Nieuwe artikelen:

 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)
 • Populaire parfum van modemerken + mijn favorieten

  Populaire parfum van modemerken + mijn favorieten

Deze fashion items gaan mee op vakantie

Deze fashion items gaan mee op vakantie

Zoals het jullie vast al wel is opgevallen, ben ik online iets minder aanwezig. Momenteel ben ik namelijk alles aan het klaarmaken voor onze vakantie. Wij gaan namelijk twee weken naar Frankrijk, hopelijk genieten van het mooie weer. In dit artikel deel ik een aantal fashion items die sowieso mee gaan, misschien handig om ook mee te nemen als je zelf nog op vakantie gaat…

Zwemkleding

Zwemmen staat bovenaan het lijstje om dagelijks in Frankrijk te gaan doen (de camping waar wij heen gaan heeft meerdere zwembaden en een heel mooi strand). Zwemkleding kan dan dus ook niet ontbreken. Ik heb een basic zwarte badpak en één met een panterprintje, wie is er nou niet gek op dit soort printjes?! Ook voor Sterre (mijn lieve puber dochter) heb ik van de week bij Zalando nog twee nieuwe bikini’s geshopt. En voor mijn vriend heb ik ook kortere zwembroek moeten kopen, omdat in Frankrijk er blijkbaar speciale regels geleden qua zwemkleding.

De basics

Andere jaren heb ik steeds te veel kleding meegenomen, dit jaar heb ik het iets anders aangepakt. Ik heb van te voren een lijstje gemaakt en daar op ook de basics doorgenomen. Zo gaat er één nette beige broek mee (voor als het in de avond wat kouder is), een vest en verder vooral luchtige t-shirts, korte broeken en (strand)jurken. Mocht ik qua kleding iets te kort komen, dan heb ik gewoon een goede reden om in Frankrijk nog even te gaan winkelen 😉 En anders was ik een aantal kledingstukken even snel met de hand, dat maakt het camping gevoel natuurlijk helemaal compleet.

Schoenen en dan vooral slippers!

Dit jaar laat ik mijn hakken gewoon thuis, die heb ik de andere jaren ook nooit gedragen. Dat is tijdens een lange wandeling of uren aan het water liggen ook helemaal niet nodig om mee te nemen. Natuurlijk gaan er wel twee paar sneakers mee en vooral een aantal soorten (teen)slippers, aangezien ik daar eigenlijk 9 van de 10 keer op loop als het mooi weer is. Mijn favoriete sandalen die al 4 jaar meegaan mogen dit jaar natuurlijk ook niet ontbreken, daarna is het denk wel tijd om afscheid van ze te nemen.

Verder gaan er wat beauty basics mee zoals mascara, natuurlijk genoeg SPF (ik heb een serieuze voorraad zodat wij allemaal goed kunnen smeren de komende weken) en huidverzorging. Ik heb ook nog op tijd een nieuwe zonnebril gekocht (op sterkte anders zie ik amper wat…) en nog wat items voor op het strand. Hopelijk kan ik alles in een aantal tassen inpakken, soms lijkt het net of we alles meenemen en zit de auto propvol. Ik hoop in ieder binnenkort twee weken lekker te kunnen genieten van een ontspannende vakantie. Het kan zijn dat het dan iets rustiger is hier op Pinkit.nl, maar zodra de vakantieperiode is afgelopen, komt er hier ook weer wat meer dagelijkse regelmaat.

Ik wens iedereen een fijne zomervakantie toe, gaan jullie de komende weken nog ergens heen?

Lees ook: 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

Volg:

1 Reactie

 1. augustus 7, 2022 / 11:47 pm

  Wat leuk dat je veel kunt zwemmen op vakantie! Ik zou zeggen, geniet ervan! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge