Nieuwe artikelen:

 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

Infinity armband van KAYA Sieraden

Infinity armband van KAYA Sieraden

Afgelopen week kwam er weer iets moois binnen van het merk KAYA Sieraden, namelijk een Infinity armband met onze namen er in gegraveerd. Zo’n sieraad is natuurlijk mooi om iemand cadeau te doen, dat hoeft niet alleen tijdens de feestdagen. Een paar jaar geleden heb ik ook een naamketting van dit merk ontvangen, deze ziet er nog steeds prachtig uit.

Afgelopen week kwam er weer iets moois binnen van het merk KAYA Sieraden, namelijk een Infinity armband met onze namen er in gegraveerd. Zo'n sieraad is natuurlijk mooi om iemand cadeau te doen, dat hoeft niet alleen tijdens de feestdagen. Een paar jaar geleden heb ik ook een naamketting van dit merk ontvangen, deze ziet er nog steeds prachtig uit.

Armband ‘Infinity’ 4 Namen €59,90 verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver, Verguld of Rosé Verguld (maat 16 + 4 cm verlengketting).

“Deze armband met vier infinity tekens symboliseert eeuwigheid en continuïteit. Toon eeuwige vriendschap of liefde voor de speciale mensen in je leven!”

De armband was binnen enkele dagen binnen en zat in een mooi luxe doosjes met een wenskaartje en een speciaal poetsdoekje. Om de armband zo mooi mogelijk te houden, kies ik er voor om tijdens het douchen en/of zwemmen het sieraad even af te doen.

Momenteel ben ik bezig met het opruimen van mijn kleding, sieraden, make-up…eigenlijk alles. Ik draag vooral subtielere sieraden en dan het liefst in het zilver of rosé (verguld). Dit Infinity armband past daar precies bij en is toch net even anders om aan iemand cadeau te doen. Bij dit model kan je vier namen (of symbolen) doorgeven om te graveren, zo maak je het cadeau nog net wat persoonlijker. Bij KAYA Sieraden kan je ook terecht voor een sieraad zoals een ketting en/of ring met een vingerafdruk (dat lijkt mij vooral mooi als een dierbaar iemand is overleden), maar ook bijvoorbeeld een sleutelhanger met naam is mogelijk.

Dit is natuurlijk leuk om voor jezelf te kopen/krijgen, maar nog leuker om iemand cadeau te doen. En zoals ik in het begin al schreef, hoeft dat niet alleen maar op speciale feestdagen. Stiekem vind ik het zelf nog leuker om iemand te verrassen op een moment dat hij/zij het juist niet verwacht 🙂

Lees ook: Tips voor optimale intieme verzorging

Volg:

1 Reactie

 1. januari 17, 2022 / 10:30 pm

  Wauw, wat een mooi sieraad! Het is ook veel leuker om iemand te verrasssen wanneer iemand dat niet verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge