Nieuwe artikelen:

 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze
 • Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

  Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!
 • Neem mij mee – Sarra Manning

  Neem mij mee – Sarra Manning

LIFESTYLE | ONZE TUIN KLAAR MAKEN VOOR DE KOMENDE ZOMER

LIFESTYLE | ONZE TUIN KLAAR MAKEN VOOR DE KOMENDE ZOMER

Wat lijkt het mij heerlijk om op de mooie zonnige dagen weer lekker buiten te zitten, maar er is één probleem onze tuin is momenteel echt een chaos. Door onze slaapkamer verbouwing, hebben mijn vriend en ik even geen tijd gehad voor andere dingen zoals de tuin. En omdat we toch in een klus vibe zitten, willen we misschien buiten ook wat dingen veranderen.

Tijd voor een nieuwe tuinset

Wat is er mis met onze huidige tuinset? Eigenlijk niks, maar het neemt vooral heel veel plek in beslag. Mijn vriend heeft bij de Ikea een andere tafel met vier stoelen en een bankje gezien, daar blijft hij het maar steeds over hebben. Ook wil ik een plekje in de tuin creëren om te kunnen relaxen en als het nodig is een vierkant schaduwdoek te gebruiken #metime.

Nieuwe kans voor een moestuin?

Volgens mij heb ik al eerder over het onderwerp moestuin geschreven, maar elke poging mislukte. Helaas heb ik geen groene vingers en té weinig geduld. Toch wil ik het deze ronde samen met mijn dochter nog een keertje proberen. Ik ben al wat informatie aan het opzoeken en ideeën aan het opdoen, mochten jullie nog tips hebben laat ze dan zeker achter in een reactie.

Flower power

Op dit moment bestaat onze tuin vooral uit gras, tegels en heel veel onkruid. Het straalt helemaal geen gezelligheid uit (zover een tuin dat al kan haha), ik mis de mooie bloemen en planten. Nou weet ik helemaal niet of ik al te laat ben met het planten hier van, of dat het qua seizoen nog steeds mogelijk is. Zoals ik al zei…ik heb totaal geen groene vingers. Gelukkig kan je tegenwoordig online alles opzoeken en anders vraag ik het binnenkort wel bij een tuincentrum. Het lijkt mij vooral mooi om aan de schutting wat bakken te hangen met daarin bloemetjes (zie je ik weet niet eens een bloemen/planten naam). Dit doen we elk jaar, we halen dan steeds weer nieuwe omdat na de vorige zomer alles al dood is…

Het lijkt misschien nu wel dat ik niet zo goed ben met koken en dat ik totaal geen groene vingers heb (wat dus echt zo is), maar ik doe tenminste mijn best. In plaats van om het op te geven en te denken “het zal wel”, doe ik gewoon steeds een nieuwe poging tot het wel lukt. Dus hopelijk hebben we de komende maanden een nette tuin, met een relaxte zitplek en een mini moestuin waar mijn dochter en ik lekker mee bezig kunnen zijn.

Vinden jullie het wel leuk om met je tuin bezig te zijn? Of heb je net zoals mij ook niet echt groene vingers?

post signature
Volg:

1 Reactie

 1. april 18, 2019 / 1:07 pm

  Ik wou dat ik het leuker vond om in de tuin bezig te zijn haha;-) Wij hebben een vrij gigantische tuin, maar helaas allebei geen inspiratie ervoor en al helemaal geen groene vingers.
  bychristiana onlangs geplaatst…Zó sta je altijd leuk op de foto!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge