Bianca’s Faves

Nieuwe artikelen:

 • L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum

  L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum
 • Lancôme X Emily in Paris collectie

  Lancôme X Emily in Paris collectie
 • 7 Beauty favorieten van dit moment #19

  7 Beauty favorieten van dit moment #19
 • Shop tip | Douglas Collection gift sets

  Shop tip | Douglas Collection gift sets
 • Drie nieuwe Rimmel London lanceringen

  Drie nieuwe Rimmel London lanceringen
 • Weekendje weg: welke kledingstukken neem je allemaal mee?

  Weekendje weg: welke kledingstukken neem je allemaal mee?
 • BE Creative Make Up Frosted Flakes collectie

  BE Creative Make Up Frosted Flakes collectie
 • Mijn fashion winter wishlist

  Mijn fashion winter wishlist
 • Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette & Face Gloss

  Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette & Face Gloss
 • Weekly Diary week 45 2021

  Weekly Diary week 45 2021

HOME | TIPS VOOR ALS JE GAAT KLUSSEN

HOME | TIPS VOOR ALS JE GAAT KLUSSEN

Momenteel hebben mijn vriend en ik een korte break wat betreft het klussen, maar ik heb de afgelopen weken wel een aantal tips verzameld. Naast mijn beauty artikelen, worden dit soort artikelen vaak ook heel goed gelezen…dus ik dacht de tips ga ik delen!

Begin met het budget

Voordat je begint met een verbouwing/klussen is het zeker handig om een budget vast te stellen. Hou ruimte voor eventuele tegenslagen, want die zullen soms ook voorkomen. Zoals producten die niet op voorraad zijn, iets niet goed hebben opgemeten of tijdens het klussen gaat er nog iets kapot. Ons budget klopte redelijk, we waren zelfs iets goedkoper uit vanwege een andere bed en een leuke actie op het kopen van spaanplaat en osb plaat (weer iets nieuws geleerd tijdens het klussen haha).

Kies een bepaalde stijl

Je kan natuurlijk gaan klussen zonder dat je hebt bedacht wat je eigenlijk er voor terug wilt, maar dat schiet volgens mij niet zo op. Mijn vriend en ik zijn beide op Pinterest naar ideeën gaan zoeken voor onze slaapkamer, dit gaan we ook weer doen voor de badkamer en de slaapkamer van Sterre. Zo heb je een richtlijn wat je beide mooi vind en voor welk materiaal/kleuren je zou kunnen gaan.

Hulp vragen is geen ramp

Begin je qua verbouwen met een grotere klus en wil je alles helemaal zelf gaan doen? Dat is natuurlijk een optie, maar hulp vragen in je omgeving is natuurlijk ook geen ramp. Niet iedereen is even handig, zo kan je ook mensen inhuren. Mijn vriend wilde eerst alles alleen doen, maar na een aantal weken is hij van die uitspraak toch wel een beetje terug gekomen.

Gereedschap lenen en/of huren

Niet iedereen heeft al het nodige gereedschap in huis, soms heb je iets nodig maar omdat nou gelijk te gaan kopen voor één keer gebruik? Vraag in je omgeving of iemand een bepaald apparaat/gereedschap heeft en of je dat kan lenen. Er zijn tegenwoordig ook diverse bouwmarkten waar je voor een bepaald termijn (aantal uur/dagen/weken) tools kunt huren. Dit is vaak goedkoper dan het zelf nieuw aanschaffen.


Wees niet bang Pinkit gaat echt geen klus website worden, maar ik vind dit soort onderwerpen nou eenmaal ook leuk om te delen. Al ben ik stiekem wel blij als volgend jaar onze woning zo goed als “af” is. Mochten jullie nog goede klus tips hebben, laat die dan zeker achter in een reactie.

Volg:

2 Reacties

 1. Tonnia
  april 18, 2019 / 10:16 am

  het klussen laat ik aan andere over heb twee linker handen

 2. april 18, 2019 / 1:06 pm

  Ruimte houden voor tegenslagen is een goede! Wij hebben inmiddels ook wel ervaren dat er altijd onvoorziene dingen zijn waardoor je dan toch weer meer geld moet uitgeven dan je van tevoren gedacht had.
  bychristiana onlangs geplaatst…Zó sta je altijd leuk op de foto!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge