Nieuwe artikelen:

 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS
 • VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

  VIE DE SEL FACIAL MUD MASK
 • M.A.C STUDIO RADIANCE FACE AND BODY RADIANT SHEER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO RADIANCE FACE AND BODY RADIANT SHEER FOUNDATION
 • WEEKLY DIARY WEEK 16 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 16 2021
 • CLAY AND GLOW STRAW-JELLY CLEANSER

  CLAY AND GLOW STRAW-JELLY CLEANSER

HOME | TIPS OM JE KEUKEN OP TE KNAPPEN

HOME | TIPS OM JE KEUKEN OP TE KNAPPEN

Al maanden zijn mijn vriend en ik bezig onze woning op te knappen, steeds beginnen we met kleine projecten zodat het overzichtelijk blijft. Helaas hebben we geen oneindig budget, maar gelukkig word je vanzelf vindingrijk! In dit artikel deel ik een aantal tips om op een redelijke simpele manier je keuken op te knappen en te “veranderen”.

Onze keuken

Bijna drie jaar geleden werd onze oude keuken vervangen door onze huidige keuken. Wij hebben van mijn vriend zijn ouders een houten keuken gekregen. Wij zijn nog altijd erg blij met onze houten keuken. Mocht jij nu ook inspiratie op willen doen voor dit soort keukens, kijk dan eens naar deze houten keukens. Hier vind je een heleboel verschillende soorten. Momenteel zijn houten keuken super hip, je ziet ze ook steeds vaker in verschillende modellen voorbij komen.

#Tip 1 – Vervang bepaalde onderdelen

Hoe blij we met onze huidige houten keuken zijn, stiekem wil ik toch wat veranderingen. Een hele nieuwe keuken is te gek, maar je kan ook diverse onderdelen los vervangen. Ik heb laatst bij Christiana (collega blogger) een super mooi marmer aanrechtblad gezien, die krijg ik dus niet meer uit mijn hoofd. In plaats van gelijk een hele nieuwe keuken, ben ik nu aan het rondkijken voor een aanrechtblad en dan ziet de keuken er ook gelijk weer heel anders uit.

#Tip 2 – DIY wees creatief!

Ben je creatief en hou je van een uitdagende DIY? Ga zelf aan de slag! Onze houten keuken heeft een lichte kleur, mijn vriend zou juist een iets donkere houten-look wel mooi vinden. Gelukkig kan je de kastdeurtjes zo eraf schroeven en ze een likje verf geven, dit is vooral een hele budgetvriendelijke tip.

#Tip 3 – Zorg voor goede verlichting

Zorg voor voldoende licht! Dit klinkt misschien een beetje onlogisch, maar door middel van licht creëer je sfeer en je ziet tenminste wat je aan het doen ben 😉 Onze keuken was nog al donker, aangezien de verlichting niet heel denderend was. Met wat spotjes en een verlichtingsbalk onder de keukenkastjes was dat zo opgelost!

#Tip 4 – Hou het netjes en niet té rommelig

Weg met de rommel, opruimen maar 😉 Ben je net zoals ik gek op allemaal potten, blikken en andere accessoires in de keuken? Dat kan natuurlijk hartstikke leuk ogen, maar bij te veel items kan het ook heel druk/rommelig worden. Door je keuken leuk aan te kleden en ook regelmatig op te ruimen of te veranderen van items, oogt het weer even anders en netter.

Zo zie je maar dat je met een paar veranderingen, ook een heel eind kan komen. Het ligt natuurlijk aan het aanwezige budget, maar ook in welke staat je keuken momenteel is. Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb gegeven, om zelf lekker aan de slag te gaan.

Mochten jullie nog handige tips hebben om je keuken op een budgetvriendelijke/makkelijke manier op te knappen, laat dat dan zeker even achter in een reactie.

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Laura Mercier Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick
BEAUTY | LAURA MERCIER ROUGE ESSENTIEL SILKY CRÈME LIPSTICK

Deze maand lanceerde Laura Mercier een nieuwe lipstick en gelijk met 30 verschillende kleuren! Het gaat om de Rouge Essentiel...

Close