Nieuwe artikelen:

 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum
 • A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

  A Not So Meet Cute – Meghan Quinn
 • Favoriete zomerparfums voor mannen

  Favoriete zomerparfums voor mannen

Infinity armband van KAYA Sieraden

Infinity armband van KAYA Sieraden

Afgelopen week kwam er weer iets moois binnen van het merk KAYA Sieraden, namelijk een Infinity armband met onze namen er in gegraveerd. Zo’n sieraad is natuurlijk mooi om iemand cadeau te doen, dat hoeft niet alleen tijdens de feestdagen. Een paar jaar geleden heb ik ook een naamketting van dit merk ontvangen, deze ziet er nog steeds prachtig uit.

Afgelopen week kwam er weer iets moois binnen van het merk KAYA Sieraden, namelijk een Infinity armband met onze namen er in gegraveerd. Zo'n sieraad is natuurlijk mooi om iemand cadeau te doen, dat hoeft niet alleen tijdens de feestdagen. Een paar jaar geleden heb ik ook een naamketting van dit merk ontvangen, deze ziet er nog steeds prachtig uit.

Armband ‘Infinity’ 4 Namen €59,90 verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver, Verguld of Rosé Verguld (maat 16 + 4 cm verlengketting).

“Deze armband met vier infinity tekens symboliseert eeuwigheid en continuïteit. Toon eeuwige vriendschap of liefde voor de speciale mensen in je leven!”

De armband was binnen enkele dagen binnen en zat in een mooi luxe doosjes met een wenskaartje en een speciaal poetsdoekje. Om de armband zo mooi mogelijk te houden, kies ik er voor om tijdens het douchen en/of zwemmen het sieraad even af te doen.

Momenteel ben ik bezig met het opruimen van mijn kleding, sieraden, make-up…eigenlijk alles. Ik draag vooral subtielere sieraden en dan het liefst in het zilver of rosé (verguld). Dit Infinity armband past daar precies bij en is toch net even anders om aan iemand cadeau te doen. Bij dit model kan je vier namen (of symbolen) doorgeven om te graveren, zo maak je het cadeau nog net wat persoonlijker. Bij KAYA Sieraden kan je ook terecht voor een sieraad zoals een ketting en/of ring met een vingerafdruk (dat lijkt mij vooral mooi als een dierbaar iemand is overleden), maar ook bijvoorbeeld een sleutelhanger met naam is mogelijk.

Dit is natuurlijk leuk om voor jezelf te kopen/krijgen, maar nog leuker om iemand cadeau te doen. En zoals ik in het begin al schreef, hoeft dat niet alleen maar op speciale feestdagen. Stiekem vind ik het zelf nog leuker om iemand te verrassen op een moment dat hij/zij het juist niet verwacht 🙂

Lees ook: Tips voor optimale intieme verzorging

Volg:

1 Reactie

 1. januari 17, 2022 / 10:30 pm

  Wauw, wat een mooi sieraad! Het is ook veel leuker om iemand te verrasssen wanneer iemand dat niet verwacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge