Nieuwe artikelen:

 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS
 • VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

  VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

HOME | IS JOUW BUITENVERLICHTING AL KLAAR VOOR DE ZOMER?!

HOME | IS JOUW BUITENVERLICHTING AL KLAAR VOOR DE ZOMER?!

De zomer zit er gelukkig weer aan te komen. Dit betekent dat de lange winter bijna achter de rug is. Veel mensen worden al vrolijk van alleen al het vooruitzicht op de zomer. De dagen worden langer en de temperatuur hoger. Hiermee gepaard gaat de mogelijkheid om lekker in de tuin te kunnen zitten. Heerlijk overdag in de zon liggen terwijl de kinderen in het zwembadje aan het spelen zijn. Ook ’s avonds blijven we het liefste nog zo lang mogelijk in de tuin zitten om af te koelen en na te genieten van een leuke zomerdag. Wil je nadat de zon ondergaat nog in de tuin blijven zitten dan heb je wel buitenverlichting nodig. Voordat de lente daadwerkelijk aanbreekt is een goed moment om hier al voor te zorgen. Met de volgende tips van de elektricien Amstelveen kan jij je tuin van buitenverlichting voorzien.

Stroomvoorziening kiezen

Nog voor het aansluiten van de buitenverlichting in de tuin moet je de soort stroomvoorziening kiezen. Dit doe je volgens de elektricien Amstelveen al bij het kopen van de lampen. Voor de drie soorten stroomvoorziening die er zijn heb je verschillende lampen nodig. De keuzes zijn netspanning, laagspanning en zonne-energie. Buitenverlichting die op netspanning brandt is aangesloten op het stroomnetwerk waarvan je ook binnenshuis gebruikmaakt. Het voordeel van deze stroomvoorziening is dat de lampen lekker fel kunnen branden, eventueel gedimd kunnen worden en je kan de lampen vanuit het huis aan- en uitzetten. Met lampen op laagspanning is dit ook mogelijk. Door slechts een 12 volt spanning zullen de lampen wel een stuk minder fel branden. Een voordeel is dan weer dat de draden minder diep in de grond gelegd hoeven te worden omdat deze minder gevaarlijk zijn. Verlichting op zonne-energie is ideaal voor de tuin. In de zomer zal er genoeg zonlicht zijn om de lampen te laten branden. Daarbij zijn ze ook nog milieubewust en hoef je geen stroomkosten te betalen.

Beschermen tegen de weerselementen

Hoewel je vooral in de zomer veelvuldig gebruik zal maken van de buitenverlichting in de tuin blijven de aansluitingen wel het hele jaar door buiten liggen. Het is dan ook noodzakelijk om de elektriciteitsdraden en de aansluitingen op de lampen goed te beschermen tegen de weerselementen. Dit betekent elektriciteitsdraden met een dikke laag rubber eromheen. De elektricien Amstelveen meldt ook dat er speciale rubberen kapjes verkrijgbaar zijn waarmee de aansluiting van de draag op de lamp kan worden afgedekt. Hiermee maak je de aansluiting waterdicht en dit is natuurlijk wel belangrijk om vocht en elektriciteit gescheiden te houden.

Zijn jullie al bezig om je huis en tuin klaar te maken voor aankomende zomer?

post signature
*Dit is een gesponsord artikel

 

Volg:

1 Reactie

 1. maart 20, 2017 / 10:42 am

  ‘S avonds geeft tuinverlichting net dat extra beetje sfeer.
  Handige tips zeker omdat het hier vaak regent.
  Dus is het goed omsnoeren etc. goed weg te werken zodat kabels niet nat worden.

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
BEAUTY | MISS SPORTY REALLY ME SECOND SKIN FOUNDATION

De nieuwe limited edition van Miss Sporty ligt inmiddels in de schappen. Ik heb van de Really Me collectie al de Lip Balm laten...

Close