Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

6 leuke ideeën om te doen in de zomer

6 leuke ideeën om te doen in de zomer

Yes, de zomer is begonnen! Het is de perfecte tijd om te genieten van het weer en de vakantie. Er zijn natuurlijk veel dingen die je kunt doen, maar in deze blog lees je unieke, leuke ideeën. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder…

Weekendje weg in eigen land

Misschien ben jij al op vakantie geweest, ga je nog of heb je niets gepland. In elk van deze gevallen is het leuk om ook een weekendje in eigen land op vakantie te gaan. Je hoeft namelijk echt niet ver te reizen om een vakantie feeling te krijgen. Bezoek namelijk eens een van de Waddeneilanden en geniet van de rust en de natuur. Huur fietsen, ontdek het eiland en eet een pizza tijdens de zonsondergang. Hoe romantisch en leuk kan een weekendje weg in eigen land zijn! 

Huizenruil

Dit zien we steeds vaker… het ruilen voor een periode van huis. Zo gaaf is dit idee! Op die manier kun jij een hele andere stad ontdekken en heb je ook nog eens een slaapplek. Dit kan je natuurlijk doen met iemand die je kent, maar het is ook een optie om met iemand uit het buitenland te ruilen. Dat wordt een lekkere goedkope ‘vakantie’ 😉

Klussen

Wait..what? Schrik niet! Klussen kan ook erg leuk en ontspannend zijn. Trek oude kleren uit de kast en ga lekker een paar dagen klussen in en rond het huis. Vooral nu de zon veel schijnt is het de perfecte tijd om je tuin aan te pakken. Heb jij al een heerlijke lounge bank bijvoorbeeld? Zo niet, maak er zelf een van pallets. Heel duurzaam en het staat leuk. Of lak je schutting met een hoogglans lakverf, zodat dit er voor de komende jaren weer mooi bijstaat! Een goede tip hiervoor is om de Sigma S2U Allure Gloss te gebruiken van De Verfzaak. Deze is namelijk speciaal gemaakt voor buiten en kun je het gehele jaar aanbrengen. 

Zomerse gerechten 

Normaal gesproken heb je wellicht niet zo veel tijd over om uitgebreid te koken of te bakken. Neem daarom nu de tijd en zoek op het internet de lekkerste recepten voor de zomer uit. Maak een lijstje, zodat je dit kunt opslaan en later nog eens kan bekijken. Een handige site hiervoor is Pinterest. Je vindt hier de lekkerste recepten en kunt het ook nog eens opslaan. En een drankje wat natuurlijk niet mag ontbreken deze zomer is zelfgemaakte sangria. Cheers alvast!

Tuinfeestje

Wanneer je wat dagen hebt geklust in de tuin is het natuurlijk wel de hoogste tijd voor een goed tuinfeestje. Vooral in de zomer is het leuk om er een leuke barbecue van de maken. Laat iedereen iets meenemen en zorg voor goede muziek en een lekker drankje. Denk ook aan de aankleding van je tuin. Vergeet de sfeerverlichting en kaarsjes voor in de avond niet. Op die manier maak je het knus en gezellig.

Me time

De zomer staat vaak in het teken van veel leuke dingen doen, maar het is ook niet verkeerd om even aan jezelf te denken. Lees nu dat boek eens uit die wellicht al lang op je zit te wachten of ga die ene activiteit doen waar je al zo lang over aan het twijfelen bent. Neem de tijd voor jezelf om even op te laden, zodat je er na de zomer weer helemaal tegenaan kunt.

Er zijn dus genoeg leuke en originele ideeën voor de zomer! Geniet ervan.

Lees ook: Haarverzorging tijdens de zomermaanden

Volg: