Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

Je outfit compleet maken met een tas

Je outfit compleet maken met een tas

Een outfit is natuurlijk pas helemaal compleet met accessoires zoals sieraden en/of een bijpassende tas. Dit kan natuurlijk in alle stijlen zoals trendy, casual of juist als je voor een stoerdere look gaat. En hoe oud of jong je ook bent, iedereen is toch wel gek op een mooie tas…?!

Mijn favorieten tassen op het moment

Al vanaf mijn puberteit ben ik gek op mooie tassen, van mijn eerste loon kocht ik een handtas en parfum. Jaren later zijn dit nog steeds twee items waar van ik kan genieten en regelmatig koop 🙂 Er zijn qua tassen zoveel verschillende modellen, maar mijn favorieten blijven toch wel een handtas of schoudertas. Qua formaat ga ik 9 van de 10 keer voor het model hutkoffer, hoe meer er in kan hoe beter (al is mijn vriend het daar niet echt mee eens als ik weer mijn sleutels of portomonnee niet kan vinden).

Festival look

Inmiddels is het festival seizoen weer volop bezig en om je look compleet te maken kan je daarvoor ook een toffe/kleurrijke en opvallende tas gebruiken. Dan heb ik het niet over een enorme handtas, maar bijvoorbeeld een heuptasje of een gave rugzak (ook handig voor het nieuwe schoolseizoen). Zo kan je toch wat items meenemen zonder je tas de hele tijd mee te slepen als je aan het feesten ben.

Matchen of juist toch niet?

Net zoals elke accessoires kan je een tas gebruiken om te matchen met je outfit. Denk bijvoorbeeld aan de kleur maar ook het materiaal. Wil je het juist net wat uitdagender hebben? Dan zou ik juist voor een kleur gaan die er niet bij past of juist een heel tof model, die je niet zo vaak tegenkomt bij anderen. Voor elke prijsklasse is er gelukkig genoeg keuze, je kan het zelf zo gek genoeg maken 😉

Ik heb inmiddels een mooie verzameling aan handtassen en schoudertassen, misschien is het leuk om die binnenkort beter te laten zien in een video/artikel. Mocht daar eventueel interesse in zijn, laat dat dan zeker even achter in een reactie.

Lees ook: Max Factor Miracle Pure Skin-Improving Foundation

Volg:

1 Reactie

 1. augustus 7, 2022 / 11:44 pm

  Leuk artikel! Ik ben gek op tassen. Meestal zorg ik er wel voor dat mijn tas een beetje bij de rest van mijn outfit past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge