Nieuwe artikelen:

 • Tis the Season for Revenge by Morgan Elizabeth

  Tis the Season for Revenge by Morgan Elizabeth
 • De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode

  De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode
 • Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes

  Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes
 • Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?

  Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?
 • Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!

  Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!
 • Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

  Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig
 • Notino.nl Black Friday 2022

  Notino.nl Black Friday 2022
 • Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

  Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?
 • Madison Kate by Tate James

  Madison Kate by Tate James
 • Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

  Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

Wanneer je merkt dat de spanning uit je seksleven verdwenen is, dan is het tijd om nieuwe wegen in te slaan. Je hoeft echt niet gelijk een scheiding aan te vragen want vaak is het slechts een kwestie van nieuwe soorten spanning opzoeken. Bespreek eens met je partner wat jij spannend zou vinden om te proberen. Er is heel veel mogelijk dus wanneer jullie met elkaar in gesprek gaan, zul je zien dat de spanning zo weer terug is in jullie seksleven. Kijk eens wat sextoys aan jullie seksleven kunnen toevoegen. Je zult zien dat je hierdoor de seks op een heel andere manier kunt gaan beleven. Om jullie een beetje te helpen, zet ik hier een aantal tips op een rijtje waarmee je hopelijk een mooi voorzetje krijgt. 

Draai de rollen eens om

Wanneer je seks voornamelijk heel traditioneel is, dan is het tijd om de rollen eens om te draaien. Je zult merken dat dit een heel andere dimensie aan jullie seksleven zal geven. Juist het onbekende is spannend dus ga iets doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Kijk eens of bondage iets voor je is. Het kan heel spannend zijn om een heel dominante rol aan te nemen en om je te laten vastbinden. Geef alle controle uit handen terwijl je partner alles met je mag doen wat hij of zij wil. Uiteraard moet er wederzijdse instemming zijn, maar zolang dat er is, kun je doen wat je wilt. Hou je niet in en koop alle hulpmiddelen die je graag eens wilt proberen. 

Mag het wel iets ruiger? 

Als je de seks tot nu toe nog wat te braaf vindt, kun je eens kijken of BDSM iets voor je is. Het kan namelijk sterk opwindend zijn om pijn te introduceren in je seksleven. Je kunt beginnen met een set wax kaarsen waarmee je elkaar kunt bedruipen. Wil je meer, kijk dan eens naar de tepelklemmen, de apparatuur om elkaar stroomschokken te kunnen geven of de leren riemen om je vast te laten binden. Je kunt zo ver gaan als dat jij zelf wilt en je kunt de pijnprikkels zo intens maken als dat jij wilt. Kijk eens in het aanbod van een online sekswinkel om te zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt op deze manier eenvoudig spannende ideeën opdoen. 

Een heel nieuwe wereld

Mocht je meer willen weten over hoe je je seksleven een nieuwe impuls kunt geven, dan is er genoeg te vinden. Luister eens naar erotische podcasts, lees erotische verhalen of bekijk samen porno op het internet. Online zijn genoeg mensen te vinden met dezelfde interesses en die het fijn vinden om hun ervaringen met jullie te delen. Zo ontdek je voortdurend nieuwe dingen. Wij hopen dat jullie veel spannende avonturen zullen gaan beleven! 

Lees ook: 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

Volg: