegeven…weggegooid geld dus). Er komt nu te weinig licht naar binnen en het oogt allemaal gewoon wat minder gezellig. Dit is in vergelijking met de andere punten wel een iets duurdere verandering, maar het is altijd nog goedkoper dan weer alles opnieuw te kopen en te gaan verbouwen 😉

 

Met een paar aanpassingen en verandering kan je dus elke kamer in huis een andere uitstraling geven. Natuurlijk ga je niet elk seizoen even andere gordijnen of een vloerkleed kopen, daar zijn de kleine accessoires dan vooral van toepassing.

 

 

post signature

Volg:

2 Reacties

 1. chucky1012
  november 7, 2018 / 7:14 pm

  Fijne tips om een woonkamer te gaan veranderen door andere meubels en woonaccesoires te kopen (y)

  Xoxo

 2. november 9, 2018 / 7:51 am

  Wat zonde van je gordijnen, en wat slecht dat de maten verkeerd zijn!! Gordijnen zijn een ontzettende investering en dan mag je toch zeker wel iets goeds verwachten. Ik ben ook altijd bezig in huis, heerlijk vind ik dat. Dat vind ik dus leuk om geld aan uit te geven;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Mijn gouden tips om geld te besparen op het klussen!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Sans Soucis Moistureholic Sheet Mask
SKINCARE | SANS SOUCIS MOISTUREHOLIC SHEET MASK

Het is al even geleden dat ik iets van Sans Soucis heb gebruikt, maar vorige week bedacht ik mij ineens...

Close